KPN

Alle reviews

KPN

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

KPN

KPN is een van de meest bekende providers op gebied van telemarketing in Nederland. Het plaatsen van reviews helpt nieuwe klanten van KPN een beter beeld te krijgen van de services van deze aanbieder. Op deze manier kunnen zij met een goed gevoel de beslissing nemen of ze klant willen worden van KPN. Met positieve en negatieve reviews laat een bedrijf zien of ze bieden wat ze beloven. Het achterlaten van een review is daarom van groot belang voor toekomstige klanten en de transparantie van het merk.  

KPN
KPN is een provider die voor de meeste bekend in de oren klinkt. Het merk staat voor het gegeven dat ze geloven dat technologie het antwoord is op de vraag van vandaag en morgen. Vijf thema’s staat centraal voor dit merk. Dit omdat ze binnen deze thema’s een rol van betekenis kunnen geven dankzij hun expertise. De thema’s waar het over gaat zijn: het netwerk, innovatie, midden in de samenleving, duurzaamheid en veiligheid. De missie van KPN is Nederland het snelst verbonden land van de wereld maken.

De medewerkers van KPN werken aan een programma dat richting geeft aan alles wat KPN doet en wat de klant centraal stelt. Door dit programma worden zaken als waarom, wie, wat en hoe KPN werkt duidelijk.

Product en service van KPN
KPN is een leverancier van telecommunicatie en IT. KPN biedt voor binnen en buitenland klanten een vast mobiel netwerk aan voor data, televisie en telefonie. Particulier of zakelijk en groot of klein maakt voor KPN niets uit, ze bieden hun diensten aan voor iedereen. Ze brengen met behulp van hun netwerk mensen dichter bij elkaar, verbinden alles en maken het doen van zaken gemakkelijker. Dit verbinden doet KPN op een duurzame, gemakkelijke en innovatieve manier. De netwerken van KPN zorgen voor snelle en stabiele verbindingen, overal.

KPN beschikt over diverse diensten om iedereen zo goed mogelijk te kunnen dienen. Doordat iedereen verschillende voorkeuren heeft, hebben ze een uitgebreid dienstenpakket. Voor particuliere klanten bieden ze diensten aan op gebied van informatie, communicatie, entertainment en commercieel vlak. Deze diensten bestaan uit vaste en mobiele telefonie, data, televisie en internet. Voor zakelijke klanten bied KPN vrijwel dezelfde diensten, maar dan op gebied van infrastructuur, werkplekbeheer, veiligheid, de Cloud, datanetwerken en datacenters.

Gericht op service staat klanttevredenheid hoog in het vaandel bij KPN. Dankzij een Net Promoter Score onderzoekt KPN of de klant het merk aan zou raden aan anderen. Hoe hoger de score is, hoe sterker de aanbeveling van klanten is.

Complimenten, klachten en tips voor KPN
Voor toekomstige gebruikers van KPN is het handig om te weten wat bestaande en voorgaande klanten van het merk vinden. Het toevoegen van reviews in de vorm van complimenten is hierbij belangrijk. Eventuele complimenten over KPN kunnen gedeeld worden via onze website. Bij klachten of vragen is er contact op te nemen met KPN via de service pagina. Het achterlaten van een ervaring, beoordeling of review is voor toekomstige klanten van grote waarde. Hierdoor kunnen zij op een transparante en eerlijke manier bekijken of zij klant willen worden van KPN.