Koopjesdrogisterij

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Koopjesdrogisterij

Ben je opzoek naar producten die je bij een drogisterij kunt vinden, zoals bijvoorbeeld pillen, maar ben je van plan deze online te bestellen? Waar kan je dat dan het beste doen? Koopjesdrogisterij is een bedrijf dat je hierbij wellicht verder opweg kan helpen.

Voordat je producten gaat aanschaffen bij Koopjesdrogisterij, wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw verlangens zal voldoen. Daarbij kan je denken aan kwesties als: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van Koopjesdrogisterij? Hoe zit het met de kwaliteit en veiligheid van de producten die zij leveren? Waar kan ik terecht als ik toch ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Hoe zit het met de levertijden en verzendkosten? Voldoet Koopjesdrogisterij eigenlijk wel aan dit soort verlangens? Om een antwoord op dit soort kwesties te krijgen kan je op onze site, Koopjesdrogisterij beoordelingen en reviews lezen van klanten die je al voorgingen. Op basis daarvan kan je zelf beslissen of je jouw koopjes via Koopjesdrogisterij zal doen.

Wat is Koopjesdrogisterij

Koopjesdrogisterij is een Nederlandse online drogisterij waar je producten voor het gehele gezin in één webshop kunt vinden, dat geldt voor: je partner, kinderen, vrienden & vriendinnen, en huisdieren. Op de webshop vindt je een combinatie van verschillende bekende en niet bekende merken, zoals bijvoorbeeld: l’Oreal, Modifast, Natruskin en meer. Het bedrijf laat samen met via panel door eigen klanten (een gedeelte van) hun producten testen, om zo een goed beeld te krijgen over de kwaliteit van de producten die zij verkopen. Op de webshop vindt je enkel en alleen producten van gerenommeerde producenten, aldus het bedrijf.

Producten en diensten Koopjesdrogisterij

Wil je het assortiment van Koopjesdrogisterij bekijken? Dan gaat dat via hun webshop, eenmaal op de homepagina staan er gelijk een aantal producten voor je klaar. Zo kan je kiezen uit enkele categorieën, waaronder: Pollen in de lucht, Door klanten getest, Zonnebrand kopen en Blog voor jou. Als je naar beneden scrollt kan je bestsellers en producten die onder het huismerk van Koopjesdrogisterij vallen vinden. Verder kan je op de homepagina sorteren op basis van: Verzorging, Afslanken, Supplementen, Huishouden, Voeding en Dier. Of kies uit een van de vele merken. Bovenaan kan je sorteren op basis van jouw interesses, waaronder: Gezondheid & Vitamines, Baby / Mama, Uiterlijk & Verzorging, Eten & Drinken, Afvallen, Erotiek en Huishouden. Als je op een product klikt kan je daarover een omschrijving met prijs en foto’s lezen.

Ben je klaar om te bestellen? Dan heb je bij het betalen meerdere opties, zo kan je gebruik maken van: iDEAL, Bancontact, Visa, Mastercard, Billink (achteraf betalen) en Vooruitbetaling. Bezorgingen zijn gratis vanaf € 74,95. Je hebt 14 dagen na ontvangst bedenktijd. Op de website vallen meer dan 70.000 artikelen te vinden.

Contact

Heb je een vraag, suggestie of opmerking die je met Koopjesdrogisterij wilt delen en wil je weten hoe je contact op kunt nemen met het bedrijf? Dan heb je daarvoor diverse opties, zo kan je voor contact via de mail een bericht sturen naar het adres: info@koopjesdrogisterij.nl. Heb je liever contact via de telefoon? Dan kan je bellen naar het nummer: Tel: 0857 920181. Vind je het fijn om het bedrijf in persoon te bezoeken? Dan moet je aan de Industrieweg 15, 9672 AP, Winschoten zijn. Zelf meer onderzoek doen naar de onderneming doen gaat ook, gebruik daarvoor KvK : 59272155 en BTW-nummer : NL - 853398914B01.

Reviews en beoordelingen Koopjesdrogisterij

Heb je al eens eerder producten bij Koopjesdrogisterij gekocht? Of een andere ervaring gehad met de onderneming? Dan willen wij weten hoe jij dat vond gaan! Deel je mening over Koopjesdrogisterij met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het simpeler voor andere potentiële klanten van het bedrijf om te bepalen of ze producten willen kopen bij Koopjesdrogisterij. Ben je nieuwsgierig naar reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan je die lezen op onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review