Ons Magazijn

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Ons Magazijn

​​​​​​ Meerdere onderzoeken wijzen het uit: we willen onze oude, vertrouwde winkelstraat niet kwijt. Toch wordt het steeds lastiger voor de oude (fysieke) winkelstraten om overeind te blijven omdat alles tegenwoordig online gekocht en besteld wordt.

Op de website van Ons Magazijn kan je het assortiment van jouw lokale winkeliers shoppen. Zo gun je hun een online omzet waarmee jij het verschil kan maken. Op deze pagina van ReviewsBird vind jij alle in's en out's over Ons Magazijn.

Over Ons Magazijn

De webshop Ons Magazijn werkt vanuit de Frankweg 55 in Nieuw-Vennep. De website ging live op 1 maart 2021 en inmiddels hebben zo'n zeventig ondernemers zich aangesloten. Deze ondernemers zien de webshop als een verlengstuk van de winkel. In het magazijn van "Ons Magazijn" staan zo'n honderd vijftig duizend producten. Aangesloten ondernemers hebben toegang tot al deze priducten. Van elke order, zowel online vanuit het postcodegebied als via de winkel. ontvangen de ondernemers een commissie. Ons Magazijn wil groeien naar 550 winkels in Nederland en daarmee een landelijke dekking bereiken. Nu de digitale omgeving klaar is, wordt gewerkt aan de uitbreding van het aantal ondernemers die meedoen. Het doel is dat de winkel wordt gezien door een groter publiek waardoor het samen met andere lokale winkeliers kan strijden tegen de online reuzen zoals bijvoorbeeld Bol.com.

Producten en diensten van Ons Magazijn

Maar hoe werken de diensten van Ons Magazijn dan precies? Net als bij jouw lokale winkelier vind je in de winkel van Ons Magazijn net zo snel wat je zoekt. Heb je het gevonden? Dan controleer je je winkelwagen en kies je tussen de twee bezorgopties: je kan je producten thuis laten bezorgen (dit is gratis vanaf 35 euro) of je kan je producten gratis afhalen in één van de aangesloten winkels bij jou in de buurt. Tip: als je je postcode invult tijdens het afrekenen zie je direct of er een aangesloten winkel bij jou in de buurt zit.

Je kan bij Ons Magazijn shoppen in diverse categorieën: boeken, inkt en toners, kantoorartikelen, hobby en creatief, elektronica en accessoires en spellen. Wellicht dat er in de toekomst ook nog nieuwe categorieën bij komen.

Retourbeleid van Ons Magazijn

Natuurlijk is het ook handig om op de hoogte te zijn van het retourbeleid van Ons Magazijn Nederland. Je kan bij Ons Magazijn binnen veertien dagen na ontvangst zonder voorafgaande melding retourneren, of je kunt bij het bedrij binnen veertien dagen na ontvangst van de herroeping op de hoogte brengen (melding maken) en vervolgens binnen veertien dagen na die melding de bestelling retourneren.

Aanbevelingen, klachten en tips over Ons Magazijn

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Laat dus vooral op deze pagina jouw Ons Magazijn reviews en/of beoordelingen achter. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review