Gsmweb.nl

Alle reviews

Gsmweb.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

Gsmweb.nl

Onze website ReviewsBird.nl is bedoeld voor Nederlanders en Belgen die iets bij een webshop of winkel met een website producten en diensten bestellen en iets meer te weten willen komen over het bedrijf en de service. Hier bouwen wij een platform voor en door consumenten. Wilt u meer weten over de verschillende telefoon-abonnementen die bij de webshop GSMweb.nl worden aangeboden of een nieuw mobieltje kopen? Hier kunt u de reviews lezen van onafhankelijke consumenten die eerder met GSMweb.nl in zee zijn gegaan. Heeft u zelf wel eens gebruik gemaakt van deze website of andere websites die in onze gids zaan opgenomen? Laat uw beoordeling achter zodat anderen kunnen leren van uw ervaringen. Zowel negatieve, maar ook positieve verhalen zijn welkom!

Over GSMweb.nl
De meeste mensen kopen een Smartphone inclusief abonnement. En daarbij zijn ze vaak niet kritisch op met welke provider ze eigenlijk zaken gaan doen. In de meeste gevallen wordt een smartphone inclusief abonnement gekocht op afbetaling. De Nederlandse Hoge Raad heeft in juni 2014 besloten dat dit een vorm van kredietverlening is en dat het bedrijf dat dergelijke producten en diensten combineren dienen te voldoen aan de wettelijk gestelde eisen zoals deze van toepassing zijn op kredietverstrekkers. Bij het bedrijf GSMweb worden aan deze strenge eisen voldaan. Het bedrijf staat als zodanig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, heeft een kantoor in Duivendrecht en een telefoon nummer en een email adres voor direct contact. 

Producten en diensten van GSMweb.nl
Uit onderzoek is gebleken dat de meeste Nederlanders en Belgen een smartphone op afbetaling kopen, inclusief abonnement. Wanneer het abonnement verlopen is wordt dit vaak automatisch verlengd, zonder enig onderzoek of dit abonnement wel de juiste keuze voor het persoonlijke gebruik. Heel veel consumenten hebben dan ook een te duur abonnement. Op de website gSMweb.nl kun je alles lezen over de verschillende providers in Nederland, en zij zeggen de goedkoopste pakketten aan te bieden van de tien grootste providers. Op de site kun je eenvoudig aangeven of je geïnteresseerd bent in de aanschaf ban een Smartphone met abonnement, SIM only (alleen een abonnement) of in de aanschaf van alleen een toestel of accessoires. Via de site worden ook verzekeringen aangeboden. Het gaat hier uiteraard om de verzekering van uw Smartphone of mobiele telefoon tegen onvoorziene omstandigheden zoals diefstal en val- en stootschade en waterschade, en werelddekking. Deze verzekering wordt vooral aangeraden wanneer u een lening of afbetalingsregeling voor het toestel heeft afgesloten. 

Complimenten, Klachten en Tips over GSMweb.nl
Heel veel mensen kunnen zich het leven zonder smartphone niet meer voorstellen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat 30% van de jongeren zegt zo verslaafd te zijn aan de smartphone dat zij daarvan last ondervinden. Dat kan zijn gebrek aan slaap, hoofdpijn, pijn aan gewrichten en rusteloosheid tot paniek wanneer de smartphone niet te vinden is of kapot gaan. Daarom raden wij eenieder aan bewust om te gaan met deze techniek. Heeft u wel eens zaken gedaan met GSMweb.nl? Vertel ons wat uw mening is over dit bedrijf. Kreeg u goed advies, werden de bestelde producten op tijd geleverd? Heeft u wel eens aanspraak moeten doen op de smartphoneverzekering die hier aangeboden wordt? Wij horen graag van u!