Tooltopper

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Tooltopper

Ben je regelmatig bezig met klussen? Dan heb je daarvoor wel toepasselijk gereedschap nodig. Als onderdelen uit je uitrusting ontbreken kan het wel eens moeilijk zijn om die in een winkel op te zoeken. Een online webshop die je daarbij wellicht kan helpen is Tooltopper.

Voordat je gereedschap bij Tooltopper gaat aanschaffen wil je wel weten of de onderneming zal voldoen aan jouw verwachtingen. Denk daarbij aan vragen als: wat kan ik allemaal in het assortiment van Tooltopper vinden. Hoe zit het met levertijden en verzendkosten? Hoe is de prijs? Voldoet de kwaliteit van de producten wel aan mijn eisen? Hoe zit het met de klantenservice van het bedrijf? Kan ik ook advies krijgen bij Tooltopper, als ik niet zeker weet wat ik nodig heb? Voldoet de onderneming wel aan dit soort verwachtingen? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze website, reviews en beoordelingen over Tooltopper en vergelijkbare bedrijven lezen.

Wat is Tooltopper

Tooltopper is een online webshop die een breed assortiment van meer dan 20.000 klusartikelen uit hun eigen magazijn aan klanten uit Nederland en België levert. Het bedrijf is opgericht voor de doelgroep van de doe-het-zelver, zzp’er en andere professionals. Het bedrijf is gecertificeerd door Qshops webwinkel keurmerk. Als je vragen hebt voor Tooltopper of een product niet kunt vinden, dan staan de professionals van het bedrijf klaar om je te ondersteunen.

Producten en diensten Tooltopper

Als je de webshop van Tooltopper bezoekt, staan er gelijk een aantal ‘topper!’ producten voor je klaar, zoals bijvoorbeeld: een beitelset, zaagschoenen, bouwlamp, winterjack en meer. Verder kan je als je naar beneden scrollt de nieuwste producten van Tooltopper vinden. Ben je nieuwsgierig naar afgeprijsde artikelen? Dan kan je via de homepagina afgekorte items in de actie & korting categorie vinden. Zoek je liever doelgerichter, kies dan bovenaan uit een van de categorieën: handgereedschap, elektrisch gereedschap, werkkleding & pbm, bevestigen, verspanend, lijmen, kitten en chemie, meer en toppers! Als je op een product klikt kan je daarover specificaties en classificaties lezen.

Wil je graag producten bij Tooltopper bestellen? Dan kan je betalen op een aantal manieren, zo kan je gebruik maken van: iDEAL, Afterpay, Mastercard, PayPal, en Creditcard. Als je voor 16:00 binnen Nederland en België besteld worden de producten de volgende werkdag nog verzonden. Over verzenden, retourneren en garantie valt op de site van Tooltopper nog meer te lezen.

Contact

Wil je klusartikelen bij Tooltopper bestellen, maar heb je een vraag die je graag beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor diverse mogelijkheden. Zo kan je telefonisch contact opnemen door te bellen naar het nummer: +31(0)596-712050. Stuur je liever een bericht via de post, dan gaat dat naar het adres: Postadres: Sikkel 12 , 9932 BD, Delfzijl. Doe je graag meer onderzoek naar het bedrijf? Dan kan je daarvoor BTW: NL007006056B01 en KVK: 02325793 gebruiken.

Reviews en beoordelingen Tooltopper

Heb je al eens eerder gereedschap of andere producten bij Tooltopper gekocht? Of een andere ervaring gehad met de webshop? Dan willen wij graag horen hoe dat bevallen is! Deel je mening met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het eenvoudiger voor andere geïnteresseerden om een realistischer beeld over Tooltopper te ontwikkelen. Wil je meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare ondernemingen lezen? Bezoek dan onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review