PrintAbout

Alle reviews

PrintAbout

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

PrintAbout

 

De digitalisatie heeft de laatste jaren een hele hoop veranderd in ons leven. Toch bestaat er nog een grote behoefte aan papierwerk. Heel veel bedrijven gebruiken nog steeds een printer. Bij Printabout.nl vind je alles wat maar met printen te maken heeft: inkt cartridges, printpapier, toners, cleaning kits en andere accessoires voor de verschillende merken printers. Ben jij op zoek naar onderdelen voor je printer? Een online printshop?  Bekijk dan hier op onze website ReviewsBird.nl naar de informatie over het bedrijf zelf, reviews van de klanten van Printabout.nl en nog veel meer andere zaken. Natuurlijk mag u ook zelf uw beoordeling bij ons achterlaten. Alle ervaringen zijn van harte welkom!

Over Printabout
Het bedrijf PrintAbout in Moordrecht (in de buurt van Gouda) is in 2004 opgericht. Het bedrijf verzorgd al jaren vanuit hun vestiging in Zuid-Holland de bestellingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Inmiddels heeft PrintAbout al meer dan 1 miljoen klanten door heel Nederland en België in haar bestand staan. Hiermee is deze printer webshop één van de snelst groeiende online bedrijven die zich gespecialiseerd heeft in printers en printer onderdelen van de Benelux. 
PrintAbout heeft op de verschillende beoordelingssites waar eerlijke reviews worden gegeven een goede beoordelingsscore. Het bedrijf heeft ook een certificatie afgegeven door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg.

Producten en diensten van PrintAbout
In deze online printerwinkel vind je niet alleen printers, maar ook toner cartridges, inktcartridges, losse inkt, schoonmaak setjes voor diverse merken printers, printpapier, kabels, papierladen  en andere print-benodigdheden. PPrintAbout streeft ernaar iedere bestelling binnen 24 uur af te leveren. De PrintAbout verzendkosten verschillen per bestelling en tijd van levering. De producten van PrintAbout huismerk (exclusief het huismerk printpapier) worden boven een bepaald bedrag gratis thuis bezorgd. Zakelijke bestellingen kunnen, na een positieve kredietcheck, per factuur betaald worden. Bij bepaalde bestellingen wordt een PrintAbout kortingscode gegeven die je na het inloggen bij deze online printers groothandel kunt invoeren. PrintAbout.nl verkoopt onderdelen van alle grote merken printers zoals Brother, Canon, Epson, Dell, HP, Lexmark, Kodak en Ricoh, en natuurlijk hun eigen huismerk PrintAbout.
Online printeronderdelen bestellen gaat gemakkelijk; na het inloggen kun je de door u geselecteerde producten in het digitale winkelmandje plaatsen. Bij de digitale kassa kunt u betalen met Paypal, Ideal, Master en VISA. Voor printeradvies of vragen over printers moet je eerst inloggen bij PrintAbout en vervolgens kan er contact gemaakt worden via de telefoon of de chat. 

Complimenten, klachten en tips over PrintAbout
Als je een bedrijf hebt, is het natuurlijk heel erg belangrijk dat de voorraad kantoorartikelen continue op orde is. Je kunt klanten verliezen wanneer om de een of andere reden geen printjes kunt maken. Daarom is het van groot belang dat de kwaliteit van de printer en printeraccessoires goed is, en dat uw bestellingen natuurlijk op tijd geleverd worden. 
Heeft u ervaring met het online bestellen van printerbenodigdheden? Laat ons weten hoe dat is bevallen en geef ons uw review! Uw persoonlijke beoordeling op deze reviewsite wordt zeer gewaardeerd. Vertel ons uw ervaringen met de klantenservice, bestellingen plaatsen en de kwaliteit van de verschillende printeronderdelen die u heeft aangeschaft. Is het PrintAbout huismerk een goed alternatief? Wij kijken uit naar uw reactie!