Telefoonwereld

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Telefoonwereld

Waar zouden we zijn zonder de smart telefoon? Bij de telefoonwereld draait alles om dit handige, soms vervloekte apparaat. Het is moeilijk voor te stellen dat we 20 jaar geleden nog afhankelijke waren van de telefoon die met een draad aan de muur bevestigd was en waarmee alleen mee gebeld kon worden. Tegenwoordig kunnen we niet alleen zonder draad bellen, maar kan het ding ons ook vertellen waar we zijn, waar we heen moeten, foto's en filmpjes of TikToks maken, toegang geven tot een onmetelijke bron van kennis, en zelfs tellen hoeveel stappen we per dag gemaakt hebben en of we wel gezond leven. Het kleine, platte apparaatje is niet meer uit ons leven weg te denken. Er is dan oom een overgroot aanbod van telefoonzaken en aanbieders op het internet te vinden. Maar hoe weet je nou of je bij een betrouwbare aanbieder zit? Dat kan je te weten komen door reviewsites te bekijken! Bij ReviewsBird.nl bijvoorbeeld. Vertel ons uw persoonlijke ervaringen en geef het bedrijf een beoordeling in een review.

Over Telefoonwereld
Telefoonwereld is een online telefoonwinkel die zich volledig heeft toegelegd op het zo goedkoop mogelijk aanbieden van simlockvrije telefoons, tablets en telefoonaccessoires. De webwinkel staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op een adres in Capelle aan den IJssel. Het bedrijf is zowel via de telefoon als op email te bereiken, iedere werkdag van 10 uur 's ochtends tot 7 uur 's avonds. Op zaterdag is de klantenservice alleen werkzaam van 12 tot 5 uur en op zondag is het bedrijf gesloten. Alle producten worden gratis verzonden en worden binnen 24 uur thuis aangeleverd.

Producten en diensten van Telefoonwereld

Op de website van Telefoonwereld vind je nieuwe en refurbished smartphones van bekende merken zoals: Apple Iphone, Samsung Galaxy Xiaomi Redmi en Mi, Oppo, Oneplus, Huawei, en Honor. Alle telefoons zijn simlockvrij, waardoor je niet meer gebonden bent aan een internet aanbieder of abonnement. Deze eigen keuze kan een behoorlijke geldbesparing opleveren. De refurbished telefoons en tablets zijn scherp geprijsd. Ook de laatste generaties iPhones en Samsung worden zonder abonnement en simlockvrij geleverd. Ze verkopen ook accessoires zoals oordopjes & hoofdtelefoons, Apple AirPods, Apple Watch, Swissten, geheugenkaarten, screenprotectors, hoesjes, powerbanks, laders, thuisladers, en telefoon houders voor bijvoorbeeld in de auto. Verder kun je op de website nog lezen over de verschillende geaccepteerde betaalmethoden, verzendmethode, retourneren van een bestelling, de klachten afhandeling, en natuurlijk de Algemene voorwaarden en Privacy policy.

Complimenten, klachten en tips over Telefoonwereld

Zonder smart telefoon kunnen we niet meer, maar waarom moeten die dingen zo duur zijn? En waarom komt er ieder jaar een nieuw model uit, met nog betere functionaliteiten? Tja, je hoeft natuurlijk niet mee te doen aan deze trend. Een refurbished, tweede hands telefoon of tablet kan wel honderden euro’s goedkoper zijn. Veel mensen denken dat er nog een risico aan zit, aan een zogenaamde refurbished telefoon. Of dat ook echt zo is, willen we graag van u horen! Vertel ons over deze Telefoonwereld betrouwbaar is ja of nee. Laat uw review bij ons achter waarin u ons verteld over uw persoonlijke ervaringen met dit bedrijf.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review