Budget Alles-in-1

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Budget Alles-in-1

Internet en TV zijn niet meer weg te denken tegenwoordig, de kans is zeer aannemelijk dat je er zelf ook regelmatig gebruik van maakt. Wellicht dat je op zoek bent naar een nieuwe plek om een abonnement bij aan te schaffen, dan is Budget Alles-in-1 wellicht wel een geschikt adres. Budget Alles-in-1 is namelijk specialist op het gebied van internet & TV aanbiedingen.

Alleen voordat je de knoop doorhakt en beslist om een abonnement bij Budget Alles-in-1 aan te schaffen moet je wel overtuigd zijn dat ze aan je eisen en verwachtingen zullen voldoen. Een abonnement kan immers al gauw prijzig worden, al helemaal als je het voor een langer termijn aanschaft en dan zou het toch erg vervelend zijn als je niet tevreden bent. Vandaar dat je op ons portaal reviews en beoordelingen kunt vinden. Lees dan over ervaringen van andere, op die manier kan je hopelijk beter inschatten of Budget Alles-in-1 aan je verwachtingen zal voldoen.

Over Budget Alles-in-1

Bij Budget Alles-in-1 draait het om het aanbieden van noodzakelijke producten, waar jij als klant zo weinig mogelijk tijd aan verliest. Maar tevens ook zo min mogelijk betaald, naar eigen zeggen zijn ze dan ook de ‘’beste en goedkoopste’’ in het aanbieden van internet, TV en bellen. Ze hebben hierbij ook oog op een goede service, zo zijn ze in 2021 al bij de Pricewise Provider Awards in de categorie internet & TV als tweede uitgeroepen en internet, bellen & TV als eerste. In augustus 2021 bereikte ze tevens ook een ander mooi mijlpaal, namelijk 1 miljoen klanten die van hun dienst gebruik maken. Budget Alles-in-1 is een onderdeel van Budget Thuis, waar je al je energie (Budget Energie) en telecom diensten (Budget Alles-in-1), telefoon zaken (Budget Mobiel) onder een kap kunt hebben.

Producten en Partners Budget Alles-in-1

Als aanbieder van internet, telefoon & TV krijg je abonnementen aangeboden voor ‘’superscherpe’’ prijzen, via het welbekende KPN-netwerk. Ze zorgen er volgens de onderneming voor dat het werkt en je er dus geen omkijken naar hebt. Als onderdeel van Budget Thuis kan je combikorting opdoen, dat is korting die je krijgt als je ook bij de andere diensten van Budget Thuis abonnementen hebt. Op dit moment bieden ze de eerste zes maanden voor € 18,50 per maand aan. Om je eigen pakket samen te stellen kan je simpelweg d.m.v. het invullen van enkele gegevens een aanbod generen. Geef hierbij bijvoorbeeld je postcode aan, huisnummer en of je al Budget Energie- en/of Mobiel gebruikt.

Wil je partner worden van Budget Alles-in-1? Dat is dan mogelijk in de vorm van het affiliate programma van Budget Energie, een link naar deze pagina staat in de footer van hun website vermeld. Het werven van nieuwe klanten is volgens hen een van de grootste kostenposten van een energiebedrijf, daarom hebben ze een affiliate programma gemaakt. Voor deze kan je je aanmelden, later krijg je advertentiemateriaal en andere stappen, voor elke doorgestuurde bezoeker die een contract afsluit krijg je dan een commissie.

Contact

Toch nog vragen, klachten of een andere reden om contact te zoeken met Budget Alles-in-1? Dan kan je een van de volgende contactgegevens in acht nemen. Telefonisch contact kan via: 020 205 5555. Mailen is ook mogelijk dat kan via het invulformulier op hun website. Ook kan je het bedrijf vinden op enkele social media kanalen.

Reviews en beoordelingen Budget Alles-in-1

Al ooit gebruik gemaakt van de diensten van Budget Alles-in-1? Dan horen we graag hoe je dat hebt ervaren, laat dan je mening over ze achter in een review. Schrijf bijvoorbeeld over wat goed was en minder goed beviel en of je Budget Alles-in-1 überhaupt aan andere zou aanraden en waarom wel/niet. Zo help je andere consumenten door ze een beter beeld te geven over Budget Alles-in-1 en hoe deze nou écht bevalt. Wil je meer leren over andere (soortgelijke) bedrijven, dan kan je ervaringen met Budget Alles-in-1, op onze reviewsite vinden.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

N
Noor 1 jaar geleden
9
Onlangs heb ik mijn internet- en televisieabonnement verplaatst naar Budget Alles-in-1 en ik ben erg tevreden met hun diensten. Het hele overstapproces was erg soepel en de klantenservice st...

Alle reviews ( 1 )

Budget Alles-in-1: Betaalbare Kwaliteit

Onlangs heb ik mijn internet- en televisieabonnement verplaatst naar Budget Alles-in-1 en ik ben erg tevreden met hun diensten. Het hele overstapproces was erg soepel en de klantenservice stond altijd klaar om al mijn vragen te beantwoorden. Wat me opviel, is hoe snel het internet was nadat het werd geïnstalleerd. Ook zijn er geen onderbrekingen geweest in de verbinding gedurende de tijd dat ik bij hen zit aangesloten. De televisiezenders hebben een goede kwaliteit en er waren veel opties beschikbaar voor on-demand content. Eén ding dat me vooral bevalt, is hoe goedkoop hun pakketten zijn vergeleken met andere aanbieders die dezelfde services bieden. Ze bevatten allemaal dezelfde basisfunctionaliteiten maar tegen lagere kosten; hierdoor kan ik wat geld besparen zonder concessies te doen aan kwaliteit of service. Over het algemeen had ik een zeer positieve ervaring met Budget Alles-in-1 tot nu toe en zou hen ten zeerste aanbevelen als u op zoek bent naar een betrouwbare provider met uitstekende prijzen.

N
Noor 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review