Simyo.nl

Alle reviews

Simyo.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

Simyo.nl

Voordat de Smartphone in ons leven kwam hadden mensen een computer of laptop, een agenda, wekker, fotocamera, betaalpasjes, kortingspasjes, CD's en DVD’s. Met de komst van de Smartphone zijn deze allemaal vervangen door één apparaat. En inmiddels kunnen we ons leven niet meer zonder Smartphone voorstellen. Maar aan het apparaat alleen heb je nog niets. Uiteraard hoort daar een aansluiting bij op het internet bij. Heel veel Smartphones worden verkocht als onderdeel van een internetpakket. Maar je kunt het ook andersom doen!  Op onze site vind je meerdere aanbieders van mobile telefonie. De een biedt toestellen aan met internetabonnement, de andere alleen Smartphones, en SIMyo biedt juist alleen maar internetproviders en verschillende pakketten aan. Ook wanneer je van provider wilt overstappen maar hetzelfde nummer wilt behouden zit je bij SIMyo goed. Lees hier de beoordelingen van anderen consumenten over SIMyo! Zelf ervaring met dit bedrijf? Laat uw persoonlijke review achter zodat anderen wijzer kunnen worden van uw ervaringen.

Over SIMyo.nl 
Het bedrijf SIMyo bestaat inmiddels alweer meer dan 10 jaar. Het is een onderdeel van de KPN, speciaal voor mobiele telefoons, en heeft als doelgroep de Nederlandse en Belgische dertig plussers. SIMyo heeft een vestigingspand in Amsterdam West en staat bij de Kamer van Koophandel in Haaglanden ingeschreven onder nummer 02045200. Het bedrijf heeft een jonge bezetting en sleept ieder jaar wel één of meerdere prijzen in de wacht voor beste mobiele provider, beste prepaid provider, en het meest klantvriendelijke  telecom bedrijf met de beste service.

Producten en diensten van SIMyo.nl
SIMyo biedt verschillende internetpakketten aan, zonder toestel. Je kunt kiezen uit verschillende opties: De SIM only optie zorgt ervoor dat je wel een Simkaart hebt, maar zonder internet abonnement. Dit geeft je de keuze om zelf een apart internet pakket af te sluiten. De Prepaid optie geeft je de keuze om zonder abonnement te werken: je betaald een bepaald bedrag voor een bepaald aantal GB, en je kunt zelf kiezen wanneer en voor hoeveel geld je dit weer opwaardeert. Natuurlijk kun je ook gewoon voor een mobiel abonnement van KPN of een andere provider zoals bijvoorbeeld Vodaphone kiezen. De nieuwste optie is de eSIM, waarbij je geen echte SIMkaart meer krijgt voor je telefoon, maar een digitale SIMkaart die via het ID nummer aan je telefoon verbonden is.

Complimenten, Klachten en tips over SIMyo.nl
Wij bij ReviewsBird geloven dat het delen van bedrijfsinformatie zonder betaalde reclame dé manier is om de middenstand en ondernemingen te steunen en de consumenten meer macht te geven. Op onze site zijn honderden verschillende bedrijven opgenomen, onderverdeeld in verschillende categorieën. Van elk bedrijf wordt een korte introductie gegeven over de bedrijfsorganisatie, een beschrijving van hun producten en diensten, en vervolgens de reviews van echte consumenten. Uw mening telt! Sterker nog, wij rekenen erop dat u als kritische consument helpt van deze consumenten site een succes te maken. Zonder uw review kunnen wij niet! Laat daarom ook uw ervaringen met de bedrijven op onze site achter. Wij plaatsen alle beoordelingen, mits zij voldoen aan aan de beleefdheidsvorm die wij van onze gebruikers verwachten. Mist u de naam van een bedrijf? Neem contact met ons op en laat het ons weten! Ons team werkt er hard aan de site zo volledig mogelijk te maken.