heine shop ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Heine

Heine zoekt de perfecte balans tussen lifestyle en duurzaamheid. De klant kan door de aangeboden features zoals de zoekmogelijkheid, de vergrote afbeelding, de zoom-functie en de herinneringsmemo Heine beleven. Dit alles vanuit het comfort van je eigen huis. Er wordt een grote verscheidenheid aan woonideeën en modetrend in fraaie designs aangetoond en items die op duurzame wijze vervaardigd worden.

Over Heine

Heinrich Heine GmbH maakt deel uit van de Otto Group, die als toonaangevend handels- en dienstverleningsconcern internationaal actief is. Heine staat bekend als een professionele en competente aanbieder van bijzondere, stijlvolle producten op het gebied van mode en wonen. Ze zijn in het hoogste segment van de postordermarkt in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en nu ook in Nederland. De filosofie van de onderneming is het afwijken van het gewone en zich altijd met iets bijzonders onderscheiden. En heeft als motto altijd iets bijzonders bepaalt ook vandaag de dag nog alle Heine-activiteiten zowel extern als intern. Sinds 2006 is Heine lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en kan daarom het “Thuiswinkel-keurmerk” dragen. Ruim 400 medewerkers worden ingezet om merkartikelen te produceren die niet alleen exclusief zijn, maar ook helemaal Heine.

Duurzaamheid bij Heine

De bescherming van het milieu en de controle van de schadelijke stoffen zijn belangrijk. Met producten van katoen wordt het hulpproject Cotton made in Africa (CmiA) ondersteunt. Duurzaamheid is een thema dat Heine geleidelijk wilt laten uitgroeien tot kernwaarde. Heine bevat verschillende keurmerken en certificaten waaronder: GOTS (Global Organic Textile Standard), OCS (Organic Content Standard), CmiA, FSC (Forest Stewardship Council) en GoodWeave. Bij GOTS en OCS wordt biologische katoen geteeld en verwerkt volgens de hoogste ecologische en sociale criteria. FSC biedt bij de aankoop van een FSC-gecertificeerd product een bijdrage aan de bescherming van de bossen. GoodWeave produceerd op eerlijke wijze het keurmerk voor met de hand geknoopte of getufte karpetten uit India of Nepal.

Producten van Heine Shop

Het Heine-assortiment wordt in 40 catalogi gepresenteerd. De hoofdcatalogus zijn mode, meubelen en woontextiel die verder in een aantal assortimenten worden verdeeld. Er worden ook diverse modeinrichtingen aangeboden naast de hoofdcatalogus.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat het goed fysiek in bezit is ontvangen. Herroept u de overeenkomst dan ontvangt u alle betalingen inclusief de leveringskosten terug. U wordt door hetzelfde betaalmiddel waarmee de oorspronkelijke transactie gemaakt is betaalt, tenzij u anderszins heeft ingestemd.

Voor alle artikelen die worden gekocht bij Heine geldt de wettelijke garantie. En voor sommige producten geldt de fabrieksgarantie. Dus mochten de geleverde artikelen overduidelijke materiaal- of fabricagefouten vertonen, meld dit dan direct aan de bezorger die de producten voor u levert.

Ervaringen, beoordelingen, complimenten en tips voor Heine Shop

Voldoet het product niet aan de verwachtingen of bevalt het niet? Dan kan het product binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd zonder opgaaf van redenen. Was de klantenservice niet goed? Hoe vond je de bestelling? Hoe vond je de bezorging? Was de leveringstijd langer dan verwacht? Laat dan een review achter op ReviewsBird, deel uw ervaring met Heine en stel anderen op de hoogte.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

l
le Briel 1 jaar geleden
9.5
Ben onlangs begonnen met online shoppen op heine-shop.nl en ik moet zeggen dat mijn ervaring tot nu toe uitstekend is geweest. De collectie exclusieve damesmode, schoenen en accessoires die...

Alle reviews ( 1 )

Uw nieuwe favoriete webshop!

Ben onlangs begonnen met online shoppen op heine-shop.nl en ik moet zeggen dat mijn ervaring tot nu toe uitstekend is geweest. De collectie exclusieve damesmode, schoenen en accessoires die wordt aangeboden is werkelijk fantastisch en heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik was vooral onder de indruk van de kwaliteit van hun producten - het materiaal voelt duurzaam aan en de afwerking is perfect. Wat ik ook leuk vond, waren de nieuwste woontrends die ze aanbieden. Dit was een prachtige verrassing omdat ik dacht alleen maar mode-accessoires te kunnen kopen op deze website. Het bestelproces verliep soepel; alles werd snel geleverd zonder problemen of vertraging. Geweldige klantenservice ook - toen ik om hulp vroeg, waren ze erg vriendelijk en behulpzaam. In vergelijking met andere webshops waarop ik eerder heb gekocht, moet ik zeggen dat Heine precies doet wat het belooft: exclusieve dameskleding (voor jongere vrouwen zoals mijzelf,) schoenen, meubels en woontrends biedt tegen redelijke prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit of service. Eenmaal besteld bij hen wil je nergens anders meer bestellen!

l
le Briel 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!