rapala reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Rapala

Rapala

is een fabrikant van kunstaas en andee visserijgerelateerde producten. Rapala's kunstaas wordt beschouwd als een van 's werelds toonaangevende aassoorten en wordt verkocht in 140 landen over de hele wereld. Rapala bezit ook belang van 49 procent in 13 Fishing en heeft exclusieve rechten op het Okuma visserijmerk in Europa en Rusland. Ook sponsort het bedrijf een aantal professionele vissers.

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Kun je ons bijvoorbeeld wat meer vertellen over de prijs-kwaliteit verhouding, of heb je misschien een ervaring gehad met de klantenservice waar je iets over kwijt wil? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook weer een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over Rapala

Rapala werd in 1936 opgericht door de Finse ondernemer Lauri Rapala. Na de gewoontes van de snoek te hebben geobserveerd, merkte Lauri Rapala dat de vis zich vaak richt op de langzamere en onevenwichtige prooivissen. Deze observatie leidde tot de creatie van het eerste Rapala-aas: The Original. Het kunstaas werd gekenmerkt door zijn enigszins uit het midden wiebelende actie, die de bewegingen van een gewonde vis imiteerde. Oorspronkelijk begon Rapala als familiebedrijf dat zich richtte op de behoeften van lokale vissers. Maar het nieuws over het kunstaas begon al snel de ronde te doen en in 1938 begon een plaatselijke coöperatieve winkel in Kalkkinen Rapala-kunstaas te verkopen, wat de eerste commerciële doorbraak voor het bedrijf markeerde.

Producten en diensten van Rapala

Producten gemaakt door Rapala zijn onder meer kunstaas, Rapala pluggen, jigging pluggen, liploze pluggen, oppervlakte poppers, filetmessen, hengels, haspels, gevlochten vislijn, vis- en jachtmessen, kleding en andere visgerelateerde producten. Het moederbedrijf Rapala VMC-groep heeft meerdere merken onder zich, waaronder: messenfabrikant Marttiini, kunstaasmerken Blue Fox en Storm, vislijnfabrikant Sufix en skimerk Peltonen.

Het populairste kunstaas van het bedrijf is de Nr. 9 drijver (de originele drijvende minnow). De constructie van dit kunstaas is niet veel anders dan hoe ze oorspronkelijk werden gebouwd. De kern is nu gemaakt van balsahout in plaats van kurk en bedekt met verf en lak. Ook de Rapala x-rap, Rapala Magnum en Rapala Taildancer zijn populaire producten van het bedrijf die niet meer weg te denken zijn uit de wereld van visserij.

Ervaringen, klachten en tips over Rapala

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Rapala achter op deze pagina van ons platform. Hiermee kan je ook weer andere potentiele klanten van Rapala helpen. Jouw reviews en beoordelingen worden dus enorm gewaardeerd.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!