Muziker

Alle reviews

Muziker

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Muziker

Muziek zorgt dagelijks voor de nodige ontspanning. Echter, voor het produceren van muziek is het beschikken over de juiste muziekinstrumenten van eminent belang. Bent u online op zoek naar goede en betaalbare muziekinstrumenten? Of instrumenten van kwaliteit? En ook nog gerichte advies? Lees maar hier op de pagina van ReviewsBird. Hier delen mensen hun ervaringen over hun aankoop van muziekinstrumenten. Ook de ervaringen met Muziker.nl! Check hier de reviews en laat ook uw eigen reactie over Muziker.nl achter op onze site.

Over Muziker.nl
Muziker.nl is een e-shop, die een breed assortiment muziekinstrumenten, golfuitrusting, spel-accessoires en leefstijlproducten aanbiedt. Opgericht in 1997 door een vriendengroep, die een eigen bedrijf wilde starten in onzekere, maar avontuurlijke tijden. Zij kozen een sympathiek segment van muziekinstrumenten als hun verkoopgebied en starten het bedrijf genaamd GB Music. Deze veranderde later in Muziker.nl. Hoewel zijzelf geen muzikanten waren, hadden zij wel affiniteit met muziek en een paar weken later bedienden ze al hun eerste klanten in een winkel aan de Vysoka-straat in het stadscentrum van Bratislava. In het jaar 2020 zijn zij, ondanks de COVID-19 pandemie, in staat geweest te blijven groeien als bedrijf en hebben zelfs LP-platen en draaitafels aan hun portefeuille toegevoegd. Het aanbod aan sportaccessoires hebben zij aanzienlijk uitgebreid en een nieuw segment Creatieve Tools geïntroduceerd voor vrijetijdsbesteding, zoals breien, schilderen, tekenen, naaien en soortgelijke knutsel- en artistieke hobby's.

Producten en diensten van Muziker.nl
Het assortiment aan muziekinstrumenten bij Muziker.nl omvat gitaren, bassen, toetsen, drums, microfoons, studio, koptelefoon, DJ, verlichting, audio-video Tech, vinyl-LP Records, blazers, strijkers, accessoires, instrumenten voor kinderen, elektroakoestische gitaren, akoestische gitaren, elektrische gitaren, klassieke gitaren, elektrische bassen, gitaareffecten, gitaren snaren, digitale piano's, podiumpiano's, keyboards, MIDI-masterkeyboards, studiomonitors, actieve luidspreker, draadloze handmicrofoons, complete kabels, DJ-controllers & software, elektronische drumsets, blokfluiten, saxofoons en violen. Naast muziekinstrumenten en accessoires kan men bij Muziker.nl terecht voor artikelen voor sport en spel op de afdeling New Joys op Muziker.nl, zoals draaitafels, vinyl-LP Records, muziek-cd's, muziek T-shirts, fietsen, fietshelmen, motorhelmen, scooters, skateboards en accessoires, rolschaatsen, watersporten, paddleboarding, kajaks, kano's, sleepboten, boten, zeescooters, hengels, schepen en boten, schommels, trampolines, glijbanen, duiken en zwemmen, zwembaden en accessoires, complete golfsets, drones,telescopen, microscopen, smartwatches YouTube & Podcast & Stream, messen, outdoor schoenen, wandelstokken, tassen en rugzakken.

Complimenten, klachten en tips voor Muziker.nl
Betalen bij Muziker.nl kan met Online card payment, Bitcoin Pay, PayPal, iDeal, Bank transfer en visa. Klanten krijgen garantie tot maximaal 3 jaren. Klachten over aangekochte artikelen kunnen worden doorgespeeld op +31 855 600 023 of director@muziker.com van maandag tot en met vrijdag van 8:00-16:30 uur en op de zaterdag en zondag van 10:00 - 18:00 uur. Bij een geschil mag de consument zich wenden tot het platform voor online geschillenbeslechting (ODR). Deze biedt een platform waar consumenten en handelaren in de EU hun geschillen kunnen beslechten voor zowel binnenlandse als grensoverschrijdende online-aankopen.

Wat is uw ervaring met de producten van Muziker.nl? En de klantenservice? Hoe vindt u het assortiment van Muziker.nl? Hebt u alles wat muziekinstrumenten betreft kunnen betrekken bij hen? Het advies dat wordt verstrekt, is deze duidelijk genoeg? Laat het ons weten op onze website.

Nog niet bekend met Muziker.nl en het assortiment aan muziekinstrumenten? Dan mag u hier op onze ReviewsBird.nl de reviews en beoordelingen nalezen.