Solcon

Alle reviews

Solcon

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

Solcon

 

Op deze pagina vind je ervaringen en reviews over Solcon. Leer meer over de kwaliteit en service van deze internetprovider zodat je zelf kunt bepalen of deze provider voor jou geschikt is. En heb je zelf ervaring met dit bedrijf, laat je ervaring dan achter. 

Solcon is internetprovider voor veilig internet, tv kijken en verschillende extra’s zoals een overstapservice. 

We zijn altijd benieuwd naar de ervaring van anderen om te ontdekken wat dit bedrijf te bieden heeft en of mensen tevreden zijn over de service die geleverd wordt. We zijn dan ook benieuwd naar jouw ervaring.

Over Solcon
Op een zolderkamer in Dronten ontstond het idee om een oplossing te creëren voor de wildwesttaferelen onder de internetproviders. De oprichters van Solcon wilden een einde maken aan onveilig internet met gebrek aan privacy. Ze wilden internet voor iedereen beschikbaar maken en een veilig en beheersbaar internet creëren. 

Sinds 1996 proberen ze deze doelen te behalen door onder andere het bouwen van een internet- en telefoonfilter. Daarnaast is het nu alom bekende Voice Over IP bellen van de hand van Solcon. Bij Solcon zijn ze trots op deze prestaties en willen ze naar eigen zeggen alleen nog maar verder ontwikkelen aan een betere internetomgeving voor iedereen. Dit zeggen ze te doen door razendsnel glasvezel te introduceren en praktische apps te ontwikkelen.

Solcon wil hun klanten drie beloftes doen, namelijk; de allerbeste veiligheid, toonaangevend op elk gebied, pionierend en innovatief. Ze hebben in 1999 bijvoorbeeld de eerste internetfilter opgezet en zijn later in 2004 begonnen met de ontwikkeling van Digitaal bellen. In 2007 hebben ze een telefoonfilter opgezet. Dit is de voorloper van het ‘Bel-me-niet Register’. 

Producten en diensten van Solcon
Bij Solcon kunnen zowel particulieren als zakelijke partijen terecht voor internet, internet en tv en Alles-in-1 abonnementen. Als je kiest voor internet van Solcon plus een abonnement van de KPN krijg je hierbij regelmatig cadeaus. 

Er zijn meerdere abonnementen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor 70 of 95 televisiekanalen, maar ook voor verschillende snelheden als het gaat om internet. 

Op sommige adressen is het al mogelijk om internet te ontvangen via glasvezelkabel. Op de website van Solcon kun je bekijken of jouw adres hiervoor al in aanmerking komt. Mocht je graag over willen stappen dan kan Solcon zorgen voor de overstap. Hierdoor betaal je geen dubbele kosten en kun je altijd blijven internetten. 

Je kunt veel van de zaken rondom internet zelf regelen via het Serviceweb van Solcon. Mocht je hier niet alle informatie vinden die je nodig hebt dan kun je persoonlijk contact opnemen met de klantenservice, telefonisch of via e-mail. 

Ervaringen, klachten en tips over Solcon
Je vindt hier alle ervaringen van onze lezers over de internetprovider Solcon. We willen jou vragen om deze informatie aan te vullen en jouw ervaring en mening achter te laten. Die ervaring kan anderen namelijk helpen om een goede weldoordachte keuze te maken. Laat je review achter en vertel ons wat de plus- en minpunten zijn van deze internetprovider.