PharmaHorse

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

PharmaHorse

Supplementen krijgen vandaag de dag een steeds belangrijkere rol, bodybuilders, gym-liefhebbers en de gemiddelde persoon kan er behoorlijk van profiteren. Maar ook dieren kunnen baat hebben aan supplementen. Wellicht dat je zelf ook supplementen doorgaans gebruikt, of wellicht dat je juist voor je dier naar supplementen op zoek bent. Dan heb je misschien al eens van PharmaHorse gehoord. PharmaHorse is namelijk een webshop gespecialiseerd op het gebied van supplementen voor dieren.

Voordat je nou beslist om voor je kat, hond, of paard bij PharmaHorse een bestelling te plaatsen wil je waarschijnlijk wel meer zekerheid hebben over of ze wel écht goed bij je passen. Vandaar dat je op ons platform een kijkje kunt nemen voor reviews en beoordelingen van consumenten voor consumenten. Lees over de ervaringen van andere consumenten. Op deze manier kan je potentieel een beter perspectief creëren over PharmaHorse en andere bedrijven.

Over PharmaHorse

PharmaHorse is een bedrijf dat is ontstaan uit twee families, actief in de hippische en farmaceutische sectoren. Met een gedeelde liefde voor paarden en voedingssupplementen heeft het bedrijf zich hedendaags ontwikkelt tot een aanbieder van voedingssupplementen voor dieren. Daarbij is het hun missie om op een zo’n goed mogelijke manier bij te dragen aan de gezondheid van jouw diertje, of dat nou een hond, kat of paard is. Ze vinden dat voor ieder dier een passend supplement beschikbaar moet zijn, daarbij staat een supplement van de hoogste en puurste kwaliteit volgens hen hoog in het vaandel.

Naar eigen zeggen is het bedrijf uniek op het gebied van marktkennis. Ze hebben namelijk kennis over honden, katten en paarden, maar ook kennis over het aanbod in voedingssupplement. Daarnaast staat het bedrijf voor kwaliteit. Ze gebruiken namelijk pure, doch hoog gedoseerde ingredienten volgens henzelf. Daarvoor gebruiken ze Human Grade Quality grondstoffen. Tevens zijn producten ook gegarandeerd dopingvrij.

Producten en diensten PharmaHorse

Momenteel biedt het bedrijf voedingssupplementen voor drie soorten dieren aan, namelijk: katten, honden en paarden. Daarnaast bieden ze ook voedingssupplementen voor mensen aan. Op de webshop bevindt ook een pagina met de verschillende dierenartsen die momenteel o.a. gebruik maken van PharmaHorse haar producten. Enkele producten zijn: magnesium, vitamine e en glucosamine.

De categorieën zijn onderverdeeld in subcategorieën bestaande uit diverse producten. Je kun je zoektocht specificeren door bijvoorbeeld bij de categorie katten op bepaalde eigenschappen te zoeken, zo kan je alleen magnesium bekijken, of je kun alle producten bekijken. PharmaHorse heeft ook een vermelding met productgegevens bij de producten staan, zo kan je zelf kijken of het aan je wensen voldoet.

Contact

Weet je niet zeker wat geschikt is voor je dier? Of heb je andere vragen, klachten of ideen voor PharmaHorse? Dan kun je de volgende contactgegevens in acht nemen. Een mailtje sturen kan naar: info@pharmahorse.com. Het volgende adres: PharmaHorse Kievitweg 4 4791 RW Klundert 078-6455091. Ook is het bedrijf actief op Facebook.

Reviews en beoordelingen PharmaHorse

Al bekend met de voedingssupplementen van PharmaHorse? Laat hier dan in de vorm van een review achter hoe je PharmaHorse hebt ervaren. Je zou kunnen schrijven over de kwaliteit van de supplementen, of je kan schrijven over de klantenservice en wat men van de verzendtijden kan verwachten. Laat hoe het bedrijf nou écht daadwerkelijk wordt ervaren. Op deze manier kan je andere potentiële consumenten helpen door ze een beter beeld te geven over hoe PharmaHorse werkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!