OverkappingPlaza

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

OverkappingPlaza

Heb je een prachtig terras waar je voortdurend geniet van jouw mooie tuin? Dan kan het weer dat plezier wel eens verstoren als het gaat regenen. Een potentiële oplossing daarvoor kan zijn om een overkapping te installeren, een bedrijf dat je daarbij wellicht kan helpen is OverkappingPlaza.

Voordat je de producten en diensten van OverkappingPlaza gaat aanschaffen wil je wel weten of het bedrijf zal voldoen aan jouw wensen, zoals: kan de onderneming mij ook helpen bij het installeren? Wat kan ik allemaal vinden in hun collecties? Is het mogelijk om bij OverkappingPlaza advies te krijgen als ik onzekerheden heb? Hoe zit het eigenlijk met de prijs? Wat voor verzendkosten en levertijden kan ik verwachten? Voldoet de onderneming wel aan dit soort verwachtingen? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze site, OverkappingPlaza beoordelingen en reviews lezen van klanten die je al voorgingen.

Wat is OverkappingPlaza

OverkappingPlaza is een Nederlandse bedrijf gespecialiseerd in terrasoverkappingen. Het bedrijf stelt dat ze staan voor kwalitatief hoogstaande overkappingen tegen een scherpe prijs. Verder geeft OverkappingPlaza aan dat ze door hun inmiddels al jaren lange ervaring je advies kunnen geven in elke situatie en je dus graag bijstaan. Het bedrijf levert hun producten in de Benelux. De overkappingen worden direct vanuit eigen voorraad geleverd. De onderneming stelt dat het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog bij hun in het vaandel staat, daarom kiezen ze voor producenten die verantwoord en bewust met het milieu omgaan.

Producten en diensten OverkappingPlaza

Wil je het assortiment aan terrasoverkappingen bekijken? Dan kan je de website van OverkappingPlaza bezoeken. Als je op de homepagina beland bent, kan je gelijk verschillende overkappingen bekijken. Zo zoek je zelf een overkapping uit met de juiste afmetingen, daarbij kan je toepasselijke foto’s zien met verdere product informatie. Je kunt zelf een gewenste kleur, dakbedekking, spots, voorzijde en zijwanden toevoegen naar wens. De overkappingen van het bedrijf worden allemaal geleverd inclusief: LED verlichting, betonpoeren & vakkundige montage door hun vakkundige monteurs.

Heb je een keus kunnen maken en wil je gaan bestellen? Dan kan je betalen op diverse manieren, zoals: iDEAL, Mastercard en Visa. De bezorgkosten zijn € 125 euro binnen Nederland en € 165 euro in België. De chauffeur van OverkappingPlaza zal je bestelling altijd tot aan de deur proberen te leveren. Over bestellen, bezorgen, ruilen en retourneren valt meer te lezen op de website.

Contact

Wil je een overkapping bestellen bij OverkappingPlaza, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Of een andere reden om contact op te zoeken? Dan gaat dat op een aantal manieren, zo kan je op de site via een contactformulier je bericht delen. Neem je liever telefonisch contact op? Bel dan naar het nummer: 0320-256256. Een mailtje sturen kan ook naar het adres: info@overkapping-plaza.nl. Bezoek je de onderneming het liefst in persoon? Dan moet je daarvoor aan de Zuiveringweg 23, 8243 PZ, Lelystad zijn. Zelf onderzoek doen naar het bedrijf gaat ook, daarvoor kan je Kvk-nummer: 39075263 en BTW-nummer: NL813923025B01 gebruiken.

Reviews en beoordelingen OverkappingPlaza

Heb je al eens eerder een overkapping besteld bij OverkappingPlaza? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat gegaan is! Deel je mening over OverkappingPlaza met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het eenvoudiger voor andere lezers om een realistischer beeld over het bedrijf te ontwikkelen. Als je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven leest kan dat ook, bezoek daarvoor onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review