Shopvoorgezondheid

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Shopvoorgezondheid

Gezond leven is erg belangrijk voor ons. Met de technologie van vandaag hebben we allerlei producten die ons kunnen helpen om gezond(er) te blijven. Of we het nou hebben over voedingssupplementen, voeding (in het algemeen), fitness/sport artikelen, glucose meters, of andere producten, maakt niet uit. Bij Shopvoorgezondheid vindt je namelijk van alles op het gebied van een gezonde levensstijl.

Maar weet je eigenlijk wel of ze bij Shopvoorgezondheid aan je eisen en waarden zullen voordoen? Wat kan je verwachten van de kwaliteit van de producten? Wat voor ervaringen hebben klanten die al eerder bij ze hebben gekocht? Om meer te leren over dit soort factoren kun je bij ons platform, reviews en beoordelingen lezen.

Over Shopvoorgezondheid

Shopvoorgezondheid is een webshop gespecialiseerd op het gebied van gezondheidsproducten, hulpmiddelen en veiligheidsproducten. Tevredenheid en klantgericht werken is de missie van het bedrijf. Naar eigen zeggen onderscheiden ze zich op het gebied van heldere informatie, gebruiksgemak en een optimale klantenservice. Leveringen vinden plaats vanuit het eigen magazijn. Zoals de naam al verklapt richt het bedrijf zich voornamelijk op gezondheidsproducten.

Producten en diensten Shopvoorgezondheid

Op de webshop van Shopvoorgezondheid bevinden diverse soorten producten, enkele voorbeelden zijn: meet producten, lucht, licht, verzorgingsartikelen, bescherming, beweging en andere soorten producten. Deze categorieën zijn onderverdeeld in subcategorieën. Als je geïnteresseerd bent in een van deze typen producten kan je je zoektocht specificeren op kenmerken als prijzen, collecties en meer. Ook hebben ze producten in de aanbieding, de outlet loopt momenteel op tot zo’n 50% procent. Let wel op want op = op.

Verzendingen zijn gratis vanaf € 30, bedragen die daar onder liggen hanteren € 3,95 aan verzendkosten. Retourneren of het ruilen van producten is mogelijk, maar is wel onderhevig aan enkele eisen, let daar dus op! Het bedrijf heeft ook diverse blog artikelen, gericht op verschillende onderwerpen van gezonde lucht tot energie en humeur. Als je in bezit bent van een Shopvoorgezondheid kortingscode, dan kan je deze tijdens je bestelproces gebruiken.

Contact

De volgende contactgegevens kunnen worden gebruikt als je vragen, klachten of nieuwe ideeën voor het bedrijf hebt. Adres: Koperslagerstraat 20, 5405 BS Uden. Telefonisch contact via: 0413 335025. Mailen is mogelijk naar: service@shopvoorgezondheid.nl. Daarbij hebben ze ook diverse pagina’s op hun website gericht op informatie over onderwerpen zoals verzendingen, betalen, garantie, klachtenprocedure en veel meer.

Reviews en beoordelingen Shopvoorgezondheid

Al ooit een bestelling bij Shopvoorgezondheid geplaatst? Dan willen wij graag weten wat je van ze vond. Schrijf bijvoorbeeld over de klantenservice en klantvriendelijkheid. Of wat andere klanten kunnen verwachten van de kwaliteit van de producten van Shopvoorgezondheid. Heb je nog complimenten, of klachten, dan kan je deze uiteraard ook in je review achter laten. Wat voor algemene indruk heeft het bedrijf op je gemaakt? Wij vinden dat jouw mening belangrijk is, vandaar dat je op onze site dus ook zelf reviews kunt achter laten. Andere consumenten worden ook geholpen en kunnen potentieel beter oordelen over hoe het bedrijf wordt ervaren. Als je meer wilt leren over Shopvoorgezondheid en andere bedrijven kun je op onze webshop reviews en beoordelingen lezen.

Ben je op zoek naar nieuwe sportkleding? Bezoek onze pagina met JD Sports reviews om te weten te komen wat men van hun kleding en service vindt. Het lezen van de ervaringen, beoordelingen en klachten van andere mensen via online recensies is een goede manier om jezelf in te lezen op bedrijven die sportkleding aanbieden. Door je eigen mening in een review achter te laten kan je ook andere mensen helpen bij het zoeken naar de beste sportkleding!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review