Ziggo

Alle reviews

Ziggo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

Ziggo

Tegenwoordig is de televisie nauwelijks nog weg te denken uit de woonkamer en doen we steeds meer via het internet. Maar welke provider kies jij voor je (mobiele) internet of kabeltelevisie? Je zou kunnen kiezen voor Ziggo. Naast de particuliere diensten die Ziggo levert, kun je als ondernemer of bedrijf terecht bij Ziggo Zakelijk. Maar is het internet van Ziggo stabiel en snel? Zijn de televisie pakketten aantrekkelijk? Zijn er vaak of helemaal geen storingen? Hoe is de klantenservice van Ziggo? Om erachter te komen of Ziggo iets voor jou of je bedrijf kan betekenen, kunt u de ervaringen van Ziggo klanten lezen op deze pagina.

Over Ziggo
Op 16 mei 2008 werden de televisie en internet aanbieders @Home, Casema en Multikabel gefuseerd tot één bedrijf: het Ziggo zoals we dat nu kennen. In 2017 fuseerde Ziggo met de Nederlandse activiteiten van de bedrijven Liberty Global en Vodafone. Met meer dan 50 jaar ervaring is Ziggo nu één van de grootste internet providers en de grootste aanbieder van het kabelinternet in Nederland. Met ongeveer 8000 medewerkers probeert Ziggo te werken naar een samenleving die in staat is de mogelijkheden van de digitale wereld op een verantwoorde manier te benutten.

Producten en diensten van Ziggo
Voor de particuliere klant kun je bij Ziggo gebruik maken van haar losse diensten en hun alles-in-1 pakketten die je de mogelijkheid geeft om internet, kabel TV, interactieve TV en vast bellen te combineren. Bij de klantenservice van Ziggo kun je terecht voor storingen, installaties, telefoonfraude en verbetering van je Wifi. Deze klantenservice is telefonisch dagelijks van 08:00 – 20:00 beschikbaar. Daarnaast kun je contact zoeken met Ziggo via de online chat of de online community. 

Wanneer je als bedrijf gebruikt wilt maken van Ziggo, dan zou je wellicht de diensten van Ziggo Zakelijk proberen. Met Ziggo Zakelijk heb je als kleine ondernemer of als groot bedrijf de mogelijkheid om je vaste telefoon, zakelijk internet en televisie te laten leveren door Ziggo. Als zakelijke partner van Ziggo betaal je geen aansluitkosten en kun je elke dag terecht bij de klantenservice. Wanneer je als bedrijf wilt overstappen naar Ziggo, of hulp nodig hebt bij het kiezen van een dienst, kun je gebruik maken van haar adviseurs. Daarnaast biedt Ziggo Zakelijk haar klanten extra garanties om online veilig te kunnen ondernemen. 

Complimenten, klachten en tips voor Ziggo
Als u (zakelijke) klant bent van Ziggo, dan zouden we het erg op prijs stellen als u uw ervaringen met ons zou delen. Van welke dienst(en) heeft u gebruik gemaakt? Heeft u een pakket genomen? Zo ja, welk pakket en wat zijn uw ervaringen ermee? Heeft u ook gebruik gemaakt van de klantenservice? Zo ja, hoe heeft u deze ervaren? Heeft u last gehad van storingen en zijn deze snel verholpen? Ook als u in het verleden klant bent geweest van Ziggo, lezen we graag waarom u bent gestopt of overgestapt. Ga naar ReviewsBird.nl om meer beoordelingen van klanten en bedrijfsprofielen te lezen.