Internet Babyshop

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Internet Babyshop

Een zwangerschap is een behalve een mooie tijd, ook een tijd waarin je een hoop moet regelen. Gelukkig zijn er in Nederland heel veel organisaties, verenigingen en groeperingen die je hierbij kunnen helpen en adviseren. Maar hoe weet je nou wie je kunt vertrouwen? En war je het beste aan kunt kloppen voor bepaalde hulp, of bepaald advies? De website ReviewsBird.nl is een goed begin. Op onze beoordeling site vind je niet alleen een overzicht van de verschillende babywinkels, maar ook direct een overzicht van reviews die door andere consumenten zijn achtergelaten, waarin zij je vertellen over hun persoonlijke ervaringen met de instantie of webwinkel Laat ook je beoordeling achter waarin jij jouw persoonlijke beoordeling over de webshop en de aangeboden producten of diensten vertelt!

Over Internet-Babyshop
De webshop Internet-Babyshop bestaat als sinds 2008. De webshop in babyartikelen in onderdeel van de TOM-Group. De TOM shop is opgericht in 2005 en beheert inmiddels 11 goedlopende webwinkels in Nederland, alle met een uitgebreid assortiment aan goederen in een bepaald segment. Het bedrijf is begonnen uit een kleine fietsenwinkel in Tilburg, die online begon fietsenonderdelen te verkopen, genaamd internet bike. Later kwam daar regenkleding bij, toen werd het outdoorshop voor kleding, persoonlijke verzorging in Health&Beauty, een shop voor baby’s, sportartikelen in Sports&Casuals, Automotive, Home&Garden, Eyewear, Partyshop, Petshop, Toys en Gigabikes. Er zijn plannen om alle verschillende webwinkels samen te voegen in één verzamel webshop met de naam TOM.com. De meeste artikelen die aangeboden worden zijn op voorraad. Het depot staat in het Brabantse dorpje Bladel, en er werken zo’n 120 man in het bedrijf.

Producten en diensten van Internet-Babyshop

Op de website van Internet-Babyshop vind je alle babyartikelen onder één dak. Van rompertjes en luieremmers tot complete kraampakketten, babykamers, verzorgingsproducten voor moeder en baby en alles wat je nodig hebt wil je de kleine mee uit huis nemen. Alle artikelen zijn met zorg uitgezocht op veiligheid, en de beste kwaliteit. De babyshop is bedoeld voor mensen die graag vanuit hun luie stoel in een keer alles willen kopen wat ze nodig denken te hebben voor de baby. Er is ook een mogelijkheid in een wensenlijstje voor de baby uitzet online te zetten, zodat je zelf, maar ook anderen die een kadootje voor je willen kopen, kunt zien wat je uit de collectie allemaal zou willen hebben. De meeste bestelde producten worden diezelfde dag nog op de post gedaan. Grotere artikelen zoals meubels worden binnen 1 week thuisbezorgt. Alle bedragen die op de website staan zijn inclusief BTW, exclusief bezorgkosten. Er geldt een 30 dagen bedenktijd, en er is een live chat en een e-mailadres voor vragen. Op Facebook en Instagram worden de laatste acties aangekondigd.

Complimenten, klachten en tips over internet-babyshop
Het is altijd weer een wonder, wanneer er een vers klein mensje is geboren. En natuurlijk wil je als ouder, oma of tante alleen het beste van het beste voor het nieuwe kleine mensje. Het is uiteraard leuk als producten en mooi uitzien, maar veiligheid en kwaliteit staan toch hoger op de prioriteitenlijst. Denkt u hieraan wanneer u een review bij ons achterlaat? Uw mening kan een hoop waarde voor iemand anders hebben. Doe daarom mee en laat uw beoordeling op onze website achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review