Watch2Day

Alle reviews

Watch2Day

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Watch2Day

Heb je wel eens een horloge gekocht bij Watch2Day dan willen we je vragen jouw ervaring met ons te delen Vertel ons wat jouw ervaring is met de service en kwaliteit van dit bedrijf. Je helpt hier anderen enorm mee. 

Watch2Day is een online webwinkel waar je horloges kunt kopen van bekende merken tegen een heel scherp tarief. Dagelijks worden er fantastische nieuwe aanbiedingen geplaatst. 

Vertel ons wat jouw ervaring is met Watch2Day zodat anderen een goed beeld krijgen van dit bedrijf en de service die ze leveren. Jouw ervaring is heel waardevol voor anderen. 

Over Watch2Day
Watch2Day is een online webshop gevestigd in Amsterdam. BeFit2Day, GorillaSports en WoonDeal zijn andere merken van dit bedrijf. Het bedrijf heeft als doel om goedkope merkhorloges voor iedereen beschikbaar te maken. Door groot in te kopen kunnen ze horloges aanbieden die tot wel 50% goedkoper zijn dan in andere winkels.

Het leveren van kwaliteit is een van de belangrijkste kernwaarden van deze webwinkel. Om zeker te zijn van de kwaliteit kun je bij Watch2Day alleen merkartikelen kopen van hoge kwaliteit. Bovendien is er een ruim aanbod dat dagelijks ververst wordt.  

Er worden niet alleen hoogwaardige horloges aangeboden maar ook zonnebrillen en accessoires. Mocht je wat inspiratie of tips nodig hebben dan kun je een van de vele blogs van Watch2Day lezen. Hier kun je bijvoorbeeld leren hoe je een horloge moet bewaren een hoe je een horloge moet onderhouden. Of heb je altijd al willen weten wat de 10 duurste horloges ooit zijn of wat je chronometer eigenlijk doet?

Producten en diensten van Watch2Day
Bij Watch2Day kun je merkhorloges, zonnebrillen en accessoires kopen tegen een hele scherpe prijs. Dagelijks worden er nieuwe aanbiedingen op de website geplaatst met soms tot wel 70% korting. Je kunt dus een geweldig horloge kopen zonder er de hoofdprijs voor te betalen. Er worden onder andere horloges verkocht van de merken Emporio Armani, Seiko, Tommy Hilfiger, Michael Kors en Casio. Of wat dat je van een zonnebril van Ray Ban. 

Als je een leuke aanbieding ziet moet je er snel bij zijn want de meeste horloges staan slechts 24 uur online. Bij elk horloge vindt je duidelijke foto’s en specificaties. Hier kun je informatie terug vinden over de breedte van de band en het horloge en de functies ervan. 

Nadat je het ideale horloge hebt gevonden kun je die eenvoudig betalen met de bekende betaalmethodes zoals iDeal, PayPal, Creditcard, Bancontact (België) en achteraf met AfterPay. Regelmatig plaatst Watch2Day promotiecodes online waarmee je nog meer korting kunt krijgen op het artikel van je gading.

Mocht je vragen hebben dan kun je door de week van 9:00 uur tot 12:00 uur telefonisch of via email terecht bij de deskundige klantenservice van Watch2Day. Bij deze webshop kun je ook terecht voor refurbished horloges die je tegen een nog scherpere prijs kunt aanschaffen. 

Ervaringen, klachten en tips over Watch2Day
Vertel ons wat je vindt van de service van Watch2Day zodat anderen kunnen bepalen of deze online winkel de beste is om hun horloge te kopen. Laat jouw review achter voor anderen.