SmartBuyGlasses

Alle reviews

SmartBuyGlasses

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

SmartBuyGlasses

Brillen gebruiken we allang niet meer alleen voor een beter zicht, nee ze zijn vandaag de dag ook stijlvol. Ook lenzen en andere toebehoren kunnen je met je ogen enorm helpen. Wellicht ben je zelf wel toe aan een nieuwe bril, zonnebril, of een ander oog-gerelateerd product. Dan is SmartBuyGlasses misschien wel iets interessants voor je. SmartBuyGlasses is namelijk een global opererent omnichannel, gespecialiseerd op het gebied van eyewear.

Voordat je een bestelling bij SmartBuyGlasses plaatst, wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan je eisen voldoet. Aspecten als de garantie, klantenservice, verzendtijden en ervaringen van andere consumenten spelen dan al gauw een belangrijke rol. Om precies over dit soort factoren meer te leren kan je op onze reviewsite, beoordelingen en reviews lezen.

Over SmartBuyGlasses
SmartBuyGlasses is een global opererent omnichannel, het bedrijf wordt door ‘’Young Professionals’’ geleid. Na zo’n 10 jaar expertise op te hebben gedaan op het vlak van moderne ondernemerschap, is het bedrijf nu actief in de eyewear branche. Het bedrijf functioneert vanuit een e-commerce model, ofwel elektronische bedrijfsvoering. Vandaag de dag is het bedrijf actief in zo’n 20+ verschillende landen.

Naar eigen zeggen geloven ze dat als je bij hun winkelt, deze ervaring ‘’leuk, snel en gemakkelijk moet zijn’’. Ze vinden dat mensen hun individualiteit moeten kunnen uitdrukken door te experimenteren met je looks. Precies om die reden hebben ze als doel om dit te realiseren door een ‘’ongelimiteerde keuze van designermerken aan te bieden’’. Ze streven ernaar om door middel van de blue block technologie, de meest geschikte brillen voor professionals aan te bieden.

Producten en diensten SmartBuyGlasses
Eenmaal aangekomen op de webshop van SmartBuyGlasses bevinden diverse categorieën aan eyewear producten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: brillen, zonnebrillen, lenzen, maar ook bijvoorbeeld het specifiek zoeken op merken. Ben je geïnteresseerd in een van deze type artikelen? Dan is het mogelijk om je zoektocht nog verder te specificeren aan de hand van het ingebouwde filter, zoek bijvoorbeeld op de prijs, geslacht, merk, vorm en eigenschappen. Ook is het mogelijk (bij sommige brillen) om virtueel een bril op te doen, op die manier krijg je een beter beeld over hoe die er potentieel uit ziet.

Ben je student? Dan krijg je 10% studentenkorting op je aankopen bij SmartBuyGlasses. Wel moet je dit even bewijzen door met Student Beans aan te melden, meer informatie hiervoor valt ook op hun website te vinden. Bestellingen kunnen via de volgende betaalmethodes worden afgerekend: iDEAL, PayPal, Visa, American Express, Mastercard en Klarna. In bezit van een ander type kortingscode, dan kan je deze uiteraard invullen tijdens je bestelproces. 

Garantie
SmartBuyGlasses biedt momenteel diverse soorten garantie. Bij aankopen heb je momenteel 100 dagen retourbeleid. Daarnaast zijn producten onder normale omstandigheden voorzien van 2 jaar garantie. Ook heb je een garantie op kwaliteit, daarbij zit ook een garantie op authenticiteit volgens het bedrijf. SmartBuyGlasses is ook gecertificeerde leverancier van Ray-Ban.

Schrijf een review
Heb je al ooit besteld bij SmartBuyGlasses? Deel dan in de vorm van een review wat je daar van dacht. Je zou over de kwaliteit van de product(en) kunnen schrijven. Of wat men van de klantenservice en klantvriendelijkheid kan verwachten. Hiermee help je ook andere consumenten door ze een beter beeld te geven over hoe SmartBuyGlasses in de werkelijkheid bevalt. Meer leren over SmartBuyGlasses en/of andere bedrijven? Dan kan je diverse reviews en beoordelingen op ons platform vinden.