Lees Slimster ervaringen en reviews voordat je gaat vergelijken!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 7.3
Service 7.3
Prijs 7.3
Bezorging 7.3

Totaal

7.3
66.7% zou hier weer kopen

Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online te zoeken naar alle prijzen en deze te vergelijken is een zware taak. Slimster wilt het voor u gemakkelijker maken en vergelijk al uw prijzen om u te helpen bij het vinden van de beste deal. Maar hebben zij wel echt de beste deals op de website? Zullen ze misschien het bedrijf, waarmee zij dealen, aandrangen? En hoe is de klantenservice van dit bedrijf? Alleen mensen die al een ervaring hebben met het bedrijf kunnen u antwoord geven op deze vragen. Wij van ReviewsBird hebben de oordelen en meningen van anderen verzameld, zodat u een beter beeld krijgt over Slimster en haar diensten.

Over Slimster

Slimster is een webshop, die de beste deals van diensten en producten verzameld, zodat u ze kunt vergelijken. Het bedrijf is al een aantal jaren actief en heeft 3 jaar op een rij de FD Gazellen Award gewonnen. Hiermee behoort Slimster tot het snelst groeiend bedrijf van Nederland. Slimster biedt meer dan 2000 geselecteerde bedrijven aan, waarmee ze samenwerken. U kunt hier denken aan grote en kleine bedrijven. Naast het vergelijken van de prijzen kijken zij ook naar de kwaliteit.

Producten en diensten van Slimster

Slimster is dus een vergelijkingswebsite waar u terecht kunt voor het vergelijken van producten en diensten. U kunt dus via de website verschillende diensten en producten vergelijken. Deze vergelijking gebeurt op basis van uw wensen, eisen en specificaties. Op basis hiervan zet Slimster de beste deals voor u op een rij. Stel u bent op zoek naar een nieuwe laptop, dan kunt u bij hun zien welke laptop aanbieder het meest geschik is. Voor de huishouding zet Slimster alle beschikbare koelkasten, ovens, wasdrogers, magnetrons, vriezers of kookplaten op een rijtje. Hier kunt u dan een keuze uit maken. Naast de producten kunt u op Slimster ook diensten vergelijken. Als u bijvoorbeeld een klusser nodig heeft of een tuinman, schilder of een monteur, dan kunt u op Slimster ook deze diensten vergelijken en een deal vinden die uw wensen het dichtstbij benadert. U ontvangt van Slimster vrijblijvend maximaal 4 offertes in uw mailbox.

Complimenten, klachten en tips voor Slimster

Heeft u nog vragen naar het bedrijf toe dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Dit kan door te bellen, te appen of te mailen. De website biedt ook de mogelijkheid om een formulier in te vullen en uw vragen via die weg te stellen.

Heeft u al eens een dienst of product vergeleken via Slimster? Deel dan uw ervaring met Slimster via ReviewsBird.nl. Door uw ervaring te delen en een beoordeling te geven kunt u anderen helpen bij het besluiten of zij ook hun producten en diensten willen vergelijken via slimster of misschien toch beter af zijn ergens anders.

Heeft u slimster ontdekt, maar nog geen diensten en producten bij hen heeft gezocht? Lees dan de ervaring van anderen met dit bedrijf via onze website en kom meer te weten over de diensten en producten van Slimster.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
Roderick 1 jaar geleden
10
Eerste keer dat ik hiervan gebruik heb gemaakt en dat was positief. Bedrijven die waren geselecteerd waren goed en passend voor mijn wensen. Aanrader. Zonnepanelen moeten nog wel gekocht wo...
M
Marjolein 1 jaar geleden
10
Prima bedrijven gevonden voor de spouw
J
Jan 1 jaar geleden
2
Zeer slecht, heb betaald voor meerdere opdrachten die er niet zijn, of al vergeven, of niet beschikbaar. Slimster belt achter mijn rug om klanten en zegt vervolgens dat ik een oplichter ben...

Alle reviews ( 3 )

Zonnepaneel offertes

Eerste keer dat ik hiervan gebruik heb gemaakt en dat was positief. Bedrijven die waren geselecteerd waren goed en passend voor mijn wensen. Aanrader. Zonnepanelen moeten nog wel gekocht worden.

R
Roderick 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
10
Zou hier weer kopen?

Isolatie bedrijf gevonden

Prima bedrijven gevonden voor de spouw

M
Marjolein 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
10
Zou hier weer kopen?

Klissen

Zeer slecht, heb betaald voor meerdere opdrachten die er niet zijn, of al vergeven, of niet beschikbaar. Slimster belt achter mijn rug om klanten en zegt vervolgens dat ik een oplichter ben terwijl ik niet eens de kans heb gehad te beginnen. Ik probeer in contact met slimster te komen maar geven totaal geen gehoor, telefoon word niet opgenomen. Kijk uit mensen en bedrijven! Kost veel geld en veel klanten.

J
Jan 1 jaar geleden
Bestellen
2
Service
2
Prijs
2
Bezorging
2
Totaal
2
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review