Herqua Sports

Alle reviews

Herqua Sports

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Herqua Sports

Waar bestel je de beste kleding en benodigdheden voor de wintersport of om te schaatsen? Hoe bestel de eenvoudig de juiste skeelers of sportschoenen? Een online shop die zich heeft specialiseert in sportkleding en accessoires is Herqua Sports uit het Friese Hoogeveen. Hoe tevreden zijn de klanten van deze online shop? Vinden zij Herqua betrouwbaar? En wat zijn zoal de klachten over de service en kwaliteit van de producten die er verkocht worden? Lees er alles over in de reviews die klanten op onze website hebben geplaatst. In de categorie online shops kun je naast ervaringen en commentaren over Herqua ook meer lezen over soortgelijke webwinkels, zodat je ze makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Het is eigenlijk geen optie om geen gebruik te maken van deze handige informatie.

Over Herqua Sports
Herqua Hoogeveen bestaat al vele jaren en is destijds als watersportwinkel begonnen. Inmiddels biedt deze online sportwinkel een ruim assortiment aan producten zoals jassen voor de wintersport en rackets voor meer zomerse sporten zoals tennis en padel. Verder zijn er fietsschoenen en fietskleding verkrijgbaar net zoals badmode en sneakers. Zelfs skaters en skeelers kunnen bij Herqua terecht voor een ruim aanbod aan skateboards en longboards. Is het makkelijk om producten die je niet bevallen retour te sturen naar Herqua Sports? Het bedrijf biedt een retourbeleid van maar liefst honderd dagen. Bovendien biedt Herqua veilige betaalmethodes zoals iDEAL en creditcard. Tijdens je bestelling kun je er bovendien voor kiezen om de artikelen die je wilt hebben op te halen in de winkel in Heerenveen. De openingstijden van deze Herqua vestiging vind je terug op de website.

De producten en diensten van Herqua Sports
Als je besluit de producten te laten bezorgen dan krijg je die in de meest voorkomende gevallen al de volgende werkdag bij je thuisgebracht door DPD. Zodra je bestelling betaald is ontvang je een track&trace code om je artikelen te kunnen volgen. Als je slim bent maak je tijdens het bestellen gebruik van een kortingscode of promotiecode van Herqua, op die manier kun je extra besparen. Dit klinkt natuurlijk heel eenvoudig, maar is dat ook echt zo? We verwijzen je door naar de reviews op onze site om erachter te komen hoe betrouwbaar andere klanten Herqua echt vinden en of het gebruik van een kortingscode bij Herqua ook echt iets oplevert.

Reviews over promotiecodes en retour sturen
Hoe gaat Herqua om met de wensen, klachten en ervaringen van klanten. Toont het bedrijf verbetering als je een klacht indient, of valt de service op zulke momenten tegen? Jij als klant van deze online shop bent het perfecte voorbeeld om je ervaring op onze website te delen. Schrijf een review, vermeld daarin alles wat je hebt meegemaakt met betrekking tot klachten en kortingscodes en waarvan je denkt dat het voor andere consumenten van belang is. Op die manier kun je met jouw beoordeling laten zien wat de positieve en negatieve kanten van het winkelen bij Herqua zijn. Consumenten die op zoek zijn naar jassen, schoenen, schaatsen en skeelers willen er heel graag meer over horen.