Juwelier It's Beautiful

Alle reviews

Juwelier It's Beautiful

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Juwelier It's Beautiful

Juwelier It’s Beautiful verkoopt producten, wat de naam al verklapt, die betrekking hebben op sieraden en alles wat daarbij hoort. Door het lezen van reviews kan er gekeken worden of de producten en services van het bedrijf aansluiten op de wensen van de consument. Ook kan dit voor een organisatie van groot belang zijn. Met goede & slechte reviews kan een bedrijf laten zien wat ze waard zijn en of ze de waarheid spreken over de kwaliteit die ze aanbieden. Het is daarom belangrijk dat de consument een review of beoordeling achterlaat.

Over Juwelier It’s Beautiful
Juwelier It’s Beautiful is in Nederland een van de grootste juweliers in de online wereld. Als onderdeel van Tiara Benelux B.V. biedt deze juwelier sieraden en accessoires. Verder beschikt Juwelier It’s Beautiful over een eigen atelier, zal de geplaatste bestelling altijd verpakt worden als cadeau en delen ze iedere maand extra toelichting bij een gekozen product door middel van tricks of cadeautips. Deze zijn te lezen in het maandelijkse blog.

Product en service van Juwelier It's Beautiful
De producten die juwelier It’s Beautiful biedt zijn sieraden voor mannen, vrouwen of kinderen,  horloges, gegraveerde sieraden, trouwringen en accessoires. Om deze producten zo goed mogelijk te kunnen vervoeren is er ook de mogelijkheid om aktekoffers, reiskoffers, tassen en sieraden dozen te kopen bij It’s Beautiful. Binnen dit assortiment valt niet alleen het eigen merk, maar ook diverse andere merken zoals Tommy Hilfiger, Lacoste, Spark Silver Jewelry of Names 4 Ever.

Door de optie om sieraden te graveren wordt de mogelijkheid beschikbaar gesteld een persoonlijke tekst of datum op een sieraad te zetten. Een foto graveren kan alleen op een van de hangers en een logo zou gegraveerd kunnen worden op bijvoorbeeld een zegelring.

Om het bestellen gemakkelijk te maken beschikt It’s Beautiful over een smart checkout. Hierdoor kan de consument snel, makkelijk en veilig bestellen. De verzendmethode en moment van bezorging is te bepalen door de koper zelf. De mogelijkheid om achteraf te betalen via Klarna wordt hierbij ook aangeboden. 

Als de bestelling toch niet voldoet naar wens, is deze binnen 14 dagen aan te melden om retour te zenden. Deze 14 dagen gaan de dag na de bezorging in. Na deze aanmelding gaan er opnieuw 14 dagen in, om de bestelling daadwerkelijk te retourneren. Een product terugsturen kan alleen als deze onbeschadigd, niet gebruikt en compleet terug gestuurd wordt. Op maat gemaakte producten, gegraveerde producten en oorbellen waar de verzegeling af is gehaald kunnen niet teruggestuurd worden.

Complimenten, klachten en tips voor Juwelier It's Beautiful
Complimenten over de juwelier kunnen gedeeld worden via onze website. Op deze manier kunnen toekomstige potentiële klanten met behulp van betrouwbare beoordelingen de keuze maken om producten van It’s Beautiful aan te schaffen. Het achterlaten van een beoordeling kan van veel waarde zijn voor toekomstige klanten. Als het merk bekend is, is het zeker nuttig om een review achter te laten. Eventuele klachten of slechte ervaringen kunnen gemeld worden door de klacht te mailen naar info@its-beautiful.nl, waarbij het ordernummer, artikelnummer en de aankoopdatum vermeld worden. Wanneer een product echt onder doet aan de verwachting kan de consument door middel van retournering het geld terugkrijgen.