Waist Trainer Plein

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Waist Trainer Plein

Vindt je het aesthetische beeld van een mooie slanke taille je wel aanspreken? Dan is het maar de vraag hoe je daar aankomt. Een bedrijf waar je producten kunt vinden die je daarbij wellicht kunnen ondersteunen is Waist Trainer Plein.

Voordat je producten gaat bestellen bij Waist Trainer Plein wil je wel weten of de onderneming aan jouw wensen zullen voldoen. Daarbij kan je denken aan vragen als: wat heeft het assortiment van Waist Trainer Plein mij allemaal te bieden. Zijn de producten wel echt zo nuttig? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Waar kan ik terecht als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Hoe zit het met de klantenservice van Waist Trainer Plein? Voldoet het bedrijf eigenlijk wel aan dit soort verlangens. Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze website, Waist Trainer Plein reviews en beoordelingen lezen van klanten die je al voorgingen.

Wat is Waist Trainer Plein

Waist Trainer Plein is een online webshop die onderdeel is van Plein Shops Familie. Het bedrijf beweert dat je met de waist trainers van Waist Trainer Plein al binnen 4 weken met een perfect zandloperfiguur rondloopt. Op Waist Trainer Plein vallen zowel producten voor vrouwen als mannen te vinden. Naast waist trainers kan je ook andere soorten kleding vinden. Plein Shops is gevestigd in Apeldoorn.

Producten en diensten Waist Trainer Plein

Wil je graag de collecties van Waist Trainer Plein bekijken? Dan kan je daarvoor hun webshop bezoeken. Bij aankomst wordt je gelijk begroet door verschillende collecties. Zo kan je kiezen uit: Nieuw, Corrigerend ondergoed en waist trainers. Verder kan je op de homepagina andere aanbevolen, nieuwe en populaire producten vinden. Zoek je liever op basis van merken, dan gaat dat ook via de homepagina. Naast die collecties kan je ook sportkleding vinden. Als je op een product klikt kan je daarover een beschrijving, inclusief foto’s en prijs lezen. Bij het bestellen kies je jouw maat, om te bepalen welke maat geschikt is voor jou kan je gebruik maken van de maattabel.

Wil je een bestelling plaatsen bij Waist Trainer Plein? Dan kan je betalen op verschillende manieren, zo kan je gebruik maken van: iDEAL, Afterpay, Billink, Bancontact, Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Sofort en Giropay. Je hebt na ontvangst van jouw bestelling 14 dagen recht tot retourneren. Over verzenden, bestellen en retourneren valt meer te lezen op de site.

Contact

Wil je een producten aanschaffen bij Waist Trainer Plein, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan gaat dat op diverse wijze, zo kan je op de website via een contactformulier je bericht delen. Stuur je liever een mailtje? Dan gaat dat naar het adres: hallo@plein-shops.nl. Meer onderzoek naar Plein Shops doen is ook mogelijk, daarvoor kan je KVK: 83274715 en BTW: NL862805879B01 gebruiken.

Reviews en beoordelingen Waist Trainer Plein

Heb je al eens eerder waist trainers of andere producten bij Waist Trainer Plein gekocht? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat gegaan is! Deel je mening over Waist Trainer Plein met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het makkelijker voor andere geïnteresseerde om te bepalen of het bedrijf wel of niet op hun verwachtingen aansluit. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare ondernemingen? Bezoek daarvoor dan onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Josephine 1 jaar geleden
8.5
Ik ben zeer tevreden over de Waist Trainer van Plein. De collectie waist trainers is erg groot, waardoor ik een ruime keuze had bij het uitzoeken van mijn trainer. Ook was de levering erg sn...

Alle reviews ( 1 )

Review: Tevredenheid over Waist Trainer Plein

Ik ben zeer tevreden over de Waist Trainer van Plein. De collectie waist trainers is erg groot, waardoor ik een ruime keuze had bij het uitzoeken van mijn trainer. Ook was de levering erg snel, wat fijn was omdat ik niet lang hoefde te wachten voordat ik kon beginnen met trainen. Wat mij ook opviel was dat er naast waist trainers ook butt lifters verkrijgbaar zijn bij Waist Trainer Plein, wat voor mij een pluspunt was omdat ik ook graag mijn billen wilde verstevigen. Hierdoor heb ik alles in één keer kunnen bestellen en hoefde ik niet verder te zoeken naar andere producten. De prijs-kwaliteitverhouding vind ik zeker goed: de kwaliteit van de waist trainer is hoog en de prijs is betaalbaar. Ik merk al verschil na een aantal weken gebruik! Kortom, als je op zoek bent naar een goede waist trainer of butt lifter zou ik zeker aanraden om eens te kijken bij Waist Trainer Plein.

J
Josephine 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!