Swapphone

Alle reviews

Swapphone

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

Swapphone

Een smartphone hebben maakt de wereld voor je open. Het heeft een perfecte werking en je kunt er elke kant mee op, zeker op het gebied van technologie. Als je op zoek bent naar de juiste smartphone, dan kan Swapphone.nl je misschien hierbij helpen. Heel veel mobiele leveranciers zijn er op de markt. Maar je zal eerst meer informatie moeten hebben om te weten als ze de juiste zijn. Op onze website ReviewsBird.nl kun je reviews lezen van andere klanten die een smartphone bij Swapphone.nl hebben gekocht.

Over Swapphone
Met een ervaring van meer dan 20 jaar, heeft Swapphone.nl zich sinds 2019 opgestart. Het bedrijf manoeuvreert zich binnen de telecom markt. Verder is het bedrijf gespecialiseerd in tienduizenden toestellen van geprivatiseerde overheidsbedrijven. Momenteel hebben ook meer dan duizenden klanten gebruik gemaakt van de diensten van Swapphone.nl. Het mobiele bedrijf biedt diensten aan zakelijke klanten zowel consumenten.

Producten en diensten van Swapphone
Een van de belangrijke diensten die Swapphone.nl is dat de klant in staat is om een smartphone te bestellen en per maand te betalen. Het bedrijf noemt dit: Product as a service. Er zijn geen hoge kosten bij het aanschaffen van een smartphone. Hiernaast is de garantie levenslang. Op de website van het bedrijf kun je kiezen tussen een Apple of een Samsung. Ook het termijn en contract is een optie. Je kunt daarna de kleur van het toestel gaan bepalen. Er bestaat ook een BKR-registratie. Dit betekent dat je de smartphone huurt en aan het einde weer inlevert. Mocht je een nieuwe willen, dan bestaat de mogelijkheid een nieuwe versie te swappen.

Voor het swappen zijn er abonnementen die je per maand kunt opzeggen, na 3 of zelfs 12 maanden en daarna kun je de smartphone weer inleveren. Het toestel mag zolang als de klant wilt gebruikt worden. Het enige waarvoor je zal moeten zorgen als klant, is de simkaart en de juiste provider. Alle betalingen kunnen voor 15.00 uur geschieden. Hierna zorgt Swapphone.nl ervoor dat het dezelfde dag wordt verzonden en dan wel gratis. Om toestellen te verzenden werkt het bedrijf met PostNL pakketservice.

In geheel Nederland wordt er door het bedrijf geleverd aan klanten. Hierbij wordt er rekening gehouden met de milieuvriendelijke verpakking, volgeplakte screenprotector en telefoonhoes. Doordat de toestellen aan de achterkant zijn voorzien van een logo, is diefstal onmogelijk. Als je nog meer vragen heb over de diensten van Swapphone.nl dan kun je gerust contact maken met de klantenservice. Zij zullen je bijstaan bij elke vraag die je te stellen hebt en advies die je nodig hebt.

Complimenten, klachten en tips voor Swapphone
Heb je wel eens geswapt bij Swapphone.nl? Heb je ooit gebruik gemaakt van de smartphonesvan dit bedrijf? Van welke type mobiele telefoon heb je weleens gebruik gemaakt? Als je antwoord kan geven op al deze vragen, dan vinden wij het goed dat je een review en beoordeling deelt op onze website. Dit kan klanten van het bedrijf helpen om de juiste keuze te maken voor een dienst die het bedrijf levert.