Leapp

Alle reviews

Leapp

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

Leapp

Apple producten zijn niet altijd de goedkoopste optie op de markt. Het technologiebedrijf staat er om bekend hoge prijzen te rekenen, zeker voor haar flagship-producten. Wanneer je een product van Apple wilt, maar niet al te veel wilt betalen, zul je op zoek moeten naar een goedkopere optie. Wellicht is het een idee om tweedehands producten te kopen. Of misschien kun je eens kijken naar refurbished producten. Wie weet ben je in jouw zoektocht wel eens Leapp tegengekomen.

Maar wat is Leapp? Is Leapp betrouwbaar? Zijn de producten in orde? Dit zijn vragen waarvan het misschien verstandig is om deze te stellen voordat je een product bestelt. Om deze vragen te beantwoorden, kun je eens kijken welke reviews Leapp hier op ReviewsBird krijgt. Wacht daarom niet langer, en kijk snel verder!

Over Leapp
Leapp is een Nederlands bedrijf dat al meer dan tien jaar actief is op de markt voor refurbished Apple producten. We lezen dat het doel van Leapp is om de Apple service breed bereikbaar te maken voor een groot publiek. Dit doel zou onder andere worden bereikt door het aanbieden van twee jaar garantie op alle producten van Leapp.

Het hoofdkantoor van Leapp is gevestigd in Utrecht, hoewel dit geen bezoekadres voor consumenten is. Er zijn geen fysieke Leapp winkels: het bedrijf verkoopt haar producten enkel online via haar website.

Maar wat betekent Refurbished eigenlijk? Wanneer een apparaat refurbished is, betekent dit dat het al eens is gebruikt (tweedehands), maar opgeknapt is voor een tweede leven. Er zijn een aantal kooptips waar je op kunt letten bij het uitzoeken refurbished producten.

Producten en diensten van Leapp
Wanneer we de Leapp website bezoeken, kun je direct een aantal Apple productcategorieën selecteren. Zo kun je bij Leapp Macbooks, iPhones, iPads, iMacs en andere Apple accessoires kopen. Via het trechtermenu kom je vanzelf bij jouw gewenste product uit. Wil je bijvoorbeeld een iPhone 12 kopen? Houd de muis dan over iPhone en selecteer iPhone 12 uit de lijst met producten. Vervolgens toont Leapp iPhone 12 versies die beschikbaar zijn, zoals de mini en de pro.

Naast producten, kun je ook nog filteren op kenmerken zoals resolutie, SIM-kaart-capaciteit, gewicht, interne opslag of kleur. Let erop dat je bij Apple geen opslag kunt toevoegen met microSD’s, maar je kunt je opslag wel uitbreiden met onder meer USB sticks of online met iCloud.

Krijg ik bij Leapp korting?
Wanneer je nog nèt wat goedkoper uit wilt zijn, kun je wachten tot bepaalde producten met een korting worden aangeboden. Zo worden apparaten regelmatig met een korting aangeboden. Het lijkt erop dat er geen Leapp kortingscodes gebruikt kunnen worden bij het afrekenen.

Klachten, complimenten of tips voor Leapp
Heb jij al eens een Leapp iPad in huis gehaald? Zit er in jouw broekzak een iPhone van Leapp? Wanneer je al eens hebt besteld via deze webshop, horen we graag jouw ervaringen! Door een beoordeling achter te laten help je anderen met het maken van de beste keuze in een winkel voor refurbished producten. Hoewel één review voor jou slechts een kleine moeite hoeft te zijn, is het voor de mensheid toch wel een ‘leap’ naar voren te noemen!