Vloerglijders.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Vloerglijders.nl

Heb je net een nieuwe vloer en wil je graag je vloer beschermen tegen krassen door meubels? En ben je op zoek naar een webshop die verschillende vloerbeschermende artikelen aanbiedt zoals viltglijders, stoeldoppen en meubelwieltjes? Lees dan snel de reviews op ReviewsBird. Zo kun je snel zien of dit een webshop is die bij jouw wensen past om je vloer te beschermen en kan je beoordelen of de webshop betrouwbaar is.

Over Vloerglijders.nl

Vloerglijders.nl bestaat sinds 2006 en focust zich op het aanbieden van artikelen die je vloer beschermen tegen krassen en beschadigingen. Ze hebben een assortiment dat zich op verschillende manieren richt op het beschermen van jouw vloer.

Zo hebben ze viltglijders voor onder stoelen en tafels, stoeldoppen, en meubelwieltjes. Ze verkopen de vloerglijders in verschillende materialen zoals teflon, vilt, nylon, of met metalen glijvlak.
Ook voor verschillende andere meubels verkopen ze vloerglijders en wieltjes en doppen.

De vloerglijders zijn geschikt voor laminaat, parket, plavuizen, betonvloeren, vloerbedekking en tapijt en beschermen jouw vloer dus tegen krassen en beschadigingen door meubels.

Assortiment van Vloerglijders.nl

Het assortiment van Vloerglijders.nl bestaat uit verschillende type vloerbeschermers voor op je meubels om je vloer tegen krassen en beschadigingen te beschermen. Het assortiment is onderverdeeld in de kopjes: Type Frame, Zelfklevend, Meubelwielen, Deurstoppers, ECO-click navullingen en Design Diversen.

Er is ook een kopje met een keuzehulp, om je te helpen bij het maken van de keuze welke vloerglijder het beste bij jouw vloer past. Er is ook een kopje montage waar ze verschillende gereedschappen verkopen die je helpen vloerglijders te monteren.

Bestellen en bezorgen

Je kunt bij vloerglijders.nl bestellen in heel Nederland en België. Het bedrijf streeft er naar om de bestelling dan binnen 1 tot 2 werkdagen te leveren. Bij bestellingen die op werkdagen voor 16.00 geplaatst zijn, streeft vloerglijders.nl ernaar om de bestelling de volgende dag te leveren.

De bezorgkosten zijn in Nederland 3,75 voor kleine pakketjes die door de brievenbus kunnen en 6.95 voor alle overige pakketjes. In België bedragen de verzendkosten 6.95.

Betaalmethodes

Je kunt bij vloerglijders.nl betalen via:

Als je als bedrijf bestelt, kun je er ook voor kiezen om te betalen op rekening. Je kunt dit op twee manieren doen. Je kunt bij je bestelling de optie ‘betalen op rekening’ aanklikken, of je kunt je bestelling direct mailen naar info@vloerglijders.nl.

Contactmogelijkheden

Je kunt Vloerglijders.nl bereiken voor klachten, advies en vragen op werkdagen van 09.00 tot 17.00 op telefoonnummer: 0228 222132 of je kunt gebruik maken van de whatsapp link op hun website.

Buiten kantooruren kun je ze ook bereiken via de mail:
Mail particulier: info@vloerglijders.nl
Mail zakelijk: zakelijk@vloerglijders.nl

Reviews, ervaringen en beoordelingen Vloerglijders.nl

Heb je al ervaringen met Vloerglijders.nl en ben je tevreden of juist niet? We nodigen je uit om je ervaringen met ons te delen, en een review te schrijven zodat toekomstige klanten snel kunnen zien of de webshop betrouwbaar is en of het bij hun wensen past. Ook negatieve reviews kunnen daarbij helpen, want alleen dan kunnen toekomstige klanten een zo transparant mogelijk beeld vormen van Vloerglijders.nl.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
Roessink 1 jaar geleden
9
Ik ben onlangs op zoek gegaan naar hoogwaardige vloerbescherming voor mijn meubels en kwam terecht bij Vloerglijders.nl. Ik moet zeggen dat ik blij verrast was met hun assortiment. Ze hebben...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige kwaliteit & uitstekende service: Een betrouwbare keuze!

Ik ben onlangs op zoek gegaan naar hoogwaardige vloerbescherming voor mijn meubels en kwam terecht bij Vloerglijders.nl. Ik moet zeggen dat ik blij verrast was met hun assortiment. Ze hebben stoelpootdoppen, viltglijders en meubelwielen met verschillende materialen zoals vilt, teflon en nylon die geschikt zijn voor buisframes, stalen poten & houten poten. Wat mij het meest aansprak was de kwaliteit van hun producten en de snelle levering. Ik had mijn bestelling binnen een dag in huis! De prijzen waren ook zeer redelijk vergeleken met andere aanbieders waar ik eerder heb gekeken. Daarnaast was de klantenservice erg behulpzaam toen ik twee keer contact met hen opnam over verschillende productvragen die ik had. Ze namen echt de tijd om me te helpen en advies te geven zonder dat er sprake was van druk om direct tot iets te beslissen. Over het algemeen ben ik zeer positief over mijn ervaring met Vloerglijders.nl als specialist in vloerbescherming en zou dan ook zeker bestellen bij hen in de toekomst als ernaar gevraagd wordt door familie/vriend/kenns/icon

R
Roessink 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!