SmartBuyGlasses

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

SmartBuyGlasses

Brillen gebruiken we allang niet meer alleen voor een beter zicht, nee ze zijn vandaag de dag ook stijlvol. Ook lenzen en andere toebehoren kunnen je met je ogen enorm helpen. Wellicht ben je zelf wel toe aan een nieuwe bril, zonnebril, of een ander oog-gerelateerd product. Dan is SmartBuyGlasses misschien wel iets interessants voor je. SmartBuyGlasses is namelijk een global opererent omnichannel, gespecialiseerd op het gebied van eyewear.

Voordat je een bestelling bij SmartBuyGlasses plaatst, wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan je eisen voldoet. Aspecten als de garantie, klantenservice, verzendtijden en ervaringen van andere consumenten spelen dan al gauw een belangrijke rol. Om precies over dit soort factoren meer te leren kan je op onze reviewsite, beoordelingen en reviews lezen.

Over SmartBuyGlasses

SmartBuyGlasses is een global opererent omnichannel, het bedrijf wordt door ‘’Young Professionals’’ geleid. Na zo’n 10 jaar expertise op te hebben gedaan op het vlak van moderne ondernemerschap, is het bedrijf nu actief in de eyewear branche. Het bedrijf functioneert vanuit een e-commerce model, ofwel elektronische bedrijfsvoering. Vandaag de dag is het bedrijf actief in zo’n 20+ verschillende landen.

Naar eigen zeggen geloven ze dat als je bij hun winkelt, deze ervaring ‘’leuk, snel en gemakkelijk moet zijn’’. Ze vinden dat mensen hun individualiteit moeten kunnen uitdrukken door te experimenteren met je looks. Precies om die reden hebben ze als doel om dit te realiseren door een ‘’ongelimiteerde keuze van designermerken aan te bieden’’. Ze streven ernaar om door middel van de blue block technologie, de meest geschikte brillen voor professionals aan te bieden.

Producten en diensten SmartBuyGlasses

Eenmaal aangekomen op de webshop van SmartBuyGlasses bevinden diverse categorieën aan eyewear producten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: brillen, zonnebrillen, lenzen, maar ook bijvoorbeeld het specifiek zoeken op merken. Ben je geïnteresseerd in een van deze type artikelen? Dan is het mogelijk om je zoektocht nog verder te specificeren aan de hand van het ingebouwde filter, zoek bijvoorbeeld op de prijs, geslacht, merk, vorm en eigenschappen. Ook is het mogelijk (bij sommige brillen) om virtueel een bril op te doen, op die manier krijg je een beter beeld over hoe die er potentieel uit ziet.

Ben je student? Dan krijg je 10% studentenkorting op je aankopen bij SmartBuyGlasses. Wel moet je dit even bewijzen door met Student Beans aan te melden, meer informatie hiervoor valt ook op hun website te vinden. Bestellingen kunnen via de volgende betaalmethodes worden afgerekend: iDEAL, PayPal, Visa, American Express, Mastercard en Klarna. In bezit van een ander type kortingscode, dan kan je deze uiteraard invullen tijdens je bestelproces.

Garantie

SmartBuyGlasses biedt momenteel diverse soorten garantie. Bij aankopen heb je momenteel 100 dagen retourbeleid. Daarnaast zijn producten onder normale omstandigheden voorzien van 2 jaar garantie. Ook heb je een garantie op kwaliteit, daarbij zit ook een garantie op authenticiteit volgens het bedrijf. SmartBuyGlasses is ook gecertificeerde leverancier van Ray-Ban.

Schrijf een review

Heb je al ooit besteld bij SmartBuyGlasses? Deel dan in de vorm van een review wat je daar van dacht. Je zou over de kwaliteit van de product(en) kunnen schrijven. Of wat men van de klantenservice en klantvriendelijkheid kan verwachten. Hiermee help je ook andere consumenten door ze een beter beeld te geven over hoe SmartBuyGlasses in de werkelijkheid bevalt. Meer leren over SmartBuyGlasses en/of andere bedrijven? Dan kan je diverse reviews en beoordelingen op ons platform vinden.

Wil je een kijkje nemen bij winkels die zonnebrillen verkopen? Bezoek onze pagina met Zonnebrillen.com reviews om te lezen hoe klanten denken over de service van dit bedrijf. Het lezen van meningen, ervaringen, beoordelingen en klachten van bedrijven is belangrijk zodat je de beste winkel kan uitkiezen waar zonnebrillen te koop zijn. Op onze website staan allerlei winkels waar mensen hun review voor hebben achtergelaten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van der Berg 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs mijn nieuwe zonnebril bij SmartBuyGlasses gekocht en ik ben zeer tevreden met de service en het product. Ik was blij verrast door de grote verscheidenheid aan designer merken...

Alle reviews ( 1 )

Titel: SmartBuyGlasses - Beste Keuze voor Designer Zonnebrillen

Ik heb onlangs mijn nieuwe zonnebril bij SmartBuyGlasses gekocht en ik ben zeer tevreden met de service en het product. Ik was blij verrast door de grote verscheidenheid aan designer merken die zij aanboden, zoals Ray-Ban, Oakley, Gucci en nog veel meer! Het bestellen van mijn bril ging snel en makkelijk dankzij hun gebruiksvriendelijke website. De levering was ook erg snel en gratis bovenop alles! Wat mij vooral opviel is dat SmartBuyGlasses een 100 dagen retourbeleid heeft, waardoor ik me geen zorgen hoefde te maken over een eventueel defect of als de bril toch niet goed past. Dit geeft mij extra vertrouwen in het kopen van toekomstige brillen bij hen. Als u op zoek bent naar designerzesonnenbrillentegen lage prijzenmet snelle verzendtijd envriendelijke klantenservice,dan raad ik ten zeersteSmartBuyGlasseasaan.Eenisgeweldigestart voor hetkopen vansunglasse online

v
van der Berg 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!