Ikwilzitzakken.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Ikwilzitzakken.nl

Hou jij ervan om lekker op je zitzak te ploffen na een lange werkdag? Zitzakken bieden een plaats waar je op comfortabele wijze kunt relaxen. Als je al eens op zoek bent geweest naar zitzakken, heb je wellicht eerder van Ikwilzitzakken.nl gehoord.

Voordat je zitzakken bij Ikwilzitzakken.nl gaat bestellen, wil je uiteraard wel weten of de onderneming aan jouw verwachtingen zal voldoen. Daarbij kan je denken aan kwesties als: van wat voor soort materiaal maakt Ikwilzitzakken.nl gebruik? Wat voor grootens kan ik bij het bedrijf vinden? Hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit? Waar kan ik contact opnemen met de onderneming als ik een vraag heb? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze reviewsite, Ikwilzitzakken.nl beoordeling en reviews te lezen. Op basis daarvan kan je zelf beslissen of je producten bij het bedrijf wilt aanschaffen.

Wat is Ikwilzitzakken.nl

Ikwilzitzakken.nl is een online webshop waar je allerlei zitzakken kunt vinden. Het bedrijf werd gestart in 2013 door Dennis, op dat moment nog een jonge ondernemer. Door zijn drukke gezinsleven met twee jongen kinderen had hij een oog voor ontspanning, dat die wilde combineren met kwalitatief hoogwaardige producten.

Het bedrijf levert hedendaags zitzakken aan zowel de Nederlandse als Belgische markt. Voor iedereen is er wel een toegewijde soort zitzak, ongeacht van de plek waar jij lekker wilt ontspannen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: de tuin, balkon, kinderkamer, school of dagverblijf.

Producten en diensten Ikwilzitzakken.nl

Ikwilzitzakken.nl is een bedrijf dat een divers aanbod aan zitzakken beschikbaar stelt via hun website. Op de website kan je naar dit soort producten zoeken via de categorieën: Zitzakken, Zitzak Stoelen, Kinder Zitzakken, Outdoor Zitzakken, Poefs en Zitballen. Op een gedeelte van hun aanbod zit korting. De producten zijn voorzien van toepasselijke foto’s, omschrijving en specificaties. Het bedrijf heeft een thuiswinkel waarborg certificaat. Voor informatie over aanbiedingen is het mogelijk in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Betalen & Garantie

Heb je een keuze kunnen maken en wil je gaan betalen? Dan kan dat op verschillende manieren, zoals: iDEAL, Klarna, Bancontact, Visa, PayPal, Apple Pay. Bezorgingen worden gedaan door DHL en PostNL. Als je op een product klikt kun je bij ‘specificaties’ zien wat voor garantie dat artikel heeft.

Contact

Voor vragen, opmerkingen of klachten, kun je contact opnemen op verschillende manieren. Zo kan je op de website veelgestelde vragen vinden, waar je misschien al een antwoord kunt vinden. Bel voor telefonisch contact naar: +31 (0)85-3030828. Mailen gaat ook, gebruik daarvoor het adres: klantenservice@ikwilzitzakken.nl. Bezoek je het bedrijf graag in persoon? Dan moet je daarvoor aan de Duifpolder 92, 3825 JE Amersfoort, Nederland zijn. Zelf meer onderzoek doen gaat ook met: KvK: 73980366 en BTW: NL002198133B26.

Reviews en beoordelingen Ikwilzitzakken.nl

Heb je al eens eerder een zitzak of dergelijke bij Ikwilzitzakken.nl gekocht? Of een andere soort ervaring met het bedrijf meegemaakt? Dan zijn wij benieuwd hoe dat beviel! Deel je mening over Ikwilzitzakken.nl met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het makkelijker voor andere lezers een beter beeld over het bedrijf te vormen. Meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare ondernemingen lezen gaat ook, bezoek daarvoor onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review