Voetbalshop.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Voetbalshop.nl

Voor alles wat met voetbal te maken heeft kun je terecht bij de Voetbalshop, het bedrijf dat winkels in Almelo, Amstelveen, Arnhem en onder andere Amsterdam beheert. Voor de producten die er verkocht worden kun je bovendien gebruik maken van de webwinkel voetbalshop.nl. Om te weten te komen wat je daar te wachten staat wat service en kwaliteit betreft kun je de ervaringen en meningen van klanten op onze website lezen. In de reviews die je daar ziet staan laten andere klanten bijvoorbeeld weten of zij deze online shop betrouwbaar vinden en waarom. Door aandachtig de opinies over deze en andere winkels te lezen krijg je een duidelijk beeld over wat de mogelijkheden zijn en wat je te wachten staat bij de diverse aanbieders. Als je verstandig bent maak je handig gebruik van deze reviews.

Over Voetbalshop.nl

Wil je met de Voetbalshop contact opnemen omdat je geen duidelijk antwoord ziet staan bij de veelgestelde vragen? Op werkdagen is de klantenservice van deze aanbieder tijdens kantooruren schriftelijk en telefonisch bereikbaar. Wil je artikelen bestellen maar twijfel je over hoe je kunt betalen? Deze aanbieder biedt veilige methodes waaronder creditcard en iDEAL. Ben je ontevreden over de ontvangen spullen en wil je ze naar de Voetbalshop retourneren? Doe dat dan binnen 60 dagen na ontvangst van je bestelling. Zou je graag artikelen bestellen maar vind je ze erg duur? Kijk dan of je ergens een Voetbalshop kortingscode kunt bemachtigen of shop tijdens de uitverkoop.

De producten van Voetbalshop.nl

Heb je geen tijd om een van de Voetbalshop winkels in Enschede, Bergen op Zoom of Roosendaal te bezoeken? Shop dan in de online winkel van deze aanbieder. En als je dat doet tijdens de Voetbalshop Black Friday of sale acties ben je bovendien voordeliger uit dan normaal. Welke producten worden er veel besteld door andere klanten? Bij Voetbalshop zijn de behendigheidsladders populaire producten net zoals de drinkgordels. Verder vind je er natuurlijk allerlei voetbalkleding en voetbalschoenen van bekende merken zoals Nike en Adidas. Ben je op zoek naar een voetbalshirt waarmee het Nederlands elftal in 88 het Europees Kampioenschap won? Ook dat soort shirts worden door Voetbalshop aangeboden. De producten die je bestelt worden als ze op voorraad zijn al de volgende werkdag bij je thuis gebracht.

Reviews en commentaren over Voetbalshop.nl

Dat potentiële nieuwe klanten graag willen weten wat hen te wachten staat is logisch en ze hebben er ook recht op. Daarom is jouw ervaring als klant van deze online shop zo belangrijk, misschien nog wel belangrijker dan je denkt. Om die reden geven we je de mogelijkheid om jouw Voetbalshop review op onze website achter te laten. Vind jij Voetbalshop betrouwbaar? Geef in je beoordeling duidelijk aan waarom wel of waarom juist niet. Zo kunnen we samen met andere Voetbalshop reviews een duidelijk objectief beeld van deze webshop laten zien. Laat ook duidelijk weten wat deze aanbieder met klachten en opmerkingen doet. Worden ze correct afgehandeld en opgelost of moeten toekomstige klanten er rekening mee houden dat deze webwinkel dat soort zaken niet zo serieus neemt?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Selina Bökenkamp 1 jaar geleden
9
Ik ben recentelijk naar Voetbalshop.nl gegaan om een paar voetbalschoenen te kopen en ik moet zeggen dat mijn ervaring daar uitstekend was. Ik merkte meteen dat dit de grootste voetbalwinkel...

Alle reviews ( 1 )

Voetbalshop.nl - De Beste Online Plek Voor Al Jouw Weloverwogen Aankoopbeslissingen

Ik ben recentelijk naar Voetbalshop.nl gegaan om een paar voetbalschoenen te kopen en ik moet zeggen dat mijn ervaring daar uitstekend was. Ik merkte meteen dat dit de grootste voetbalwinkel van Nederland is, omdat ze een enorme collectie hadden van verschillende producten zoals voetbalshirts, trainingspakken en uiteraard een indrukwekkend assortiment aan voetbalschoenen. Wat mij bijzonder beviel was het feit dat je gemakkelijk door alle categorieën kon navigeren en de site erg gebruiksvriendelijk is. Bovendien hoef je geen expert in online winkelen te zijn om op hun website rond te kijken of iets te kopen: alles is ontworpen met de klant voor ogen. De kers op de taart was toen ik klaar was met winkelen: bovenop alles wat al goed genoemd is krijg je ook nog eens gratis levering als jouw bestelling meer bedraagt dan € 49,-! Het retourproces gaat ook nog eens soepel - dus als er onverhoopt toch iets niet goed mocht zijn dan vindt jij makkelijk jou weg terug naar Voetbalshop.

S
Selina Bökenkamp 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!