Maxine Stevens

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Maxine Stevens

Je kent het gezegde wel ‘’een foto is duizend woorden waard’’, wellicht dat je zelf ook een groot liefhebber bent van foto’s, of deze nou van jezelf, je gezin, geliefde, vrienden, familie of wie dan ook zijn. Om foto’s nog mooier en professioneler te maken hebben we hedendaags ook zogenoemde presets. Tijdens je zoektocht naar een webshop waar je presets voor professioneel gebruik kunt kopen ben je wellicht wel eens bij Maxine Stevens terecht gekomen.

Maar voordat je een bestelling plaatst bij Maxine Stevens wil je wel waarschijnlijk beter weten wat je van ze kunt verwachten. Wat voor ervaringen doen andere consumenten die bij Maxine Stevens kopen eigenlijk op? Wat voor klantenservice, klantvriendelijkheid, kwaliteit en levering kan je verwachten? Om op dit soort vragen een antwoord te krijgen kan je op ons portaal reviews en beoordelingen lezen.

Over Maxine Stevens

Maxine Stevens is opgericht door… inderdaad, door Maxine Stevens zoals je wellicht al had verwacht. Toen Maxine zwanger was is ze zich gaan verdiepen in de fotografie wereld, want mooie foto’s van een baby dat wil toch iedereen? In het begin ging dat moeizaam, ze wist eigenlijk niet goed hoe foto’s mooi bewerkt konden worden. Het lukte simpelweg niet om foto’s zo te krijgen, als hoe ze wenste. Ze bleef leren over alles rondom fotografie, zo ontwikkelde zich als ‘’moeder met een camera’’.

Producten en diensten

Maxine Stevens biedt zoals vermeld presets aan om je foto’s te bewerken. Maar ook andere producten worden op de webshop aangeboden. Hierbij moet je denken aan: bundles en online cursussen. Deze producten zijn verdeeld in diverse types, om aan ieders wens te voldoen. Ook beschikt de site over een blog waar je verschillende informatie en inspiratie kunt opdoen. Daarnaast bevinden ook handleidingen op de site, om zo je werk met de presets vloeiend te laten verlopen. Ook bieden ze giftcards aan.

Heb je iets gevonden wat je wilt bestellen, dan kan je een van de volgende methodes gebruiken om te betalen: iDEAL, PayPal, Visa, Maestro, Mastercard, KBC en Bancontact. In bezit van een Maxine Stevens kortingscode? Dan kan je deze uiteraard tijdens je bestelproces gebruiken. Informatie over privacy- en terugbetalingsbeleid kan op de website gevonden worden.

Contact

Toch nog onduidelijkheden, klachten, ideeën of andere redenen om contact op te nemen? Dan is dat mogelijk via een van de volgende methodes. Allereerst wordt geadviseerd om de veelgestelde vragen door te nemen, daar valt immers diverse informatie te vinden. Daarnaast kan je mailen naar: team@maxinestevens.com. Ook kan je het online invulformulier op haar website gebruiken. Het bedrijf valt ook te vinden op diverse social media kanalen, denk aan: Facebook, Pinterest en Instagram.

Schrijf een review

Heb je al ooit een bestelling bij Maxine Stevens geplaatst? Dan horen we graag hoe dat is bevallen. Je zou kunnen schrijven over de kwaliteit van de presets, of hoe nuttig de online cursus was. Laat bijvoorbeeld achter wat beter kon en wat goed was. Of schrijf over de kwaliteit van je bestelling. Op deze manier krijgen andere consumenten een beter beeld over wat ze kunnen verwachten van Maxine Stevens. Wil je meer leren over bedrijven als Maxine Stevens? Dan kan je bij ons reviews en beoordelingen vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review