Harman Kardon

Alle reviews

Harman Kardon

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Telefoonwereld
Telefoonwereld

Waar zouden we zijn zonder de smart telefoon? Bij de telefoonwereld draait alles om dit handige, soms vervloekte apparaat. Het is moeilijk voor te ...

Harman Kardon

Audio apparatuur is wellicht hedendaags een van de meest voorkomende technologische producten. Misschien dat je zelf ook wel diverse audio apparaten hebt, bijvoorbeeld speakers, soundbars, subwoofers en meer. Het zou kunnen dat je dan wel eens van Harman Kardon gehoord hebt, een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van geluidsapparatuur. 

Als je een bestelling bij Harman Kardon wilt plaatsen wil je wel zeker weten dat ze aan je verwachtingen voldoen. Hoe zit het met kwaliteit, de klantenservice, maar ook hoe duurzaam producten zijn, kunnen allemaal een rol spelen bij jouw bestelproces. Vandaar dat je bij ons reviews van consumenten kunt lezen die al eens ervaring op hebben gedaan met Harman Kardon. 

Over Harman Kardon
Harman Kardon is een onderdeel van het VS gevestigde bedrijf Harman International Industries en is gespecialiseerd op het gebied van geluidsapparatuur voor thuis en in de auto. Het bedrijf kent een geschiedenis die terug dateert naar het jaar 1953, wanneer zakenpartners Sidney Harman en Bernard Kardon een samenwerking aangaan. 

In de jaren ‘50 begint Harman Kardon met het ontwerpen en ontwikkelen van een van de eerst hifi-audioproducten. Op 11 maart 2017 kondigde Samsung Electronics de overname aan van Harman International Industries, dus ook Harman Kardon, voor een gerapporteerde aankoopprijs van 8 miljard dollar. 

Producten en diensten Harman Kardon
Vandaag de dag verkoopt het bedrijf diverse producten op het gebied van audio apparatuur voor in huis, maar ook voor in de auto. Zo kunnen consumenten speakers, draagbare luidsprekers, soundbars & subwoofers, maar ook de audiotechnologie terugvinden in bepaalde automerken. Enkele automerken die audio samenwerkingen met Harman Kardon hebben zijn: BMW, Alfa Romeo, Maserati en meer. 

Wil je gaan bestellen, dan kan je een van de volgende betaalmogelijkheden gebruiken: American Express, iDEAL, Klarna Factuur, MasterCard, PayPal en Visa. Bezorgen is gratis. Ben je niet tevreden met je product, dan kan je deze binnen 30 dagen retourneren, wel staat dat verbonden aan bepaalde eisen. Je pakketje volgen kan ook nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je namelijk een track & trace code.

Contact
Vragen of klachten over producten, of nieuwe ideeën voor Harman Kardon, neem dan op een van de volgende manieren contact met ze op. Bellend gaat dat via: +31 207960986, Maandag - Vrijdag: 09.00-18.00 Zaterdag - Zondag: 10:00-16:00. Neem je liever via de mail contact op dan kan dat via de website. Een berichtje via WhatsApp gaat ook via: +31 207960986. Misschien dat je vraag terug te vinden is bij de FAQ (Frequently Asked Questions), daarnaast valt er ook diverse informatie over bijvoorbeeld: privacybeleid, verzendkosten en meer op de website te vinden. Het bedrijf valt ook op social media te vinden als: Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en YouTube.

Reviews en beoordelingen Harman Kardon
Al ooit besteld bij Harman Kardon? Laat dan bij ons een review achter over hoe je dat hebt ervaren. We vinden namelijk dat jij ongeacht of je ervaring positief of negatief was, deze moet kunnen delen. Op deze manier krijgen andere potentiële klanten ook een beter inzicht over hoe consumenten Harman Kardon nou écht ervaren. Wil je meer over gelijksoortige bedrijven zoals Harman Kardon leren? Lees dan reviews en beoordelingen op ons platform.