Solcon

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 4
Service 5
Prijs 5
Bezorging 6

Totaal

5
50.0% zou hier weer kopen

Solcon

Solcon: Uw Betrouwbare Internetprovider

Solcon is al jarenlang een betrouwbare en gewaardeerde internetprovider in Nederland. Met een focus op kwaliteit, service en betrouwbaarheid, biedt Solcon een breed scala aan internetdiensten, waaronder internet en tv, en glasvezelinternet. Of u nu op zoek bent naar snel internet voor uw thuisgebruik, of een betrouwbare internetverbinding voor uw bedrijf, Solcon heeft de oplossing voor u.

Solcon's Betrouwbare Glasvezelinternet

Eén van de meest gewaardeerde diensten van Solcon is het glasvezelinternet. Glasvezelinternet biedt supersnelle downloadsnelheden en een stabiele verbinding, waardoor het perfect is voor gaming, streaming en andere bandbreedte-intensieve activiteiten. Met Solcon's glasvezelinternet kunt u genieten van sneller internet dan ooit tevoren.

"Internet is like air, and wifi is like water, everybody needs it."

Solcon's Uitstekende Klantenservice

Bij Solcon staat klanttevredenheid centraal. Het team van vriendelijke en goed opgeleide medewerkers staat altijd klaar om u te helpen met eventuele technische problemen of vragen die u heeft over uw internetdiensten. Of u nu belt, e-mailt of een bezoek brengt aan een van de Solcon servicepunten, u kunt rekenen op een snelle en professionele reactie.

Extra Diensten en Voordelen

Solcon biedt ook een aantal extra diensten en voordelen aan haar klanten. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van Solcon Veilig Online, een complete internetbeveiligingsoplossing om uw apparaten te beschermen tegen malware en andere online bedreigingen. Daarnaast kunt u profiteren van gratis extra's door Solcon Compleet te worden, zoals extra databundels voor uw mobiele telefoon en gratis televisiezenders.

Conclusie

Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice, is Solcon een uitstekende keuze als internetprovider. Of u nu op zoek bent naar snel internet, glasvezelinternet of extra diensten zoals Solcon Veilig Online, Solcon heeft alles wat u nodig heeft. Kies voor Solcon en ervaar zelf de voordelen van hun betrouwbare internetdiensten.

Heeft u ervaring met Solcon en wilt u uw mening delen? Laat dan een review achter op onze website ReviewsBird. Uw feedback is waardevol voor ons en andere gebruikers!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

I
Ilse 6 maanden geleden
8
Ik heb recentelijk een abonnement afgesloten bij Solcon voor internet, televisie en bellen. Ik ben erg tevreden met de diensten die zij aanbieden. Het installeren van de apparatuur was eenvo...
D
Dorien 3 maanden geleden
2
Sinds 27 december ineens geen internet en tv. Bel bijna dagelijks en worst steeds aan jet lijntje gehouden. Ben die kut smoesjes zat! We leven in 2024 dan kun je niet meer zonder. Ze houden...

Alle reviews ( 2 )

Topervaring bij Solcon

Ik heb recentelijk een abonnement afgesloten bij Solcon voor internet, televisie en bellen. Ik ben erg tevreden met de diensten die zij aanbieden. Het installeren van de apparatuur was eenvoudig dankzij de duidelijke instructies die ik kreeg via email. De verbinding is snel en betrouwbaar wat mij in staat stelt om zonder problemen te werken en mijn favoriete series te kijken. Wat ik vooral waardeer aan Solcon is hoe veilig hun internetverbinding is. Mijn computer werd eerder geïnfecteerd door een virus toen ik gebruik maakte van een andere provider, maar dat probleem lijkt nu opgelost dankzij Solcon's beveiligingsmaatregelen. Bovendien biedt Solcon scherpe tarieven waardoor het betaalbaar blijft om deze diensten af te nemen. De klantenservice was vriendelijk toen ik ze raadpleegde over enkele vragen die ik had na mijn aankoop. Overall ben ik zeer te spreken over mijn ervaring met Solcon als internetaanbieder en zou zeker iedereen willen adviseren dit bedrijf eens uit te proberen!

I
Ilse 6 maanden geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Tveninternet

Sinds 27 december ineens geen internet en tv. Bel bijna dagelijks en worst steeds aan jet lijntje gehouden. Ben die kut smoesjes zat! We leven in 2024 dan kun je niet meer zonder. Ze houden je aan het lijntje en laten je stikken! Hopeloos.

D
Dorien 3 maanden geleden
Bestellen
2
Service
2
Prijs
2
Bezorging
2
Totaal
2
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!