NordVPN

Alle reviews

NordVPN

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

NordVPN

NordVPN is een VPN-serviceprovider, VPN staat voor Virtual Private Network. Het bedrijf heeft desktop-applicaties voor Windows, macOS en Linux, mobiele apps voor Android en iOS, evenals een applicatie voor Android TV. NordVPN is gevestigd in Panama, aangezien het land geen verplichte gegevensbewaarwetten kent en niet deelneemt aan de Five Eyes- of Fourteen Eyes- allianties. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over NordVPN lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over NordVPN achterlatten door middel van een review. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over NordVPN
NordVPN is opgericht in 2012 door vier jeugdvrienden, zoals vermeld op de website van het bedrijf. Vanaf oktober 2019 beheerde NordVPN meer dan 5200 servers in 62 landen. In september 2019 kondigde NordVPN een zakelijke VPN-oplossing aan, genaamd NordVPB Teams. Het is bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven, teams op afstand en freelancers, die veilig toegang moeten hebben tot werkbronnen. In december 2019 werdNordVPN met een van de oprichtende leden eigenaar van het nieuw gevormde "VPN Trust Inititiative" met de belofte om online beveiliging en meer zelfregulering en transparantie in de branche te promoten. In april 2020 kondigde NordVPN een geleidelijke uitrol aan van het op WireGuard gebaseerde NordLynx-protocol op al zijn platforms. De bredere implementatie werd voorafgegaan door in totaal 256.886 tests, waaronder 47 virtuele machines van negen verschillende providers, in negentien steden en zo'n acht landen. 

Producten en Diensten van NordVPN
Maar wat doet NordVPN nu precies? NordVPN leidt al het internetverkeer van gebruikers via een externe server die door de service wordt beheerd, waardoor hun IP-adres wordt verborgen en alle inkomende en uitgaande gegevens worden versleuteld. Voor versleuteling gebruikt NordVPN de openVPN- en Internet Key Exchange v2/IPsec-technologieën in zijn applicaties. Naast VPN-servers voor algemeen gebruik, biedt de provider servers voor specifieke doeleinden, waaronder P2P-sharing, dubbele versleuteling en verbinding met het Tor-netwerk. Ooit gebruikte NordVPN L2TP/IPSec en Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP)- verbindingen voor routers maar deze werden later verwijderd omdat ze grotendeels verouderd en onveilig waren. 

En voor wat is NordVPN dan precies beschikbaar? NordVPN heeft desktopapplicaties voor Windows, macOS en Linux. Maar ook mobiele apps voor Android telefoons en iOS telefoons, en zelfs nog Android TV-apps. Abonnees krijgen ook toegang tot versleutelde proxy-extensies voor Chrome browsers en Firefox browsers. Zo kunt u dus eigenlijk op elk apparaat terecht bij NordVPN. Abonnees van het bedrijf kunnen maximaal zes apparaten tegelijk aansluiten. 

Aanbevelingen, klachten en tips over NordVPN
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over NordVPN? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over NordVPN op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over NordVPN vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over NordVPN of laat uw eigen ervaring door middel van een review over NordVPN nu achter. Dit zodat iedereen altijd weet waar hij of zij aan toe is.