Tiptopdeal

Alle reviews

Tiptopdeal

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Telefoonwereld
Telefoonwereld

Waar zouden we zijn zonder de smart telefoon? Bij de telefoonwereld draait alles om dit handige, soms vervloekte apparaat. Het is moeilijk voor te ...

Tiptopdeal

Vindt je het leuk om af en toe naar willekeurige scherp afgeprijsde koopjes te zoeken? Misschien is de online webshop Tiptopdeal dan wel iets voor jou. 

Voordat je jouw zoektocht bij Tiptopdeal gaat beginnen, wil je echter wel weten of de webshop aan je verwachtingen zal voldoen. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van Tiptopdeal? Waar kan ik terecht als ik vragen of klachten heb? Hoe zit het met de prijs van de producten? Wat kan ik doen als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Voldoet Tiptopdeal wel aan dit soort verwachtingen? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je Tiptopdeal ervaring lezen op onze site, van klanten die je al voorgingen. Zo kan je bepalen of het bedrijf wel of niet aan jouw eisen zal voldoen. 

Wat is Tiptopdeal

Tiptopdeal is een dagaanbieder met exclusieve deals. Dat houdt in dat de producten uit het assortiment van Tiptopdeal voor 24 uur beschikbaar zijn tegen een scherpe prijs. Elke dag zorgt Tiptopdeal ervoor dat een aantal nieuwe deals op de site verschijnen. De webshop wordt gerund door een klein team. Het magazijn van Tiptopdeal is voorzien van logistieke medewerkers die zorgen dat je bestelling opgeslagen, ingepakt en verzonden wordt. Het bedrijf biedt producten aan voor zowel de particuliere als zakelijke markt. 

Producten en diensten Tiptopdeal

Om de deals van Tiptopdeal te bekijken kan je hun website bezoeken. Bij aankomst kom je gelijk allerlei dagelijkse deals tegen. Die kunnen bijvoorbeeld bestaan uit producten als: lavalamp, kussens, bureau’s, ventilators, horloges, zonnebrillen en nog veel meer. Zoek je liever doelgerichter op basis van bepaalde thema’s? Dan kan dat bovenaan de site waar je uit verschillende categorieën kunt kiezen, zoals: Dames, Heren, Beauty, Wonen & Slapen, Tuin, Huishouden, Elektronica, Speelgoed, Sport & Vrije Tijd, Cadeaus en Sale. Als je eenmaal een product hebt gevonden kan je daarover een toepasselijke omschrijving, met prijs, levertijd en foto’s lezen. 

Wil je graag producten bestellen bij Tiptopdeal? Dan kan je betalen op een aantal manieren, zo kan je gebruik maken van: American Express, Apple Pay, Bancontact, Google Pay, iDEAL, Klarna, Maestro, Mastercard, PayPal en Visa. Verzendkosten zijn gratis vanaf 20 euro, na ontvangst heb je 30 dagen de tijd om te retourneren. 

Contact

Heb je een vraag, klacht of andere opmerking die je graag met Tiptopdeal zou willen delen? Dan kan je contact opnemen op diverse manieren. Zo kan je via de livechat functie berichten sturen naar een medewerker. Verder kan je ook op de site via een contactformulier je bericht delen. Neem je liever direct contact op via de mail? Dan kan je het adres: support@tiptopdeal.nl gebruiken. Bellen gaat ook naar het nummer: Tel: +31 38 845 25 10. Zelf langs gaan is ook mogelijk aan de Industrieweg 5-W, 8263 AA, Kampen. 

Reviews en beoordelingen Tiptopdeal

Heb je al eens eerder een deal bij Tiptopdeal gescoord? Of een andere ervaring opgedaan via de webshop? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over het bedrijf met ons in de vorm van een review en beoordeling. Door het delen van je mening maak je het andere klanten makkelijker een realistischer beeld over de betrouwbaarheid van Tiptopdeal te ontwikkelen. Wil je graag meer reviews en beoordeling over vergelijkbare ondernemingen lezen? Bezoek dan onze site.