Harman Kardon

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Harman Kardon

Audio apparatuur is wellicht hedendaags een van de meest voorkomende technologische producten. Misschien dat je zelf ook wel diverse audio apparaten hebt, bijvoorbeeld speakers, soundbars, subwoofers en meer. Het zou kunnen dat je dan wel eens van Harman Kardon gehoord hebt, een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van geluidsapparatuur.

Als je een bestelling bij Harman Kardon wilt plaatsen wil je wel zeker weten dat ze aan je verwachtingen voldoen. Hoe zit het met kwaliteit, de klantenservice, maar ook hoe duurzaam producten zijn, kunnen allemaal een rol spelen bij jouw bestelproces. Vandaar dat je bij ons reviews van consumenten kunt lezen die al eens ervaring op hebben gedaan met Harman Kardon.

Over Harman Kardon

Harman Kardon is een onderdeel van het VS gevestigde bedrijf Harman International Industries en is gespecialiseerd op het gebied van geluidsapparatuur voor thuis en in de auto. Het bedrijf kent een geschiedenis die terug dateert naar het jaar 1953, wanneer zakenpartners Sidney Harman en Bernard Kardon een samenwerking aangaan.

In de jaren ‘50 begint Harman Kardon met het ontwerpen en ontwikkelen van een van de eerst hifi-audioproducten. Op 11 maart 2017 kondigde Samsung Electronics de overname aan van Harman International Industries, dus ook Harman Kardon, voor een gerapporteerde aankoopprijs van 8 miljard dollar.

Producten en diensten Harman Kardon

Vandaag de dag verkoopt het bedrijf diverse producten op het gebied van audio apparatuur voor in huis, maar ook voor in de auto. Zo kunnen consumenten speakers, draagbare luidsprekers, soundbars & subwoofers, maar ook de audiotechnologie terugvinden in bepaalde automerken. Enkele automerken die audio samenwerkingen met Harman Kardon hebben zijn: BMW, Alfa Romeo, Maserati en meer.

Wil je gaan bestellen, dan kan je een van de volgende betaalmogelijkheden gebruiken: American Express, iDEAL, Klarna Factuur, MasterCard, PayPal en Visa. Bezorgen is gratis. Ben je niet tevreden met je product, dan kan je deze binnen 30 dagen retourneren, wel staat dat verbonden aan bepaalde eisen. Je pakketje volgen kan ook nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je namelijk een track & trace code.

Contact

Vragen of klachten over producten, of nieuwe ideeën voor Harman Kardon, neem dan op een van de volgende manieren contact met ze op. Bellend gaat dat via: +31 207960986, Maandag - Vrijdag: 09.00-18.00 Zaterdag - Zondag: 10:00-16:00. Neem je liever via de mail contact op dan kan dat via de website. Een berichtje via WhatsApp gaat ook via: +31 207960986. Misschien dat je vraag terug te vinden is bij de FAQ (Frequently Asked Questions), daarnaast valt er ook diverse informatie over bijvoorbeeld: privacybeleid, verzendkosten en meer op de website te vinden. Het bedrijf valt ook op social media te vinden als: Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en YouTube.

Reviews en beoordelingen Harman Kardon

Al ooit besteld bij Harman Kardon? Laat dan bij ons een review achter over hoe je dat hebt ervaren. We vinden namelijk dat jij ongeacht of je ervaring positief of negatief was, deze moet kunnen delen. Op deze manier krijgen andere potentiële klanten ook een beter inzicht over hoe consumenten Harman Kardon nou écht ervaren. Wil je meer over gelijksoortige bedrijven zoals Harman Kardon leren? Lees dan reviews en beoordelingen op ons platform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review