Tiptopdeal

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Tiptopdeal

Vindt je het leuk om af en toe naar willekeurige scherp afgeprijsde koopjes te zoeken? Misschien is de online webshop Tiptopdeal dan wel iets voor jou.

Voordat je jouw zoektocht bij Tiptopdeal gaat beginnen, wil je echter wel weten of de webshop aan je verwachtingen zal voldoen. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van Tiptopdeal? Waar kan ik terecht als ik vragen of klachten heb? Hoe zit het met de prijs van de producten? Wat kan ik doen als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Voldoet Tiptopdeal wel aan dit soort verwachtingen? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je Tiptopdeal ervaring lezen op onze site, van klanten die je al voorgingen. Zo kan je bepalen of het bedrijf wel of niet aan jouw eisen zal voldoen.

Wat is Tiptopdeal

Tiptopdeal is een dagaanbieder met exclusieve deals. Dat houdt in dat de producten uit het assortiment van Tiptopdeal voor 24 uur beschikbaar zijn tegen een scherpe prijs. Elke dag zorgt Tiptopdeal ervoor dat een aantal nieuwe deals op de site verschijnen. De webshop wordt gerund door een klein team. Het magazijn van Tiptopdeal is voorzien van logistieke medewerkers die zorgen dat je bestelling opgeslagen, ingepakt en verzonden wordt. Het bedrijf biedt producten aan voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Producten en diensten Tiptopdeal

Om de deals van Tiptopdeal te bekijken kan je hun website bezoeken. Bij aankomst kom je gelijk allerlei dagelijkse deals tegen. Die kunnen bijvoorbeeld bestaan uit producten als: lavalamp, kussens, bureau’s, ventilators, horloges, zonnebrillen en nog veel meer. Zoek je liever doelgerichter op basis van bepaalde thema’s? Dan kan dat bovenaan de site waar je uit verschillende categorieën kunt kiezen, zoals: Dames, Heren, Beauty, Wonen & Slapen, Tuin, Huishouden, Elektronica, Speelgoed, Sport & Vrije Tijd, Cadeaus en Sale. Als je eenmaal een product hebt gevonden kan je daarover een toepasselijke omschrijving, met prijs, levertijd en foto’s lezen.

Wil je graag producten bestellen bij Tiptopdeal? Dan kan je betalen op een aantal manieren, zo kan je gebruik maken van: American Express, Apple Pay, Bancontact, Google Pay, iDEAL, Klarna, Maestro, Mastercard, PayPal en Visa. Verzendkosten zijn gratis vanaf 20 euro, na ontvangst heb je 30 dagen de tijd om te retourneren.

Contact

Heb je een vraag, klacht of andere opmerking die je graag met Tiptopdeal zou willen delen? Dan kan je contact opnemen op diverse manieren. Zo kan je via de livechat functie berichten sturen naar een medewerker. Verder kan je ook op de site via een contactformulier je bericht delen. Neem je liever direct contact op via de mail? Dan kan je het adres: support@tiptopdeal.nl gebruiken. Bellen gaat ook naar het nummer: Tel: +31 38 845 25 10. Zelf langs gaan is ook mogelijk aan de Industrieweg 5-W, 8263 AA, Kampen.

Reviews en beoordelingen Tiptopdeal

Heb je al eens eerder een deal bij Tiptopdeal gescoord? Of een andere ervaring opgedaan via de webshop? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over het bedrijf met ons in de vorm van een review en beoordeling. Door het delen van je mening maak je het andere klanten makkelijker een realistischer beeld over de betrouwbaarheid van Tiptopdeal te ontwikkelen. Wil je graag meer reviews en beoordeling over vergelijkbare ondernemingen lezen? Bezoek dan onze site.

Wil je een kijkje nemen bij winkels die zonnebrillen verkopen? Bezoek onze pagina met Zonnebrillen.com reviews om te lezen hoe klanten denken over de service van dit bedrijf. Het lezen van meningen, ervaringen, beoordelingen en klachten van bedrijven is belangrijk zodat je de beste winkel kan uitkiezen waar zonnebrillen te koop zijn. Op onze website staan allerlei winkels waar mensen hun review voor hebben achtergelaten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review