Topsexpop.nl

Alle reviews

Topsexpop.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Topsexpop.nl

 

 

Voor het kopen van seksartikelen en speelgoed is het internet het ideale medium! Alhoewel het gebruik van sekstoys steeds normaler is geworden de laatste jaren, toch lopen nog heel veel mensen niet graag een seksshop in. Wanneer je sekstoys op het internet besteld is dat toch altijd even spannend. Het is maar afwachten wat je in de doos met bestelde artikelen aantreft; is het wel wat je hebt besteld en de kwaliteit die je ervan verwachtte? Daarom zijn op onze vergelijkingssite ReviewsBird.nl ook enkele online seksshops opgenomen, zoals Topsexpop.nl. Hier kun je online de lekkerste sekspoppen bekijken voor jezelf, je partner of misschien voor de Zorginstelling waar je werkt.

Laat gerust uw review bij ons achter en vertel wat u van de geleverde producten vindt, of lees hier een korte intro over het bedrijf, hun producten en diensten en wat anderen van dit bedrijf vinden. Uw beoordeling telt! Want alleen wanneer we samen een eerlijk platform kunnen bouwen komen we achter de waarheid van al die bedrijven die zich achter een prachtige webwinkel verschuilen. 

Over Topsexpop.nl
De webshop Topsexpop.nl is opgericht in 2018 en heeft zich gespecialiseerd op de verkoop van sex dolls en accessoires. Het bedrijf levert producten van goede kwaliteit en heeft in Nederland het exclusieve recht voor de verkoop van de sexdolls van de fabrikant van Topdoll via hun webshop te verkopen. Het bedrijf is gevestigd in Drachten en heeft daar ook een winkel waar ze bijna alle producten in voorraad hebben. Bezoek aan de winkel alleen op afspraak. Contact kan opgenomen worden via het contactformulier op de website, email of telefoon (tijdens kantooruren). 

Producten en Diensten van Topsexpop.nl
Bij het bedrijf Topsexdoll worden verschillende sexdolls aangeboden. De Topdolls zijn de goedkopere versie van de Realdoll, de siliconen vriendin die nooit nee zegt. Alle sexdolls zijn van siliconen gemaakt en zijn voorzien van een metalen skelet zodat ze in allerlei verschillende standjes te verzetten zijn. Alle poppen zijn anaal, vaginaal en oraal te gebruiken. De meeste sexdolls zijn vrouwelijk, maar er zijn ook enkele mannelijke exemplaren. De standaardmodellen zijn meestal op voorraad verkrijgbaar, maar de duurdere custom sexpoppen hebben een levertijd van gemiddeld 4 tot 6 weken. Mocht je toe zijn aan een ander vriendinnetje dan kan je ervoor kiezen om een extra pruik, een andere kleur ogen of zelfs een verwisselbaar hoofd en een bosje schaamhaar te kopen, zodat de sexdoll er weer heel anders uitziet.

Complimenten, Klachten en Tips over Topsexpop.nl
De ouderwetse opblaaspop is uit, sexdolls zijn in. Heeft u wel eens iets besteld bij dit bedrijf? Wij zijn benieuwd naar uw ervaring! Zien de dolls er inderdaad zo mooi uit als op de website? Voelt ze echt als echt aan? Wat vind u van de verwisselbare hoofden en de custom dolls? Alhoewel de Realdolls al enkele jaren bestaan is er toch weinig over deze markt bekend. Daarom is het extra belangrijk om uw ervaringen met anderen te delen. Laten we samen een platform bouwen waar we eerlijk tegen elkaar kunnen zijn zonder vooroordelen. Op ReviewsBird.nl treft u alle categorieën webshops, van Smartphones tot seks shops.