Tonershop

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Tonershop

Met nieuwe technologische innovaties kennen we al een hele tijd de printer, deze heeft wel toner & inkt cartridges nodig om goed te functioneren. Ben je opzoek naar een website die compleet gespecialiseerd is op dat gebied? Dan is Tonershop.nl wellicht wel interessant.

Toch wil je als klant duidelijkheid, al helemaal als je er rekening mee houdt dat inktcartridges en toner al gauw prijzig kunnen worden. Kortom: als je besteld wil je zeker weten dat dit het waard is. Om daar beter achter te komen kan je op ons reviewplatform terecht, daar vind je ervaringen en beoordelingen van consumenten die al eens eerder met Tonershop.nl te maken hadden.

Over Tonershop.nl

Tonershop.nl is een website die puur bedoeld is voor de verkoop van printer supplies, van alles dus dat met het printer te maken heeft. Dit doen ze sinds 1999, sinds die tijd hebben ze al zo’n half miljoen klanten geholpen op dit gebied, aldus Tonershop.nl. Ze hebben een eigen magazijn waar ze al hun toner en cartridges op voorraad. Ze veronderstellen dat ze partner zijn van ‘alle grote printmerken’, maar hebben ook een ‘duurzaam en kwalitatief’ alternatief, namelijk hun eigen huismerk voor toners en inkt cartridges.

Producten en diensten Tonershop

Op de webshop van Tonershop.nl vind je uiteraard toners en cartridges, deze zijn geschikt voor allerlei merken. Ook worden ze verkocht in diverse hoeveelheden en kleuren. Maar ze verkopen ook meer, ze hebben namelijk een categorie aan kantoorartikelen (hier vind je van alles, van afvalbakken tot draadloze opladers) en ook printers. Ze verkopen bijvoorbeeld printers van Canon en HP.

Betalen gaat via een van de volgende betaalmethoden: iDEAL, Factuur, Bancontact, Visa, Mastercard en PayPal. Leveringen worden gedaan via PostNL, voordat je pakketje wordt verzonden wordt het uitgebreid gecheckt, volgens Tonershop.nl. Retourneren is mogelijk, natuurlijk moet je wel aan het retourbeleid voldoen. Deze kun je op hun website vinden. Voor extra basisinformatie over van alles kan je bij hun ‘tips’ pagina terecht.

Contactgegevens

Heb je nog vragen of klachten voor Tonershop.nl en wil je contact met ze opnemen? Dan kan je daar een van de volgende contactmethoden voor gebruiken. Het online invulformulier op hun website. Bellen kan naar 026 3193981. De telefonische klantenservice is bereikbaar van 09:00-18:00 op iedere werkdag. Eveneens kan je de volgende drie gegevens gebruiken om je eigen onderzoek mee te doen: KvK nummer 32076379 ING Bank IBAN: NL54INGB0009597101 BTW nummer NL808296061 B01.

Reviews en beoordelingen Tonershop.nl

Al ooit gebruik gemaakt van de toners of cartridges van Tonershop.nl, of gebruik je regelmatig een printer die je bij hun hebt aangeschaft? Laat hier dan een review achter over de ervaringen die je met hen hebt opgedaan. Daarin kan je van alles achterlaten, enkele onderwerpen waarover je zou kunnen schrijven zijn de kwaliteit van de kantoorproducten, de klantenservice en verzend tijden en of je Tonershop.nl aan andere consumenten zou aanraden. Wil je meer leren over Tonershop.nl, of gelijksoortige ondernemingen? Dan ben je welkom om een kijkje te nemen op onze reviewsite, naar de beoordelingen en ervaringen van consumenten die je al eens voor gingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review