Piet Zoomers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Piet Zoomers

Steeds meer bekende winkels met namen die al tientallen jaren bekend zijn in ons land beschikken ook over goed uitziende online shops waar de producten uit hun assortiment te bestellen zijn. Een van die grote namen is Piet Zoomers. De online shop van deze winkel ziet er goed verzorgd uit en je zou dan ook verwachten dat kwaliteit en goede service hoog aangeschreven staan. Maar is dat ook zo? En hoe veel beter of slechter is deze webwinkel in vergelijking met andere online shops die soortgelijke producten verkopen? Wat staat je bijvoorbeeld te wachten als je producten naar het bedrijf terug wilt sturen? Het zijn allemaal vragen waar potentiële klanten mee worstelen en daarom willen we je graag behulpzaam zijn. Je kunt op onze website de reviews en recensies van andere consumenten lezen over de werkwijze van deze en andere webshops. Op die manier hopen we je het een stuk makkelijker te maken op het moment dat je voor een betrouwbare online shop wilt kiezen. De opinies en ervaringen van andere klanten zullen je in ieder geval een stap in de goede richting bieden.

Over Piet Zoomers

Piet Zoomers biedt de kleding en accessoires uit het assortiment aan in de eigen winkels in Wilp en Den Bosch én via de webshop met dezelfde naam. Het bedrijf is in 1972 ontstaan en gedurende vele jaren waren er winkels van het bedrijf in Hengelo, Oldenzaal en Arnhem te vinden. Sinds 2019 zijn alleen de vestigingen van Piet Zoomers in de al genoemde plaatsen nog open. De modemall in Wilp is overigens nog steeds te vinden in de boerderij waar het bedrijf vele jaren geleden is ontstaan.

Bestellen, betalen en retourneren bij Piet Zoomers

Als je net als vele andere klanten geen tijd hebt om een van de Piet Zoomers winkels te bezoeken dan kun je 24 uur per dag 7 dagen per week gebruik maken van de Piet Zoomers webshop. De producten zijn eenvoudig te bestellen door ze in je winkelmandje te leggen en zodra je klaar bent kun je afrekenen met veilige methodes zoals creditcard, PayPal of iDEAL. Zodra er bij Piet Zoomers Wilp aanbiedingen gepresenteerd worden zijn die ook via de online shop te bestellen. En als je daarbij gebruik maakt van een Piet Zoomers kortingscode dan ben je nog voordeliger uit. Is jouw bestelling bezorgd maar blijken het de verkeerde producten te zijn? Je kunt ze in dat geval eenvoudig ruilen door met de klantenservice van het bedrijf contact op te nemen. Ben je na ontvangst van je nieuwe kleding niet tevreden? Dan kun je die producten binnen 14 dagen naar Piet Zoomers retour sturen. De instructies over hoe dat gaat staan op de site vermeld. Voor meer informatie over hoe andere klanten de retourservice van deze online shop ervaren hebben verwijzen we je door naar hun Piet Zoomers reviews op onze website.

De producten van Piet Zoomers

Piet Zoomers

biedt kleding en accessoires voor dames en heren. Vrouwen kunnen er onder ander terecht voor blouses en tunieken, schoenen en truien. Verder biedt Piet Zoomers jurken, broeken en allerlei extra's zoals riemen, poncho's en handtassen. Voor heren zijn er jeans, overhemden en polo's in diverse kleuren en modellen verkrijgbaar. Daarnaast biedt Piet Zoomers trouwpakken en kostuums van merken zoals Boss en Stanley & Morgan. Een groot deel van het assortiment wordt regelmatig met korting aangeboden tijdens de Piet Zoomers sale periodes. Naast kleding en accessoires verkoopt deze webshop ook lifestyle artikelen zoals boeken, geurkaarsen en wenskaarten. Ook voor producten in de keuken en zelfs leesbrillen is er bij deze aanbieder plaats in het aanbod. Bekende en minder bekende merken zijn in ruime mate terug te vinden in het assortiment van deze online shop. Enkele van deze merken zijn Calvin Klein, Columbia, Cambio en Lui-Jo Jeans.

Reviews en commentaren over Piet Zoomers

Het is belangrijk dat iedere nieuwe en potentiële klant van deze webshop precies te weten komt wat hem of haar te wachten staat. Daarom laten wij reviews over Piet Zoomers zien en daarom ben jij uitgenodigd die van jou ook op onze site te publiceren. Zo kunnen we samen laten zien of jij Piet Zoomers betrouwbaar vindt en wat jouw opinie is over de kwaliteit van de producten die het bedrijf verkoopt. Je kunt in jouw beoordeling beschrijven welke ervaring je bijvoorbeeld hebt met klachten over producten of hoe makkelijk je het vond om producten naar het Piet Zoomers retour te sturen. Door alle Piet Zoomers reviews bij elkaar te laten zien ontstaat er een objectief beeld over de manier waarop het bedrijf werkt en het met klanten en hun wensen en klachten omgaat.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review