Kunstgras Direct

Alle reviews

Kunstgras Direct

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Kunstgras Direct

Tegenwoordig ziet u bijna overal kunstgras bij verschillende voetbalclubs, maar die zijn pas recent gebruik gaan maken van het kunstgras dat sinds de jaren ‘60 al bestaat. Kunstgras ontstaat in een universiteit in North Carolina en in die tijd was het vooral populair bij amerikaanse honkbalclubs, ook wel ‘baseball’ genoemd.

In de jaren ‘70 kwam ook een verandering in de hockeywereld, omdat zij liever op kunstgras spelen werd natuurlijke gras verleden tijd. Na een tijdje begonnen mensen de nadelen te zien van het kunstgras en ontstonden er verschillende discussies zoals in de voetbalwereld. Sommige spelers vonden dat natuurlijke gras namelijk veiliger is.

Bent u op zoek naar kunstgras? Misschien voor de decoratie van u tuin? Dan kunt u verschillende online shops vinden die kunstgras verkopen. Daarom is het ook belangrijk dat u verschillende reviews leest en zo kunt u de juiste keuze maken!
 
Over Kunstgrasdirect
Kunstgras Direct is al jaren bezig met het leveren van kunstgras. Zij geloven erin dat kunstgras niet meer weg te denken is en dat het bijna op echt gras lijkt! Kunstgras is niet alleen voor de sportwereld maar wordt tegenwoordig ook voor decoratie gebruikt.       

Kunstgras direct biedt vooral kunstgras aan als decoratie voor u achter- of voortuin. Het bedrijf is al 25 jaar actief in het leveren van kunstgras maar u kunt bijvoorbeeld ook gratis staal aanvragen of deskundig advies. Kijk hier voor verschillende reviews over andere bedrijven. 
 
Op de website kunt u zien wat voor voordelen kunstgras nou echt heeft. U kunt ook langsgaan bij een winkel van Kunstgras Direct, zo kunt u de juiste kunstgras met u eigen ogen zien. Zij hebben verschillende showtuinen om u te laten zien hoe kunstgras uw tuin decoreert. 

Producten en diensten Kunstgrasdirect
Kunstgras Direct biedt verschillende mogelijkheden aan zoals kunstgras voor uw tuin, balkon en terras. Het is ook mogelijk om gekleurd kunstgras te bestellen zoals, blauw, paars, geel of andere kleuren. 

Bij kunstgras direct verschillen de prijzen enorm van laag naar hoog, het hangt er namelijk vanaf wat voor gras u wilt. Als u realistisch gras wilt dan betaald u al snel boven de €30,- per vierkante meter. Goedkoper gras is minder realistisch en minder zacht, maar op de website kunt u de schalen zien van zachtheid en realisme.    

U kunt gratis kunstgras afhalen na uw aankoop bij de winkel van kunstgras direct, maar u kunt het ook laten bezorgen. Bezorging is gratis boven de €200,- en zij leveren binnen Nederland en België. Als u er echt niet uitkomt, kunt u langsgaan en kijken naar een demotuin, daar kunt u ook om deskundig advies vragen  

Complimenten, klachten of tips voor Kunstgrasdirect
Heeft u recent kunstgras gekocht bij kunstgras direct? dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een demotuin bekeken? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Kunstgras Direct willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Kunstgras Direct.