Tele2

Alle reviews

Tele2

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

Tele2

Tele2 is een van oorsprong Zweedse telecomaanbieder en levert zowel vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten. Bij het grote publiek is het bedrijf bekend geworden als gevolg van het in het verleden aanbieden van goedkoop bellen voor consumenten. Het bedrijf werd in 1993 in Zweden opgericht en de aandelen staan sinds 1996 genoteerd aan de Zweedse beurs- de Stockholmsbörsen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tele2 lezen of uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Tele2 door middel van een review achterlaten. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Tele2
Tele2 werd dus in 1993 opgericht en is een van oorsprong Zweedse aanbieder. Na 1993 breidde het bedrijf hun activiteiten snel uit buiten Zweden. Zo kocht het in 2001 Fora Telecom en werd het bedrijf daarmee actief in Rusland. In 1997 startte Tele2 in Nederland en begon via zowel de particuliere als zakelijke markt een compleet pakket van communicatiediensten aan te bieden. Het bedrijf verkoopt spraak-, data-, internet- en tv-diensten via een eigen infrastructuur. Tele2 heeft een landelijk dekkend glasvezel- en DSL-netwerk. In juli 2005 kocht Tele2 het verlieslatende Versatel en kreeg hiermee een glasvezelnetwerk in handen. In de jaren daarna werd ook nog BBned gekocht. Naast vaste telefonie biedt Tele2 ook mobiele telefonie aan onder het mobiele netwerk van T-mobile. 

Producten en Diensten van Tele2
Tele2 levert zowel aan de particuliere als aan de zakelijke markt. Bij zakelijk hebben ze dan ook nog drie opties: kleinzakelijk, midzakelijk en grootzakelijk. Zo probeert het bedrijf in te spelen op de behoeftes van elke consument. Zoals eerder genoemd biedt Tele2 vaste telefonie aan via een landelijk dekkend glasvezel- en DSL-netwerk. Ook biedt het bedrijf mobiele telefonie aan via het mobiele netwerk van T-mobile. Sinds 2003 biedt Tele2 ook breedband internetdiensten aan. In 2005 was Tele2 de eerste partij in Nederland met IPTV en distributeerde via het ADSL2+ netwerk alle voetbalwedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie. Begin 2006 introduceerde Tele2 op de Nederlandse markt ook "triple play": een alles-in-1 pakket met televisie, internet en bellen. 

Naast breedband internet, vaste telefonie en mobiele telefonie begon Tele2 ook in 2010 met het aanbieden van kabeltelevisie. Binnen enkele weken nadat Tele2 dit bekend maakte boden duizenden geïnteresseerde consumenten voor analoge kabeltelevisie zich aan. Helaas is analoge kabeltelevisie toen niet doorgegaan, maar Tele2 strijdt nog steeds voor de vrije kabelkeuze. Gelukkig kunt u verder wel van alle andere diensten van Tele2 gebruik maken. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Tele2
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Tele2? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Tele2 op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Tele2 vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Tele2 of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Tele2 nu achter.