Simpel

Alle reviews

Simpel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

Simpel

Bijna iedereen heeft er tegenwoordig wel een in de broekzak: een smartphone. Hoewel het Engelse woord ‘phone’ nog in de naam zit, kun je inmiddels veel meer met deze zakcomputers dan alleen bellen. Echter blijft het in de essentie een telefoon. En met een telefoon kun je bellen - als je een SIM kaart erin hebt natuurlijk.

In Nederland zijn er vele aanbieders van SIM-kaarten, waaronder Simpel. Je wilt echter niet te veel betalen voor de dienst, maar wel goed bereikbaar zijn: een goede prijs-kwaliteitverhouding is het uitzoeken waard. Bekijk daarom eens welke reviews de verschillend aanbieders krijgen. ReviewsBird kan je helpen om de verschillende aanbieders van telefoonabonnementen te vergelijken aan de hand van de reviews die gebruikers geven. Ga daarom eens op onderzoek uit voordat je tot de aankoop overgaat!

Over Simpel
Simpel is een Nederlands bedrijf dat Sim-Only abonnementen aanbiedt voor mobiele telefonie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. In het begin was Simpel actief op het netwerk van KPN, maar sinds 2010 maakt Simpel gebruik van het T-Mobile netwerk. Sinds 1 december 2020 is T-Mobile de eigenaar van Simpel. Na KPN en VodafoneZiggo is T-Mobile de derde grootste speler op de Nederlandse telefoniemarkt. Simpel, als onderdeel van T-Mobile, staat op de vierde plek. Het merk heeft ruim een miljoen klanten en meer dan 20 werknemers.

Producten en diensten van Simpel
Wanneer je op zoek bent naar een telefonieabonnement, kun je wellicht al eens gehoor hebben van Simpel. Simpel is een aanbieder van Sim-Only abonnementen, gebruik makende van het T-Mobile netwerk. Sim-Only houdt in dat je enkel de SIM kaart krijgt, het is dus geen abonnement in combinatie met een telefoon of ander toestel. Er zijn een aantal reden waarom SIM-only gunstiger kan zijn voor de klant. Zo krijg je bijvoorbeeld niet te maken met een BKR registratie.

Simpel Sim-Only Abonnementen komen er in verschillende soorten en maten. Zo kun je vanaf 250mb aan data nemen, maar kun je dit verhogen tot meer dan 10gb. Ook het aantal belminuten is verschillend per Simpel abonnement, variërend van 50 tot een onbeperkt aantal belminuten. Het woord ‘onbeperkt’ is hier overigens wel aan voorwaarden verbonden. Je kunt bij Simpel abonnementen afsluiten voor één of twee jaar, waarbij een langere contractduur doorgaans een lagere maandprijs heeft.

Bij Mijn Simpel inloggen om je account te beheren
Wanneer je klant bij Simpel bent, kun je een account aanmaken via Mijn Simpel. Wanneer je een Mijn Simpel account hebt, kun je hiermee inloggen om je verbruik in te zien. Zo kun je jezelf verzekeren dat je toch nog wat data overhoudt, nadat je een Netflix serie hebt gebinged in de trein! Voor iOS en Android is er ook de Simpel App, waarmee je jouw verbruik kunt inzien zonder dat je naar een website hoeft te navigeren.

Contact opnemen met de Simpel klantenservice?
Wanneer je vragen of klachten hebt, kun je contact opnemen met de Simpel klantenservice. Contact met Simpel kan op verschillende manieren. Zo kun je jouw vraag stellen op de Simpel Facebook of Twitter-pagina. Ook kun je contact opnemen via WhatsApp. Tot slot kun je via het online contactformulier je vraag sturen, waarna er per e-mail gereageerd zal worden.

Klachten, complimenten of tips voor Simpel
Heb jij al een abonnement bij Simpel? Dan zien we een review met jouw ervaringen graag tegemoet! Door een beoordeling te schrijven over dit bedrijf, help je anderen met het maken van een weloverwogen keuze in hun telefoonaanbieder. En daar worden we natuurlijk allemaal beter van!