ModeMania

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

ModeMania

Online webshops die kleding verkopen kunnen veel op elkaar lijken. Ook ModeMania lijkt een normale online webwinkel. Hoe komen we er nu achter bij welke webwinkel we het beste iets kunnen kopen? Het doel van deze website ReviewsBird.nl is niet alleen om u te inspireren en een overzicht te bieden van welke webshops er in een bepaalde categorie zijn, maar ook inzage te geven in eventuele problemen met de webshop. Want het gebeurt helaas nog al eens, dat de bestelling totaal niet is wat je ervan verwachtte, of dat er moeite is meet betalingen, bezorging of het retour zenden. Lees daarom de reviews die mensen over ModeMania bij ons hebben gelaten aandachtig door. In de beoordelingen vertellen mensen over hun ervaringen met de betreffende webwinkel. Heeft u ook een mening die u met ons wilt delen? Dat zou enorm fijn zijn, want daarmee kunt u op uw beurt ook weer mensen helpen.

Over ModeMania.nl

De webshop ModeMania.nl is één van de handelsnamen van Upmerce BV. Upmerce BV staat onder nummer 83225137 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op een adres in Brabant. Het afhaalmagazijn en kantoor zijn gevestigd op de Meerheide 27 in Eersel en is van maandag tot en met vrijdag van 9 am tot 5 pm geopend. Op de website staat een telefoon nummer waarmee u het ModeMania verkoopteam te spreken kunt krijgen. ModeMania.nl heeft enkele verschillende betaalmogelijkheden op de site opgenomen. Je kunt je bestelling betalen met een creditcard en met iDEAL of een directe bankstorting maken. Hoe lang deze webshop al bestaat en wie de drijvende kracht is achter deze shop is helaas niet bekend.

Producten en diensten van ModeMania.nl
De webwinkel van ModeMania is zeer handig in gebruik. Allereerst dien je een keuze te maken uit de categorieën producten voor Heren, Dames, en kinderen. Goederen die ze verkopen lopen uiteen van de nieuwste trends op ondergoed, sokken, sportkleding, outdoor kleding, lingerie, pyjama's en badmode. Ze verkopen verschillende A merken zoals Puma, HOM, Cavello, GS-Sport, Ten Cate, JC-underwear, Lief!, Sloggi, Stoer! en Thriumph! Op de gehele collectie wordt een laagste prijsgarantie gegeven. Heeft u een artikel ergens anders op het internet goedkoper gezien? Dan krijgt u het verschil met uw aankoop terugbetaald. Alle artikelen komen met fabrieksgarantie. Bestelling worden meestal binnen 24 uur geleverd voor 5 euro aan verzendkosten. U kunt het product 14 dagen na ontvangst van de bestelling terugsturen.

Complimenten, klachten en tips van ModeMania
Het lijkt toch te mooi voor woorden: Je koopt een leuke bikini van een goed A-merk, en ineens zie je dat diezelfde bikini op een andere website veel goedkoper aangeboden wordt! Geen paniek. Stuur de link met de goedkopere aanbieding naar de klantenservice van ModeMania en de aankoopbon van uw product naar de klantenservice en u krijgt het verschil terugbetaald. Of dat echt zo is en zo gemakkelijk gaat? Uw mening als consument is voor ons heel belangrijk! Gaat geld terugkrijgen echt zo makkelijk? Hoe is de kwaliteit van de producten? Laat ook uw persoonlijke review achter op onze vergelijkingssite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review