Naturelle

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Naturelle

De markt voor schoonheidsproducten is groot. Talloze merken, ingrediënten, webshops en veelbelovende reclames voor problemen die je niet een wist dat je had. Je wilt misschien ook een beetje op de natuur letten, en bent dus op zoek naar milieuvriendelijke producten. Maar hoe weet je welke merken je écht kunt vertrouwen? Wat zijn de beste webshops? Met deze keus kunnen online beoordelingen jou helpen. Lees het verhaal van anderen die vroeger misschien in hetzelfde plaats zaten als jij, maar nu waardevolle informatie kunnen delen van hun ervaring met bepaalde bedrijven.

Over Naturelle

Naturelle verkoopt duurzame schoonheidsproducten. Het bedrijf werd in 2014 in Finland opgericht met de missie om duurzame schoonheidsproducten van hoge kwaliteit te bieden op één plek. Startend als een klein familiebedrijf, Naturelle is vandaag een internationale webshop die haar producten door de hele wereld verzendt. In hun assortiment zijn natuurlijke, biologische, dierproefvrij en vegan producten te vinden voor de milieubewuste consument.

Producten van Naturelle

Naturelle is een webshop van biologische schoonheidsproducten met producten van meer dan 25 duurzame merken in hun webshop.

Onder de categorie huidverzorging vind je bijvoorbeeld alles wat je nodig hebt voor een gezonde huid – reinigers, serums, dag- en nachtcrèmes, gezichtmaskers en oliën. Onder make-up vind je foundations, concealers, mascara's, lippenstiften en nog meer. Maar de webshop geeft ook aandacht op andere delen van je lichaam – onder de categorie “haar en lichaam” kun je tussen verschillende shampoos, conditioners, lichaamscrèmes en deo’s browsen. Mocht je iets voor je nagels hebben, staan er ook een aantal nagellakken in het assortiment. Tot slot zijn er ook een aantal beauty tools zoals gezichtsrollers, guashas, zeephouders en andere badkameraccessoires.

Naturelle Outlet

De webshop heeft ook een outlet waar producten met grote korting zijn verkoopt. Met kortingen van 20% tot zelfs 70% worden veel producten ook voor een klein budget toegankelijk.

Verzending en Retour

Naturelle verwerkt en verzendt alle bestellingen binnen 24 uur op werkdagen. Ze bieden gratis verzending boven een orderbedrag van €50 binnen Europa, en boven €100 buiten Europa. Voor bestellingen onder deze bedragen dient er €8,90 als verzendingskosten betaald worden. Verzending duurt ongeveer 2-4 werkdagen en loopt via DHL Express waar je de status van je pakket live kunt volgen. Om op dit gebied ook duurzaam te blijven, gebruikt Naturelle ze 100% gerecycleerde materiaal voor hun verpakkingen.

Het is mogelijk om ongebruikte, nog niet geopende producten binnen 14 dagen van ontvangst te retourneren. Retourneren van geopende of gebruikte producten is niet mogelijk. Nadat het bedrijf de producten terug heeft ontvangen, streven ze om binnen 7 dagen de retour te verwerken.

Met vragen en opmerkingen kun je contact met het bedrijf opnemen via service@naturelleshop.com, of sociale media zoals Facebook of Instagram.

Reviews, ervaringen, en beoordelingen over Naturelle

Heb je al iets van Naturelle’s webshop gekocht? Was je tevreden of was er iets wat niet echt naar je wens ging? Wat denk je van het assortiment van producten en hun kwaliteit? Door het delen van je ervaring help je anderen om een betere keus te kunnen maken tijdens hun zoektocht naar de beste producten. Hiernaast geef je ook belangrijke feedback aan Naturelle zodat ze ervoor kunnen zorgen dat hun webshop aan de verwachtingen voldoet.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review