Stoffen reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Stoffen

Met stoffen van goede kwaliteit kun je zelf de mooiste kleding, gordijnen en diverse andere producten maken. Maar waar vind je online de juiste materialen? Kun je veilig betalen bij een webwinkel? Hoe reageert de klantenservice als je klachten of opmerkingen hebt over een bestelling? Lees de reviews van consumenten op onze site om erachter te komen waar andere klanten hun producten bestellen en waarom. Je vindt bij ons onder meer recensies en ervaringen over online shops zoals Stoffen.net.

Over Stoffen.net

Zodra je de webwinkel van Stoffen.net opent, zou je denken dat het hier om een Nederlands bedrijf gaat, niets is echter minder waar. De site wordt beheerd en is eigendom van Fablab GmbH uit Schenefeld in Duitsland. Gelukkig staan wel alle vragen en antwoorden die je over producten en bestellingen kunt hebben gewoon in onze taal vermeld. Bovendien kun je via de Facebook en Instagram pagina's van het bedrijf reageren op posts, met Stoffen.net contact opnemen en op de hoogte gehouden worden van nieuwe aanbiedingen. De klantenservice is bereikbaar via 020 - 893 2144 of via contact@stoffen.net.

De producten en diensten van Stoffen.net

Om de producten die je bij Stoffen.net zoekt te vinden hoef je alleen maar gebruik te maken van het menu waar alle productcategorieën vermeld staan. Zo kun je op zoek naar artikelen in de categorieën Stoffen, Fournituren, Naaipatronen, Knutselen en tekenen, Breien en Haken en Stofrestanten. Er zijn onder meer Tricot stoffen, Chiffon, Katoen en Ribstoffen bij deze aanbieder verkrijgbaar. Verder kun je shoppen als je vrolijke kinderstoffen of meubelstoffen zoals vilt of canvas wilt bestellen. Ook is er een aparte categorie Sale waar je de aangeboden producten met korting kunt kopen. Je kunt bovendien een extra korting van 20% op je eerste bestelling krijgen als je de nieuwsbrief accepteert.

Stoffen.net bezorgingen

Bij Stoffen.net betaal je voor een bestelling tot € 49,99 een kleine bijdrage aan de bezorgkosten. Daarboven is het verzenden gratis, maar niet als het om een order met een groot volume gaat. Als je een product naar Stoffen.net retour wilt sturen dan ben je als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van het versturen. Je krijgt hiervoor overigens 30 dagen de tijd voor om dat te doen.

Stoffen.net klachten

Natuurlijk gaat er bij ieder bedrijf wel eens iets fout maar waar het om gaat, is hoe Stoffen.net met klachten en opmerkingen van klanten omgaat. Niet alleen kun je reviews over stoffen en andere artikelen van deze aanbieder op onze site bekijken, ook bij Radar zijn er opmerkingen en klachten binnengekomen over het bedrijf.

Reviews en commentaren over Stoffen.net

Natuurlijk heb jij als klant van deze webwinkel een mening over de kwaliteit en service. We hopen dan ook van harte dat je jouw beoordeling met andere consumenten wilt delen en dat je dat doet via onze website. Je kunt namelijk heel makkelijk jouw Stoffen.net review met een aantal van maximaal 5 sterren op onze site plaatsen, het kost je maar een paar minuten tijd. Door jouw ervaring voor andere klanten beschikbaar te stellen wordt het voor hen een stuk makkelijker om te bepalen of zijn Stoffen.net betrouwbaar genoeg vinden om er ook producten te bestellen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review