Ben reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Ben

Wanneer je op zoek bent naar een telecomprovider zijn er vele dingen waarmee je best rekening houdt, o.a. de ontvangst binnen én buiten, de snelheid van het internet, de algemene voorwaarden, bellen of internetten onderweg, administratieve problemen en eventuele vaak voorkomende moeilijkheden met internet en bellen. Er is een groot aanbod aan telecomproviders, die veel verschillende abonnementen en prijzen hanteren. Het is dus belangrijk goed te vergelijken.

Steeds meer providers bieden een alles-in-1 pakket met internet, bellen én digitale televisie. De prijs hangt vaak af van de kwaliteit van het ontvangen signaal (kabel of satelliet) en het is ook vaak zo dat een alles-in-1 pakket goedkoper uitvalt dan het afsluiten van verschillende aparte abonnementen.

Wie is Ben?

Ben is een telecomprovider die er voor iedereen wil zijn die mobiel wilt bellen en mobiel online wilt zijn. Het bedrijf focust op flexibiliteit en klantvriendelijkheid en probeert iedereen tegemoet te komen binnen zijn of haar budget. Ben ontstond in 1998 uit een consortium van het Belgische Belgacom en het Deense Tele-Danmark en is sinds 1999 in Nederland operationeel met zijn eigen netwerk. Vanaf 2000 heeft Ben in geheel Nederland dekking en het bedrijf bood in 2001 als eerste telecombedrijf in Nederland GPRS aan. In 2002 werd ben overgenomen door het Duitse T-Mobile en maakt sindsdien dan ook gebruik van haar netwerk.

Wat biedt Ben?

Ben biedt verschillende abonnementsformules: maandelijks opzegbaar, 24 maanden abonnement, alleen bellen, internet en bellen, bellen en sms’en, internetbundels, 4G en 4G+. Bij Ben Telecom betaal je eenmalige aansluitingskosten, die worden aangerekend via je eerste Ben factuur. Je kan bij ben Sim-only abonnementen of een abonnement met telefoon afsluiten.

Als student krijg je bij Ben korting (gratis 4G Extra Snel en gratis aansluitkosten) en je ontvangt een premie voor elke vriend of vriendin die je als klant bij Ben binnenbrengt. Ben heeft ook een formule waarbij extra MB aan je bundel kan toevoegen voor die maanden wanneer je er tekort komt en je kan je MB ook in pauze zetten om te vermijden dat je geen onverwachte internetkosten oploopt.

Bij Ben kan je je contract door iemand anders laten overnemen, maar de kredietovereenkomst van je toestel, indien je koos voor een abonnement mét telefoon, is niet overdraagbaar. Wanneer je je abonnement afsluit kan je aangeven of je al dan niet je nummer wilt behouden, dit is bij Ben is gratis.

Complimenten, klachten en tips voor Ben

Ben jij klant (of klant geweest) bij Ben voor mobiel en/of internet en wil je je ervaring delen? Is de klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk? Werd je contract snel in orde gebracht en je eventuele technische en administratieve problemen snel opgevolgd? Is Ben een betrouwbare telecomprovider? Kreeg u vaak te maken met pannes en hoe werden deze opgelost? Zijn de facturen van Ben duidelijk en verloopt de overgang naar een eventuele andere telecomprovider vlot en probleemloos? Heb jij gebruikgemaakt van MB pauze en/of MB Extra en verliep dit vlot en zonder fouten? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review