PharmaHorse

Alle reviews

PharmaHorse

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo EzyDog
EzyDog

Hou je er van om dagelijks met de hond op stap te gaan, of ga je binnenkort op reis samen met de hond? Als je graag wilt dat je kameraad dicht bij ...

Logo Muziker
Muziker

Muziek zorgt dagelijks voor de nodige ontspanning. Echter, voor het produceren van muziek is het beschikken over de juiste muziekinstrumenten van e...

Logo Medpets
Medpets

Huisdieren, we houden er bijna allemaal wel van, of het nou een hond, kat, of ander beestje is. Maar onze huisdieren hebben wel diverse producten n...

Logo Dog's Companion | HondenBed.nl
Dog's Companion | HondenBed.nl

 Nederland is het allereerste land in de wereld wat geen zwerfdieren meer heeft, en geen asiels waarin de gebrachte dieren een wisse dood te w...

PharmaHorse

Supplementen krijgen vandaag de dag een steeds belangrijkere rol, bodybuilders, gym-liefhebbers en de gemiddelde persoon kan er behoorlijk van profiteren. Maar ook dieren kunnen baat hebben aan supplementen. Wellicht dat je zelf ook supplementen doorgaans gebruikt, of wellicht dat je juist voor je dier naar supplementen op zoek bent. Dan heb je misschien al eens van PharmaHorse gehoord. PharmaHorse is namelijk een webshop gespecialiseerd op het gebied van supplementen voor dieren. 

Voordat je nou beslist om voor je kat, hond, of paard bij PharmaHorse een bestelling te plaatsen wil je waarschijnlijk wel meer zekerheid hebben over of ze wel écht goed bij je passen. Vandaar dat je op ons platform een kijkje kunt nemen voor reviews en beoordelingen van consumenten voor consumenten. Lees over de ervaringen van andere consumenten. Op deze manier kan je potentieel een beter perspectief creëren over PharmaHorse en andere bedrijven. 

Over PharmaHorse
PharmaHorse is een bedrijf dat is ontstaan uit twee families, actief in de hippische en farmaceutische sectoren. Met een gedeelde liefde voor paarden en voedingssupplementen heeft het bedrijf zich hedendaags ontwikkelt tot een aanbieder van voedingssupplementen voor dieren. Daarbij is het hun missie om op een zo’n goed mogelijke manier bij te dragen aan de gezondheid van jouw diertje, of dat nou een hond, kat of paard is. Ze vinden dat voor ieder dier een passend supplement beschikbaar moet zijn, daarbij staat een supplement van de hoogste en puurste kwaliteit volgens hen hoog in het vaandel. 

Naar eigen zeggen is het bedrijf uniek op het gebied van marktkennis. Ze hebben namelijk kennis over honden, katten en paarden, maar ook kennis over het aanbod in voedingssupplement. Daarnaast staat het bedrijf voor kwaliteit. Ze gebruiken namelijk pure, doch hoog gedoseerde ingredienten volgens henzelf. Daarvoor gebruiken ze Human Grade Quality grondstoffen. Tevens zijn producten ook gegarandeerd dopingvrij. 

Producten en diensten PharmaHorse
Momenteel biedt het bedrijf voedingssupplementen voor drie soorten dieren aan, namelijk: katten, honden en paarden. Daarnaast bieden ze ook voedingssupplementen voor mensen aan. Op de webshop bevindt ook een pagina met de verschillende dierenartsen die momenteel o.a. gebruik maken van PharmaHorse haar producten. Enkele producten zijn: magnesium, vitamine e en glucosamine

De categorieën zijn onderverdeeld in subcategorieën bestaande uit diverse producten. Je kun je zoektocht specificeren door bijvoorbeeld bij de categorie katten op bepaalde eigenschappen te zoeken, zo kan je alleen magnesium bekijken, of je kun alle producten bekijken. PharmaHorse heeft ook een vermelding met productgegevens bij de producten staan, zo kan je zelf kijken of het aan je wensen voldoet.  

Contact
Weet je niet zeker wat geschikt is voor je dier? Of heb je andere vragen, klachten of ideen voor PharmaHorse? Dan kun je de volgende contactgegevens in acht nemen. Een mailtje sturen kan naar: info@pharmahorse.com. Het volgende adres: PharmaHorse Kievitweg 4 4791 RW Klundert 078-6455091. Ook is het bedrijf actief op Facebook.

Reviews en beoordelingen PharmaHorse
Al bekend met de voedingssupplementen van PharmaHorse? Laat hier dan in de vorm van een review achter hoe je PharmaHorse hebt ervaren. Je zou kunnen schrijven over de kwaliteit van de supplementen, of je kan schrijven over de klantenservice en wat men van de verzendtijden kan verwachten. Laat hoe het bedrijf nou écht daadwerkelijk wordt ervaren. Op deze manier kan je andere potentiële consumenten helpen door ze een beter beeld te geven over hoe PharmaHorse werkt.