Sliponline

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Sliponline

Ondanks dat we er allemaal goed uit willen zien en daarvoor regelmatig besteden aan kleding is niet alleen je bovenkleding belangrijk. Wat je onder je normale kleding draagt, is voor veel van ons zwaarwegend, we hebben alle verschillende eisen: comfort, een mooi design, duurzame materialen, etc. Tijdens je zoektocht naar nieuw ondergoed en/of nachtkleding ben je wellicht wel eens bij Sliponline terecht gekomen. Sliponline is namelijk een webwinkel gericht op ondergoed en nachtkleding voor heren, dames en kinderen.

Alleen voordat je een nieuw paar boxers besteld bij Sliponline wil je wel weten of dit het waard is. Wat kan je nou eigenlijk daadwerkelijk bij ze verwachten? Hoe zit het met de ervaringen van consumenten die al eens eerder bij ze hebben besteld? Kan Sliponline wel aan jouw specifieke eisen en verwachtingen voldoen? Om nou precies op dit soort vragen een antwoord te krijgen bevinden reviews en beoordelingen op onze website.

Over Sliponline

Sliponline is een Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van ondergoed en nachtkleding voor heren, dames en kinderen. Het is een familiebedrijf opgericht in 1978 wat van vader op zoon is overgegaan. In het jaar 2007 zijn ze ook digitaal begonnen met Sliponline. Ze voeren hun assortiment constant aan, om op deze manier aan ieders wensen te proberen te voldoen. Met een ervarings- duur van inmiddels ruim 40+ jaar zijn ze naar eigen zeggen ook nog eens al 40+ jaar betrouwbaar.

Sliponline heeft als doel om ondergoed en nachtkleding voor het gele gezin aan te bieden en hierbij aan ieders wens te voldoen. Momenteel bestaat het assortiment uit zo’n 1300+ producten al blijft dit constant groeien.

Producten en diensten Sliponline

Sliponline voornamelijk twee soorten producten ondergoed en nachtkleding. Deze worden verkocht voor heren, dames en kinderen. Op de website bevinden deze drie categorieën, waarbij ze opgedeeld zijn in subcategorieën bestaande uit velerlei producten enkele voorbeelden zijn: boxershorts, slips, hemdjes, badjassen en pyjama’s. Daarbij hebben ze ook nog een categorie waarbij producten in de sale zijn. Als je specifieke wensen hebt zoals maten en kleuren kan je deze door middel van het filtersysteem op de website aanpassen, zodat jouw zoektocht gespecificeerd wordt.

Wil je een bestelling plaatsen, dan kan je een van deze manieren gebruiken om af te rekenen: iDEAL, Afterpay, Mister Cash/Bancontact en Mastercard/Creditcard. Tot de 49,90 bedragen verzendkosten €3,95. Retourneren kan binnen 100 dagen zolang het in originele staat verkeert en met het bijgeleverde DHL label, retourneren is gratis en er worden geen extra in acht gebracht, volgens eigen zeggen. In bezit van een Sliponline kortingscode dan kan je deze bij het bestelproces gebruiken, indien die geldig is.

Contact

Als je nog vragen of klachten voor Sliponline heb kan je een van deze contactmethodes gebruiken om contact te krijgen. Telefonisch kan je dit nummer gebruiken: 0492 - 324208, Mailend kan dat via: info@sliponline.nl. De klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.00 tot 13.00.

Reviews en beoordelingen Sliponline

Heb je al ooit ondergoed of nachtkleding bij Sliponline besteld? Laat dan achter wat je van ze vond in de vorm van een review. We willen namelijk graag weten hoe jij dit hebt ervaren en wat er goed ging of beter kon. Op deze manier krijgen andere consumenten een beter beeld over Sliponline. Wil je meer leren over Sliponline en andere gelijksoortige bedrijven neem dan een kijkje naar reviews op ons platform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review