Mamzel reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Mamzel

Vind jij het leuk om af en toe online op zoek te gaan naar allerlei soorten koopjes? Dan kan het wel eens voorkomen dat het lastig is om in die zoektocht te slagen. Mamzel is een onderneming die je daarbij wellicht kan helpen.

Voordat je producten bij Mamzel gaat bestellen, wil je wel zeker weten dat het bedrijf aan jouw verlangens voldoet. Denk daarbij aan vragen als: wat voor producten vallen er allemaal te vinden in het assortiment van Mamzel? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Is het bedrijf eigenlijk wel betrouwbaar? Hoe is de klantenservice van Mamzel? Wat voor levertijden en kosten kan ik verwachten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze website, Mamzel beoordelingen en reviews te lezen. Op die manier kun je zelf bepalen of je wilt shoppen bij het bedrijf.

Wat is Mamzel

Mamzel is een bedrijf met een divers assortiment aan allerlei producten, die zei ook wel ‘blijmakers’ noemen. De missie van Mamzel draait daar ook om, zo stelt het bedrijf dat de onderneming droomt over een wereld waarin iedereen met blijheid wordt omringd, aldus Mamzel. Ze zeggen verder dat ze hopen dat mensen bewust kiezen voor positiviteit, de producten die op hun website te vinden zijn, vallen dus ook in die categorie.

Producten en diensten

Mamzel is een onderneming die zich richt op het verkopen van verschillende producten die hun klanten positiviteit op kunnen leveren. De items die op hun webshop te vinden vallen, zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder: Bijzondere momenten, KadoPakket, Lief voor je Lijf, Mode & accessoires, Wonen, Inspiratie voor, Klasse Tassen, Samen sterk, Promo's, Nieuw en Meer. De producten zijn voorzien van foto’s, prijs, beschrijving en verdere informatie. Bij het bedrijf vallen ook veel geschenken te vinden, die geschikt zijn voor bijvoorbeeld: verjaardagen, geboortes, kerstmis en meer.

Betalen en bezorgen

Een product kunnen vinden en wil je doorgaan met het afrekenen? Dan kan je tijdens het betaalproces. Daarbij kan je gebruik maken van verschillende betaalmethoden, zoals: Visa, Mastercard, Bancontact, PayPal, iDEAL, KBC, Maestro, Sodexo en Belfius. Bestellingen boven €85 in België en boven €110 in Nederland, worden gratis geleverd.

Contact

Zijn er vragen, opmerkingen of klachten die je wilt delen met Mamzel? Of een andere reden om contact op te willen nemen met het bedrijf? Dan heb je daarvoor verschillende opties, zo kun je op de site veel informatie vinden, waar je wellicht al een antwoord kunt krijgen. Mailen is ook mogelijk, gebruik daarvoor het adres: info@mamzel.eu. Liever telefonisch contact? Dan kun je bellen naar het nummer: +32 (0)13/30 40 75. Zelf langsgaan kan aan de Klaverbladstraat. 19B 3560, Lummen, België.

Reviews en beoordelingen

Heb jij al eens koopjes bij Mamzel gevonden? Of een compleet andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat ging! Deel je mening over Mamzel met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier kunnen andere klanten bepalen of Mamzel eigenlijk wel te vertrouwen valt. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan gaat dat via onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review