HockeyDirect

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

HockeyDirect

Bij ReviewsBird weten we hoe belangrijk reviews zijn. Ze zijn geschreven door klanten voor klanten en laten zien wat de voor- en nadelen van het online shoppen zijn. Omdat iedereen recht heeft op goede service en degelijke kwaliteit, je betaalt er tenslotte voor, is het handig om deze opinies en meningen van andere klanten te lezen als je een webwinkel binnenstapt die je nog niet kent. Het is goed om vooraf te weten wat je te wachten staat, zo zul je niet vervelend verrast worden op het moment dat de bestelde producten bij je thuis gebracht worden. Steeds vaker wordt de betrouwbaarheid van online shops in twijfel getrokken door wilde verhalen over websites die met het geld van klanten aan de haal gaan. Vooral als je op zoek bent naar hockeykleding kan het geen kwaad om eerst de recensies van andere consumenten te lezen. Op onze website vind je onder andere de ervaringen die klanten hebben met een online sportwinkel zoals Hockeydirect. Natuurlijk zijn er ook reviews van andere winkels die sportartikelen aanbieden te vinden zodat het vergelijken van prijzen, kwaliteit, service en betrouwbaarheid een stuk makkelijker wordt.

Over Hockeydirect

Hockeydirect biedt vele de webshop hetzelfde assortiment hockeyspullen dat ook verkocht wordt in de eigen winkel in Den Bosch. Bovendien is de site voorzien van allerlei hulpmiddelen om het jou als klant zo makkelijk mogelijk te maken. Je vindt er onder andere advies over welke hockeyschoenen en hockeysticks die er verkocht worden het beste bij jou en je spelniveau passen. Ook is er ruimte gemaakt voor het beantwoorden van de meest gestelde vragen en als je daar geen goed antwoord kan vinden dan kun je ook gewoon met het bedrijf contact opnemen. De Hockeydirect klantenservice is van maandag tot en met zaterdag zowel telefonisch als schriftelijk bereikbaar. Natuurlijk wil je weten hoe andere consumenten deze afdeling van de onderneming waarderen, meer hierover vind je reviews over Hockeydirect op onze website.

Kortingen en betalen bij Hockeydirect

Zodra je bij deze aanbieder naar de benodigde hockeyspullen op zoek gaat dan kun je die net zoals in iedere andere webshop in je winkelwagentje leggen en afrekenen met veilige methodes zoals creditcard, iDEAL en PayPal. Slimme klanten maken gebruik van de juiste mogelijkheden om bij Hockeydirect korting te krijgen op de producten die zij bestellen. Heb jij bijvoorbeeld al gehoord van de kortingscodes van Hockeydirect? Ze worden regelmatig gepubliceerd en zijn volgens het bedrijf eenvoudig te gebruiken op het moment dat je een bestelling betaalt. Of dat ook echt zo is en hoe het precies in zijn werk gaat daarover berichten klanten in hun recensies die je hier op onze website terug kunt vinden. Verder kun je ook nog korting krijgen door op het juiste moment de hockeyspullen die je nodig hebt tijdens actieperiodes te bestellen. Zo vind je er onder andere aanbiedingen tijdens de Hockeydirect Back Friday uitverkoop.

De producten van Hockeydirect

Wat zoek jij precies bij deze aanbieder? Het bedrijf heeft een ruim aanbod met hockeyspullen voor jong en oud. Je kunt er onder andere shoppen als je op zoek bent naar hockeysticks van merken zoals Brabo, Oregon, Osaka en Reece. Ook zijn er van deze merken hockeyschoenen verkrijgbaar voor dames en heren. Heb je nieuwe hockeykleding nodig en wil je producten van een populair merk aanschaffen? Bekijk dan de collecties van Adidas, Nike of Indian Maharadja die je in de Hockeydirect winkel én online kunt vinden. Natuurlijk mag je een goede hockeytas om al je nieuwe spullen in kwijt te kunnen niet vergeten te bestellen. Alle producten die je bij deze online shop voor 22.00 uur koopt worden al de volgende werkdag bij je thuis bezorgd. Hockeydirect beweert dat het retour sturen van verkeerd bestelde artikelen of producten waar je niet tevreden over bent heel eenvoudig is. Wat andere klanten hiervan vinden en of het inderdaad zo makkelijk is als wordt beweerd vind je terug in hun Hockeydirect reviews.

Reviews en commentaren over Hockeydirect

Lees jij zelf regelmatig online de meningen van andere klanten én ben je zelf klant van deze online shop? Dan weet je dat jouw Hockeydirect review eigenlijk niet op onze website mag ontbreken. Jij wilt toch ook dat we met elkaar een zo objectief mogelijk beeld van deze aanbieder laten zien zodat nieuwe klanten er hun voordeel mee kunnen doen? En over voordeel gesproken, voldoen de producten die je bij deze webshop met korting koopt eigenlijk wel aan de verwachtingen? Hoe goed óf slecht behandelt Hockeydirect klachten van klanten zoals jij? Je kunt er in jouw beoordeling dieper op ingaan door gedetailleerd te omschrijven wat jouw ervaring met de producten en de service van het bedrijf is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review