GSMsale reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

GSMsale

Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe telefoon of abonnement is de grote vraag ‘Waar ga je die aanschaffen’. Er zijn heel wat aanbieders waardoor de keuze niet makkelijk is. Daarom willen we weten wat jouw ervaring is met GSMsale. Met jouw ervaring kun je anderen helpen om een weloverwogen keuze te maken.

GSMsale is een online webwinkel. Je kunt hier al meer dan tien jaar mobiele telefoons en abonnementen aanschaffen tegen een scherpe prijs. Je hebt een ruime keuze uit het uitgebreide assortiment.

Jouw ervaring is nuttig voor anderen. Het horen van objectieve ervaringen over de service en kwaliteit van dit bedrijf is heel nuttig. Anderen kunnen hierdoor makkelijker keuzes maken en een einde maken aan het eindeloze zoeken op internet. We willen jou vragen je steentje bij te dragen.

Over GSMsale
GSMsale is een bedrijf dat al 10 jaar gevestigd is op de lijnbaan in Rotterdam. Ze hebben slechts 1 fysieke winkel maar zijn online een van de grootste aanbieders voor mobiele telefoons en mobiele netwerken.

GSMsale heeft als missie om telefoons en abonnementen aan te bieden tegen de scherpste prijzen maar ook met een snelle en goede service. Op hun website vind je regelmatig aanbiedingen die allemaal zo snel mogelijk geleverd worden. Het bedrijf is het officiële verkooppunt van alle Nederlandse netwerken zoals KPN, Tele2 en Vodafone.

Mocht je niet tevreden zijn over het geleverde product dan kun je dit binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Je kunt in de meeste gevallen gebruikmaken van het gratis antwoordnummer van GSMsale. Mocht je buiten Nederland wonen dan zijn er wel kosten verbonden aan het retourneren van je bestelling.

Producten en diensten van GSMsale
Je kunt bij GSMsale mobiele telefoons met een abonnement kopen, maar ook refurbished telefoons, Sim only abonnementen en losse telefoons. Je kunt al deze producten eenvoudig aanschaffen via de website van GSMsale. Als je in de buurt van Rotterdam woont kun je jouw producten hier gratis ook afhalen.

GSMsale heeft een ruim assortiment aan mobiele telefoons die je ook los kunt aanschaffen. Om het makkelijker te maken kun je ook accessoires aanschaffen voor je nieuwe telefoon. Zodra je een telefoon uitgekozen hebt worden alle mogelijke accessoires getoond.

Bij GSMsale kun je ook refurbished Appleproducten. Dit zijn iPhones, iPads en Macbooks die al gebruikt zijn maar gereviseerd en gerepareerd zijn. De technische specialisten van GSMsale doen er alles aan om de producten weer zo goed als nieuw te maken. Dit heeft als resultaat dat je voor weinig geld een haast nieuwe telefoon of laptop kunt aanschaffen.

Bij het aanvragen van een abonnement kun je vragen om nummerbehoud. Je kunt dit verzoek indienen voordat je overstapt. Bij sommige netwerken duurt het een tijdje voordat je nummer gebruikt kan worden, je kunt dan een tussentijds nummer aanvragen.

Ervaringen, klachten en tips over GSMsale
We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met GSMsale en of je in de toekomst nogmaals van plan bent om iets bij deze online winkel aan te schaffen. Jouw ervaring is heel waardevol voor anderen en kan helpen bij het maken van een keuze.

Gegevens

Pearyweg 1
4462GT Goes
Pearyweg 1
Nederland
verkoop@gsmsale.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook