Vision Direct

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Vision Direct

Ben jij ver- of bijziend en op zoek naar een specialist waar je contactlenzen en toebehorenen kunt bestellen? Dan vindt je het vast belangrijk dat het bedrijf waar je dit gaat doen je ook advies kan geven, als je dit online doet kan het een hele taak zijn om een betrouwbare leverancier te vinden. Een bedrijf wat je daarbij wellicht verder opweg kan helpen is Vision Direct.

Voordat je lenzen en andere producten gaat bestellen die je nodig hebt voor het verzorgen van jouw ogen wil je uiteraard wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zullen voldoen. Daarbij kan je denken aan vragen als: zijn de producten van Vision Direct eigenlijk wel veilig om te gebruiken? Hoe weet ik welke lens het best geschikt is voor mij? Kan Vision Direct mij ook advies geven? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie van hun producten? Wat voor kosten kan ik verwachten? Wat zijn mijn opties indien ik toch ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Voldoet het bedrijf eigenlijk wel aan deze vereisten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze reviewsite, Vision Direct beoordelingen en reviews lezen. Op basis daarvan kan je zelf bepalen of Vision Direct aan jouw vereisten zal voldoen.

Wat is Vision Direct

Vision Direct is een online lenzen specialist, het bedrijf werd opgericht in 1998 door opticiens. De onderneming stelt dat ze sinds de tijd van oprichten alles eraan gedaan hebben het online bestelproces van contactlenzen, lenzenvloeistof en oogzorgproducten zo makkelijk mogelijk hebben gemaakt, aldus Vision Direct. De producten van Vision Direct worden allemaal rechtstreeks vanuit hun magazijn in Amsterdam aan hun klanten geleverd. Naast het bestellen van producten is het ook mogelijk om bij Vision Direct optometrisch advies te krijgen.

Producten en diensten Vision Direct

Om het assortiment van Vision Direct te bekijken kan je hun webshop bezoeken. Op de homepagina staan er gelijk verschillende categorieën voor je klaar, zo kan je kiezen uit: Daglenzen, Weeklenzen, Maandlenzen en Met cilinder. Aan de linkerkant is het mogelijk om te sorteren op basis van jouw voorkeur, daar kan je kiezen uit: verschillende merken, huismerken en verschillende soorten lenzen. Bovenaan is het ook mogelijk om te sorteren op basis van de categorieën: Contactlenzen, Oogverzorging, Lenzenvloeistof, Help & Nieuws en Korting. Als je op een product klikt kan je daarover meer informatie verkrijgen, waaronder: foto’s, beschrijving en beoordelingen op basis van verschillende criterium.

Heb je een product kunnen vinden en ben je klaar om te bestellen? Dan kan je gebruik maken van diverse betaalmogelijkheden, zoals: Visa, iDEAL, Klarna, MasterCard en PayPal. Bestelling worden bezorgd door PostNL. Je hebt een bedenktermijn van 365 dagen. Over betalen en retourneren valt indien gewenst meer te lezen op de website van Vision Direct.

Contact

Wil je lenzen gaan bestellen maar heb je een vraag voor Vision Direct, of ben je nog op zoek en heb je hulp nodig? Dan kan je contact opnemen met Vision Direct op verschillende manieren, zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: 020 635 2310 (Maandag t/m vrijdag: 9.00 uur tot 17.30 uur). Als je liever jouw bericht deelt via de mail kan je daarvoor het adres: service@visiondirect.nl gebruiken. Zelf langskomen bij het bedrijf gaat ook, daarvoor moet je aan de Distelweg 80 G, 1031 HH, Amsterdam zijn.

Reviews en beoordelingen Vision Direct

Heb je al eens eerder lenzen of oogzorgproducten bij Vision Direct gekocht? Of een andere soort ervaring? Dan zijn wij benieuwd hoe dat ging! Deel je mening over Vision Direct met ons in de vorm van een beoordeling en review, zo maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten van het bedrijf om te bepalen of ze hun lenzen bij Vision Direct willen bestellen. Zelf meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen is ook mogelijk, bezoek daarvoor onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

N
Ninthe Akin 2 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs lenzen besteld bij Vision Direct en ik ben erg tevreden over mijn ervaring met deze website. Het bestellen van de lenzen gaat eenvoudig en snel, en het aanbod aan bekende merk...

Alle reviews ( 1 )

Vision Direct: Een geweldige ervaring!

Ik heb onlangs lenzen besteld bij Vision Direct en ik ben erg tevreden over mijn ervaring met deze website. Het bestellen van de lenzen gaat eenvoudig en snel, en het aanbod aan bekende merken is groot. Bovendien biedt Vision Direct ook verschillende soorten lensvloeistof aan. Wat mij positief opviel was dat de levering supersnel was. Ik had mijn bestelling binnen 24 uur in huis! De website vermeldde dat als je voor 22.00 uur bestelt, je de lenzen zelfs dezelfde dag nog kunt ontvangen. Dat noem ik nou eens goede service! Ook wil ik graag benadrukken dat de klantenservice van Vision Direct vriendelijk en behulpzaam is, mocht er toch iets misgaan met je bestelling. Als kritische consument kan ik beamen dat Vision Direct zijn beloftes waar maakt en een betrouwbare online winkel is voor het bestellen van lenzen.

N
Ninthe Akin 2 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!