Jacky Luxury

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Jacky Luxury

Kleding kopen is het leukste wat er is! Dat vinden heel veel mensen. Daarom is het aanbod van kleding op het internet zo groot. De online kledingshops rijzen als paddestoelen uit de grond. Er zijn veel voordelen aan online shoppen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meer naar de stad te gaan om je favoriete winkel te bezoeken. Dit scheelt weer in tijd en geld. Een ander voordeel van online winkelen voor kleding is dat alle kleine ondernemers en boetiekjes op deze manier veel gemakkelijker te bereiken zijn. Een nadeel is natuurlijk de anonimiteit van de ondernemer. Hoe weet je nou of de producten van een goede kwaliteit zijn en de ondernemer wel te vertrouwen is? Hiervoor zijn vergelijkingssites zoals de onze opgericht! Op de site ReviewsBird.nl nodigen wij alle bezoekers uit een review achter te laten bij de bedrijven waarmee u persoonlijk ervaring heeft. Aan de hand van de beoordelingen van andere consumenten kunt u zich een goed beeld vormen over de te verwachten service en kwaliteit van de producten.

Over Jacky Luxury
Het kledingmerk Jacky Luxury is in 2007 opgericht. De collectie bestond eerst uit luxe joggingpakken en dames jassen van hoge kwaliteit. Al snel maakte het bedrijf naam voor zichzelf en op dit moment biedt Jacky Luxury een complete collectie van unieke kleding voor dames en meisjes tegen een redelijk betaalbare prijs. Sinds enkele jaren is er ook een aparte Jacky Girls, voor stijlvolle jonge meisjes. En hiermee wordt ook in de behoefte gezien om de moeder-dochter kleding op elkaar af te stemmen. Alle producten kunnen zowel in Nederland, maar ook naar het buitenland verzonden worden. Duurzaamheid is uiteraard weer een belangrijk onderwerp en daarom worden er in de producten van Jacky Luxury en Jacky Girls steeds meer items gerecyclede materialen verwerkt. Voor bedrijven die als retailer van het product werken bestaat de mogelijkheid om na de inkoop extra items bij te bestellen en met spoed bezorgd te krijgen.

De producten en diensten van jacky Luxury
De collectie dames kleding bij Jacky Luxory bestaat uit artikelen uit de collectie van 2021 en nog enkele artikelen uit het jaar 2020. De dameskleding bestaat uit jassen, truien, jumpsuits, vesten, schoenen, jurken, rokken en verschillende accessoires zoals tassen, riemen en mutsen. De kleding voor jonge vrouwen en meisjes is geschikt voor iedereen vanaf maat 6. De speciale maattabel wordt bij ieder product weergegeven, zodat het retourneren van een bestelling omdat het de verkeerde maat is bijna overbodig wordt. Alle collecties van het merk Jacky Luxury bestaan uit een mix van rijke, vrouwelijke materialen met edgy essentials en delicate dessins. Door de unieke prints, die speciaal voor Jacky ontworpen zijn laten zich prima met de andere producten van Jacky combineren. Dit gemak tot combineren is opzettelijk gedaan Het mix&match principe is een groot pluspunt voor veel mensen. Natuurlijk zijn in de webwinkel verschillende betalingsmogelijkheden opgenomen.

Complimenten, klachten en tips over Jacky Luxury
Wij zijn natuurlijk heel benieuwd naar de kwaliteit en de service van deze online kledingwinkel voor vrouwen. Heeft u ervaring met het bestellen bij deze online kledingshop voor dames? Laat het ons weten en deel uw mening met ons!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review