Hollandsnieuwe

Alle reviews

Hollandsnieuwe

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

Hollandsnieuwe

Je wil graag een abonnement voor je telefoon die het beste bij jou en je gebruik past. Maar welke provider past bij jou en bied de beste service? Als jij een abonnement of sim only van holandsnieuwe hebt dan willen we graag weten wat jouw ervaring is. Door het delen van jouw ervaring kunnen anderen makkelijker een keuze maken voor een provider.

holandsnieuwe is een online telecomprovider waar je terecht kunt voor abonnementen, sim only en prepaid voor jouw mobiele telefoon. 

Heb jij wel eens een product gekocht bij holandsnieuwe of een abonnement afgesloten dan willen we graag weten wat jouw ervaring is. Het is voor anderen makkelijker om een besluit te nemen als ze weten hoe anderen de service hebben ervaren.

Over holandsnieuwe
holandsnieuwe is een online telecomaanbieder die onder leiding van Ramon van Velzen sinds 2011 actief is in Nederland. Ze zijn onderdeel van het alom bekende Vodafone en maken ook gebruik van het netwerk van Vodafone. 

holandsnieuwe wil telecom aanbieden op een open, frisse en nuchtere manier. Ze willen duidelijk communiceren wat er wel en niet inbegrepen zit in hun abonnementen zodat mensen zoveel mogelijk controle hebben op hun uitgaven. De doelgroep zijn dan ook mensen die prijsbewust zijn en er vaak voor kiezen om alleen een sim only af te sluiten en zelf de telefoon te kopen.

Om transparant te blijven en klanten duidelijkheid te geven over hun uitgaven zijn de kosten per minuut vrij laag, en zodra je over je bundel heen zit betaal je per minuut niet meer. Je wordt ook gewaarschuwd als je nog maar een klein bedrag over hebt om te bellen.

Producten en diensten van holandsnieuwe
Bij holandsnieuwe kun je sim only abonnementen afsluiten, prepaid of abonnementen met telefoon. Bij beide kun je gratis je nummer behouden en heb je 14 dagen bedenktijd. Met holandsnieuwe kun je in heel Europa gebruikmaken van het 4G netwerk van Vodafone. 

Als je een abonnement met telefoon wil afsluiten dan kun je op de website het model uitkiezen en het aantal megabytes, belminuten en SMS. Als je gebruikmaakt van Ziggo internet dan krijg je nog eens extra voordeel op zowel je telefoonabonnement als op je Ziggo tv-pakket. Op de overzichtelijke website kun je makkelijk aangeven wat voor abonnement je wil en of je extra’s wil afsluiten. 

Als je alleen een simkaart wil en geen telefoon nodig hebt dan kun je een sim only abonnement afsluiten. Ook hiervoor geld dat je extra voordeel krijgt als je ook Ziggo internet hebt en dat je gebruik kunt maken van het 4G netwerk van Vodafone

Ervaringen, klachten en tips over holandsnieuwe
Ben jij klant van holandsnieuwe of ben je dat geweest? Dan willen we graag weten hoe je ervaring is en of je anderen aanraad om ook klant te worden van holandsnieuwe. Door jouw objectieve weergave van de diensten en kwaliteit van de producten en services van holandsnieuwe kun je anderen een goed beeld geven van het bedrijf. Deze informatie is heel waardevol en kan veel vragen wegnemen.